Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نادعلی از توزیع ۳۱۳ سبد معیشتی در میان خانواده‌های محروم و به همت اهالی مسجد امام حسن عسکری(ع) در دهه امامت و ولایت خبر داد و گفت: جشن‌های خیابانی نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مناسبت عید غدیر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، مساجد مردمی‏ ترین پایگاه ارتباط با خدا در جوامع دینی مذهبی هستند و همواره به عنوان مدرسه تزکیه و تعلیم دانش، زمینه ساز رشد و تعالی انسان‏ های خداجو و پناهگاه همیشگی بندگان خدا بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خانه های خدا، مردم فارغ از روزمرگی ها، طعم شیرین ارتباط با خدا را می چشند و مشکلات روزمره شان را آنجا پیگیری می کنند.

 

به منظور تشریح فعالیت های خیرخواهانه و جهادی مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در بلوار فردوس تهران با حجت الاسلام «مهدی نادعلی»، امام جماعت این مسجد عسکری(ع) گفت و گویی ترتیب دادیم که در ادامه مشروح این گفت و گو را می خوانید:

 

رویکردها و برنامه های مسجد امام حسن عسکری(ع) در خدمت رسانی به محرومین و نیازمندان در بحران کرونا در چه محورهایی بوده است؟

 

فعالین مسجد امام حسن عسکری(ع) بلوار فردوس تهران در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر دستگیری از نیازمندان سعی کرده اند، در سه مرحله خدمت رسانی به نیازمندان را در دستور کار قرار دهند. به همت فعالین مسجد در چند نوبت توزیع نان رایگان در مناطق محروم انجام شد و در قالب رزمایش مواسات، بیش از 600 سبد کالا تهیه و در میان نیازمندان توزیع شد.

حدود ۱۰۰ جوان این مسجد بعد از گسترش شیوع ویروس کرونا در تهران در چهار حوزه مشغول به کار و خدمت‌رسانی شده‌اند که در مرحله اول بیش از 100 هزار بطری آبمیوه های طبیعی در بطری های 450 سی سی شامل آبلیمو عسل، آب پرتغال، سیب، آب هویج و انبه تهیه و برای بیماران مبتلا به کرونا و کادر پزشکی بیمارستان‌ها تهیه و ارسال شد.

 

در زمینه تولید و توزیع ماسک واقلام بهداشتی  مسجد امام حسن عسکری(ع) چه اقداماتی انجام داده است؟

 

توزیع 60 هزار بطری مواد ضدعفونی و اقلام بهداشتی در مناطق محروم تهران، دوخت ماسک و گان و تولید شیلد برای کادر درمانی مرحله دیگر خدمت رسانی ها برای مهار ویروس کرونا است. مرحله دیگر فعالیت ها در زمینه مهار ویروس کرونا، ضدعفونی سطوح عمومی و معابر همچون پمپ بنزین، ایستگاه اتوبوس و مترو، ضدعفونی منازل بوده است. همچنین به 250 بیمار مبتلا به کرونا توسط جوانان در گروههای چهار نفره هر شب خدمت رسانی می شد.

 

علاوه بر این، کارگاه مرکزی و شبکه خیاطی خانگی دوخت ماسک نیز با هدف تولید بیش از 120 هزار ماسک به همت فعالان این مسجد راه اندازی شد و از این طریق برای عده ای از زنان سرپرست خانوار هم اشتغال ایجاد و به استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان هم ماسک توزیع می شد.

 

کمک رسانی به نیازمندان در مسجد امام حسن عسکری(ع) در دهه ولایت و امامت نیز استمرار خواهد داشت؟

 

درصدد هستیم که برای دهه ولایت و امامت کمک رسانی به نیازمندان همچنان در دستور کار قرار گیرد و با مشارکت خیرین به 313 نیازمند شناسایی شده، کمک رسانی شده و بسته های ارزاق را میان آنها توزیع کنیم. ضمن اینکه به مناسبت دهه ولایت و امامت بنا داریم، مرحله  دیگری از تهیه و تولید آبمیوه و توزیع در بیمارستان ها را انجام دهیم و کارگاه دوخت ماسک را مجددا راه اندازی کنیم.

با توجه به اینکه تقاضای مردم برای مواد ضدعفونی کننده والکل بالا است به همین جهت درحال رایزنی با شرکت ها و کارخانه ها برای خریداری این مواد با قیمت مناسب برای مردم هستیم.

همچنین بنا داریم، برای عید غدیر خم در خیابان پیرامون مسجد جشن خیابانی با رعایت پروتکل های بهداشتی برپا کنیم و همانند اعیاد شعبانیه که جشن کاروان امید و اجرای زنده در خیابان داشتیم، برای عید غدیر نیز چنین برنامه ای اجرا کنیم. علاوه برآن در نظر داریم، مسابقات کتابخوانی و خلاصه نویسی کتاب و نیز مسابقات فرهنگی به صورت مجازی برگزار کنیم.

 

یکی از پویش هایی که از سوی مساجد در بحران کرونا مورد توجه قرار گرفت، ذبح گوسفند و توزیع گوشت قربانی در میان نیازمندان با عنوان «هر مسجد، یکی قربانی» است، برنامه مسجد امام حسن عسکری(ع) در این زمینه به چه شکلی بوده است؟

 

پویش «هر مسجد، یکی قربانی» یکی از برنامه های مسجد امام حسن عسکری(ع) در راستای کمک رسانی به نیازمندان بوده است که بر این اساس بالغ بر 25 راس گوسفند ذبح و گوشت گرم در میان نیازمندان توزیع شد. بنا داریم برای عید قربان نیزحدود پنج راس گوسفند قربانی و در میان نیازمندان توزیع کنیم.

 

امسال در فصل تابستان برنامه های اوقات فراغت مسجد به چه نحوی در حال اجرا است؟

 

برنامه های اوقات فراغت تابستانی مسجد امام حسن عسکری(ع) در سه مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم با شروع فصل تابستان آغاز شد، که این برنامه ها شامل حلقه های معرفتی، کتابخوانی، مباحث اخلاقی، ورزشی و کوهنوردی بود و قریب 50 نفر از دانش آموزان برای برنامه های اوقات فراغت ساماندهی شده بودند، اما از زمانی که اعلام شد که برنامه های مساجد به دلیل تشدید بحران کرونا تعطیل شود، این برنامه ها به صورت موقت متوقف شده و برنامه ها به شکل مجازی دنبال می شود.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه امامت و ولایت سبک زندگی اسلامی فعالیت های مسجدی مسجد امام حسن عسکری ع رسانی به نیازمندان میان نیازمندان خدمت رسانی برنامه ها کمک رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار