Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که حوزه و دانشگاه با محوریت علم دو چیز مجزا از یکدیگر نیستند، ادامه داد: دشمن با تمام امکانات خود در صدد ایجاد شکاف بین حوزه و دانشگاه به‌عنوان کفه‌های دانش و بینش هستند.

حجت‌الاسلام مصطفی تیموری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به  فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که جبهه‌های عظیم فرهنگی غرب و جهان کفر، سیل خروشان خود را معطوف به اندیشه‌ها و باورهای دینی کرده است، اظهار کرد: جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی، القاع ناامیدی، توسل به ترس، تکنیک شایعه‌سازی، اختلاف افکنی و ایجاد تردید در باورهای خلق از شیوه‌های مرسوم جهان کفر علیه اندیشه‌های ناب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ضرورت دارد ارباب جراید، صاحبان قلم و مبلغان دین مبین اسلام، با شناخت هرچه بیشتر، وجوه تمایز اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام آمریکایی را به‌گونه‌ای معتدل و آسان به مخاطبان خود ارائه کنند که بتوان ردپای کفر را از جامعه محو کرد.

تیموری با بیان این‌که با توجه به شیوه‌های جنگ نرم ضرورت تعامل هرچه دقیق‌تر با صاحبان اندیشه‌های ناب اسلامی درک می‌شود، ادامه داد: استکبار جهانی با راه‌اندازی روزنامه‌ها، شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی مانند B.B.C فارسی، فردا و امروز سعی می‌کند اعتقادات دینی جوانان را تضعیف کند که در این راستا بیش‌از سه هزار شبکه ماهواره‌ای قابل دریافت در ایران وجود دارد که در بین آن‌ها شبکه‌های مبتذل، تبلیغ ادیان ساختگی و در راستای برداشتن فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، مُد و لباس و همچنین موسیقی به چشم می‌خورد و نمونه بارز این حلقه فساد که دی ماه سال ۸۷ راه‌اندازی شده را می‌توان شبکه B.B.C فارسی دانست.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که هجمه عظیم دولت‌های غربی به اسلام بر کسی پوشیده نیست، افزود: ما باید برای صیانت و حفاظت از اندیشه‌های ناب جهادی، فرهنگی را تدارک ببینیم که در این میان عالمان دینی و روحانیون که داعیه‌دار فرهنگ اصیل اسلامی و آشنای با معارف آن هستند، رسالتی سنگین‌تر در مقابل این‌گونه تخریب‌ها و تضعیف‌ها دارند.

وی با بیان این‌که وظیفه یک مبلغ در قرآن و روایات معصومین(ع) که میراث مکتوب تشیع هستند، به‌وضوح مشخص و تبین شده‌است، افزود: مبلغان کاری جز تبلیغ رسالت الهی ندارند، تبلیغی که شیوه‌های آن با وجود رهیافت‌های نوین عرصه صنعت بسیار متنوع، جذاب و دل‌فریب شده است.

تیموری با اشاره به این‌که ارکان تبلیغ در سه محور مبلغ، مخاطب و محتوای تبلیغ استوار است، ادامه داد: این ارکان باتوجه به اوضاع کنونی جهان و عملیات‌های روانی متعدد در خور توجه هستند به‌طوری‌که ارکان تبلیغ یک مبلغ باید به‌خوبی شناخته شود تا در جنگ رسانه‌ای امروز قابلیت عرضه را داشته باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که به نتیجه و مقصود رسیدن هر تبلیغ منوط به بکارگیری درست ارکان تبلیغ است، افزود: اگر مبلغی در یکی‌از ارکان تبلیغ کوتاهی کرده و یا به‌گونه‌ای متزلزل وارد عرصه تبلیغ شود، به نتیجه دل‌خواه در تبلیغ نمی‌رسد چراکه دنیاگرایان دین‌فروش با مزدوری بیگانه به‌دنبال تأمین دنیای خود بوده و برای رسیدن به اهداف شوم خود از هیچ جنایتی دریغ نکرده و ارکان یاد شده را به گونه‌ای خاص مورد هجمه قرار می‌دهند.

وی با بیان این‌که به گفته رهبر انقلاب، بهترین راه مقابله با هجمه فرهنگی در جنگ نرم ایجاد سنگرهای فرهنگی است، عنوان کرد: سنگرهای فرهنگی باید شکلی خاص و تعریف شده را برای دفع دسیسه‌ها به جامعه معرفی کند که بهترین راه برای معرفی سنگرهای فرهنگی را می‌توان ایجاد شبکه‌های ارتباط‌ جمعی مانند سایت‌ها، وبلاگ‌ها و صفحه‌های مجازی در اینترنت، برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت عالمان دینی و برگزاری همایش‌های منطقه‌ای با محوریت استفاده از تجارب یکدیگر دانست که این سه ویژگی می‌تواند راه‌کار مقابله با انحراف مذهبی و اخلال‌های اخلاقی فضای سایبری را به‌گونه‌ای ویژه تحت‌الشعاع قرار دهد.

