Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:49:44 GMT

روزانه هزار و ۵۰۰ لیتر الکل در فاروج تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۷۵۹۰

روزانه هزار و ۵۰۰ لیتر الکل در فاروج تولید می‌شود

احسان افتخاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحد به علت بروز مشکلاتی  از جمله  تامین مواد اولیه از عرصه تولید خارج شده بود که با توجه به نیاز استان در پی شیوع ویروس کرونا به الکل طبی و صنعتی ظرف ۳ هفته در اوایل امسال راه اندازی شد.

وی گفت: برای راه اندازی مجدد این واحد ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به این واحد صنعتی از محل اعتبارات نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخاری افزود: در حال حاضر ۲۷ نفر در این واحد مشغول به کار شده و فرصت اشتغال یافته اند.

وی با اشاره به اینکه رویکرد در این واحد پرهیز از خام فروشی و بیشتر تولید مشتقات  با پایه الکلی بویژه برای تامین مواد ضدعفونی است بیان داشت: الکل ماده اولیه برای تولید محصولات ضدعفونی کننده، آرایشی بهداشتی، پاک کننده ها، پدهای الکلی و مصارف اتاق عمل  است، نیاز استان و حتی کشور را در بخش های مختلف تامین می کند.

افتخاری گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور و شیوع ویروس کرونا، اولویت تولید محصولات مورد نیاز در این حوزه است و با عبور از این شرایط می توان به سمت خط تولید سایر مشتقات الکل رفت.

وی با اشاره به اینکه این واحد تا پیش از تعطیلی، نخستین صادر کننده الکل در کشور بوده گفت: در شرایط فعلی کشور صادرات ندارد اما بعد از شرایط ناشی از کرونا و اشباع بازار از تولید محصول ضدعفونی بر پایه الکل، شرایط حرکت به سمت صادرات هموار می شود.

فاروج در ۹۰ کیلومتری مرکز استان خراسان شمالی واقع شده است.

برچسب‌ها فاروج سهم_من_در_مهارکرونا توسعه صادرات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فاروج توسعه صادرات فاروج توسعه صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس

همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند، خاستگاه گل محمدی جهان با حضور مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمد فرخ زاده معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس، محمد مهدی فروردین نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین و محمد مهدی برومند معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی مسئولان ارشد مدیریت شهری میمند و فعالان عرصه عرقیات گل محمدی در سالن کانون فرهنگی برگزار شد.

فرهاد محمد رضازاده شهردار میمند در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۵۲ شهید بخش میمند، گفت: همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند طی دو سال متوالی در این دیار برگزار می‌شود، تا با حضور مدیران ملی و ارشد استانی مشکلات از نزدیک پیگیری شود.

او شهر میمند را خاستگاه گل و گلاب جهان عنوان کرد و گفت: روز ۸ اردیبهشت ماه در تقویم گردشگری کشور روز ملی میمند ثبت شده که به همین مناسبت طی یک هفته برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود.

محمد رضازاده ظرفیت‌های سرشار شهر میمند را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: شهر میمند دارای جایگاه ویژه‌ای در تولید محصولات باغی و زراعی است که تنها تولیدات آن به سالی ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات می‌رسد که ۱۳ میلیون لیتر از این مقدار مربوط به گلاب محمدی است.

شهردار میمند تصریح کرد: بیش از ۱۱۰ کارگاه فعال گلابگیری ثبت شده و شرکت عرقیات و اسانس‌گیری مشغول به فعالیت هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه صنعت شیشه‌گری در منطقه میمند با وجود دو کارگاه فعال دارای پیشینه قدیمی است، ادامه داد: دو پروژه کلان شهرداری میمند در راستای تقویت گردشگری و هویت شهر میمند در دستور کار است که پروژه ۱۰۰ هکتاری پردیس توسط شهرداری برای استفاده بهینه از ظرفیت گل محمدی و گلاب گیری خواهد بود. همچنین کارخانه بزرگ اسانس و عرقیات گیاهان دارویی سال گذشته توسط شورای اسلامی شهر میمند مصوب شد که امسال کلنگ زنی آن صورت خواهد گرفت.

او احیای میدان تاریخی و بافت قدیم شهر میمند را از دیگر پروژه‌های سال ۱۴۰۳ شهرداری عنوان کرد و افزود: میدان تاریخی شهر با تلفیقی از سبک مدرن و سنتی احیا می‌شود و راه اندازی خط تولید کرم‌های گیاهی و تولید عطر از اسانس گل محمدی نیز انجام خواهد شد تا شاهد توسعه منطقه باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