تیموری با اشاره به این‌که حوزه و دانشگاه با محوریت علم دو چیز مجزا از یکدیگر نیستند، ادامه داد: از دیرباز گفته شده اگر باید فیلسوفی کرد باید فیلسوفی کرد و اگرنباید فیلسوفی کرد باز هم باید فیلسوفی کرد، و این به این معنی است که پذیرش و رد کردن هر امری منوط بر دانایی است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که دشمن با تمام امکانات خود در صدد ایجاد شکاف بین حوزه و دانشگاه به‌عنوان کفه‌های دانش و بینش است، ادامه داد: حوزه و دانشگاه با لباسی مختلف اما با محوریت علم یک هدف را دنبال می‌کنند و این دو کفه ترازوی دانش می‌توانند با هم‌اندیشی‌ها و تبادل آراء مقبولیت‌ها و مشروعیت‌ها را تحکیم بخشیده و به مقابله با جعل، شک، تردید و سست کردن باورها و اعتقادات بپردازند.

وی افزود: ارباب حوزه، دانشگاه و اندیشمندان طرفین می‌توانند با برخوردها و ارائه کارهای مفید و نشست‌های مداوم، غوغای زر و زور را ساکت و همچنین تمامیت اندیشه اهل صلاح و سلامت را حفظ کنند.

تیموری با اشاره به این‌که فضای مجازی را با وجد و تکنولوژی به‌روزی که دارد را می‌توان عرصه خدمت و خیانت دانست، ادامه داد: حضرات معصومین(ع) از دیرباز جواب سلام نامه‌ها را نیز واجب دانسته‌اند، پس کسی‌که در این فضا با ایمیل، جی‌میل و یا وبلاگ خود قصد ارادت یا عرض اندام داشته باشد، پاسخ‌گویی به او بسان جواب نامه است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که امربه‌معروف و رساندن افراد بشریت به خواسته‌های نورانی و معنویت مفید و واجب است، افزود: به بهانه فضای مجازی نمی‌توان ابعاد متفاوت امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را نادیده گرفت چراکه این فضا با فضای بیرونی ارتباط دارد و مجزا نیست اما دشمنان سعی دارند، با ایجاد مانع این اندیشه که اندیشه‌ای واهی، خیالی و احساسی محسوب می‌شود را با القاع تفکر ناصواب که فضای مجازی غیراز فضای خارجی و عینی است در بین مردم جا انداخته و راهی برای شیطنت خود باز کنند.

وی با اشاره به این‌که انسان‌ها برای خوردن آب و نفس کشیدن که غذای جسم است هیچ اداره، نهاد و شخصی را متولی نمی‌دانند، ادامه داد: امروزه در فضای مجازی نیز پاسخ‌گویی به شبهات یا طرح مسائل زیبا به متولی خاص و یا نهاد ویژه‌ای نیازی نیست چراکه غذای اندیشه و روح بشر محسوب می‌شود.

تیموری ادامه داد: اگر در فضای مجازی نهاد خاصی را مسئول پاسخ‌گویی و امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر بدانیم، این کار به حاشیه کشاندن واجب خدا و فراموش کردن آن است، بنابراین با حفظ جایگاه دولت و وظایف آن می‌گوییم همه افراد در صورت امکان و توان باید در سنگرهای فرهنگی به رسالت خود پایبند باشند تا راهی برای فرار از راه‌کارها برای افراد دشمن باقی نماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وحدت حوزه و دانشگاه استاد حوزه و دانشگاه سنگرهای فرهنگی ارکان تبلیغ فضای مجازی گونه ای اندیشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس

سید عباس جوهری رئیس ستاد انتخابات استان تهران از آغاز تبلیغات نامزد‌های برای دور دوم انتخابات در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین خبر داد و اظهار کرد: تبلیغات داوطلبان از صفر بامداد پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه شروع شده و  به مدت یک هفته تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، 

جوهری گفت: در مدت زمان تعیین شده بر اساس قانون، داوطلبان می‌توانند نسبت به تبلیغات در فضای مجازی و سطح شهر اقدام کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از فضای مهیا شده توسط رسانه ملی برای اطلاع رسانی به شهروندان تشکر کرد و افزود: مناظرات نامزد‌ها در حوزه انتخابیه تهران و ورامین ضبط شده و از امروز پخش خواهد شد.

وی بیان کرد: با قرعه کشی‌های صورت گرفته هم در رادیو و هم در مجموعه شبکه تهران پخش مناظرات و برنامه‌های تبلیغاتی را خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • وحدت رسانه‌ای دشمن برای ایجاد تنش در کشور است
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس