Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: کنشگر سیاسی اصولگرا با اشاره به الفاظی که نمایندگان مجلس یازدهم برای مجلس دهم به کار می‌برند، تاکید کرد: مجلس یازدهم به جای فحاشی به مجلس قبل باید از عملکرد خودش دفاع کند اما به جای ارائه راهکار برای مشکلات کشور از توهین به مجلس دهم لذت می‌برد.
به گزارش خرداد ، "وهاب عزیزی" کنشگر سیاسی اصول‌گرا در گفت‌وگو با ایلنا، به عملکرد خارج از قانون مجلس یازدهم انتقاد کرد و گفت: بایستی به نمایندگان مجلس یازدهم تذکر دهیم که فضای انتخابات و متهم کردن مجلس دهم تمام شده است و زمان آن است که شما از عملکرد خودتان دفاع کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بیشتر از پنج ماه از انتخابات مجلس یازدهم گذشته، اما متاسفانه تعدادی از منتخبان مجلس یازدهم در حال و هوای پیش از انتخابات سیر می‌کنند. به جای اینکه برای مشکلات کشور برنامه و راه حل ارائه کنند؛ هنوز از توهین به مجلس دهم لذت می‌برند.
دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی با بیان اینکه بنای دفاع از مجلس دهم را ندارم، گفت: هر کار و سخنی زمان و مکان خودش را دارد. شاید بررسی عملکرد مجلس دهم برای جریان حامی خودش مطلوب فایده باشد و حتی مجلس یازدهم نیز از باب استفاده از تجربیات تلخ و شیرین آن ورود پیدا کند اما توهین به مجلس دهم با الفاظ "مجلس بی کفایت" توسط نمایندگان مجلس یازدهم جای سوال دارد. 
وی اضافه کرد: حتی سید ناصر موسوی لارگانی عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز به رفتار یکی از نماینده‌ها واکنش نشان داده و گفته که شایسته نیست که نمایندگان مجلس دهم را بی‌کفایت خطاب کنیم. توهین به مجلس دهم توهین به همه نمایندگان انقلابی است که در آن حضور داشتند.
این کنشگر جریان اصول‌گرا تاکید کرد: نمایندگان مجلس یازدهم توجه کنند که بعد از این، عملکرد آنها مورد بازخواست مردم و رسانه‌ها قرار خواهد گرفت. لذا بهتر است به جای فرافکنی، کارنامه خودشان را ترمیم کنند. برچسب ها: وهاب عزیزی ، مجلس یازدهم

منبع: خرداد

کلیدواژه: مجلس یازدهم نمایندگان مجلس یازدهم توهین به مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا

به گزارش همشهری آنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در واکنش به اظهارنظرها نسبت به گزارش این مرکز درباره گردشگری اعلام کرد: این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونای و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیرمرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی افزود: پس از انتشار گزارشی از سوی این مرکز با عنوان «بررسی وضعیت گردشگری داخلی از منظر دسترس پذیری برای اقشار مختلف جامعه و ارائه بسته تقنینی» و باز نشر آن از سوی رسانه‌ها با عناوینی مختلف، موضع‌گیری‌هایی خلاف واقع نسبت به این گزارش صورت گرفت که جهت تنویر افکار و اذهان عمومی و پاسخ به نقدها، موارد زیر اعلام می‌شود.

نخست؛ آنکه در موضع‌گیری‌های صورت گرفته نسبت به این گزارش به موضوع «حذف سفر از سبد خانوار» اشاره شده در حالی که در ۳۴ صفحه این گزارش، هیچ اشاره‌ای به «حذف سفر از سبد خانوار» یا مواردی با این مضمون نشده است.

دوم؛ آنکه در چکیده و صفحات مختلف این گزارش اعلام شده که آمار مستند در این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونایی و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیر مرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می‌رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی و اینکه در پاورقی صفحه ۱۱ این گزارش ذکر شده است که به دلیل عدم اعلام آمار گردشگری از سوی متولی این حوزه بعد از سال ۱۴۰۰، عملا امکان دسترسی به آمار جدید برای بررسی عملکرد وجود ندارد. حتی مرکز پژوهش‌های مجلس طی مکاتبه‌ای خواستار دریافت آماری در این بازه زمانی بود که با پاسخی ناقص از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مواجه شد. هرچند در صفحه ۱۰ همین گزارش عنوان شده است که برمبنای اظهارات دبیر ستاد مرکزی هماهنگی سفر، در سال ۱۴۰۲، شاهد رشدی ۱۷ درصدی در زمینه گردشگری بوده‌ایم.

نکته سوم؛ آنکه یکی دیگر از نقدها به این گزارش، عدم ارائه راهکارهای منطقی و قابل اجرا بوده که باز هم نگاهی به این گزارش نشان می‌دهد چهار صفحه پایانی آن به ارائه راهکارها و پیشنهادها با توجه به ظرفیت‌های تقنینی در این حوزه اختصاص یافته است و به نظر می‌رسد مشکل اصلی در این زمینه عدم اهتمام به خواندن اصل این گزارش و تنها توجه به برخی خبرسازی‌ها با سمت و سوگیری‌های خاص بوده است.

نکته چهارم؛ اینکه، آمارهای بیان شده در این گزارش که از آن به عنوان آمار غلط یا آمارسازی یاد می‌شود مربوط به سالنامه هزینه و درآمد خانوار و گزارش آمارگیری از گردشگری ملی مرکز ملی آمار ایران در سال ۱۴۰۰ است که البته گزارش‌های دریافتی از وزارتخانه محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز همین آمارهاست.

نکته پایانی اینکه؛ مرکز پژوهش‌های مجلس کمک تخصصی و کارشناسی به دولت محترم را وظیفه خود می‌داند و همواره در این راستا تلاش نموده و متقابلا انتظار می‌رود مدیران دولت نیز در اظهارنظر نسبت به این مرکز در رسانه‌ها دقت نظر لازم را داشته باشند.

کد خبر 848207 منبع: ایرنا برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم مرکز پژوهش‌های مجلس

دیگر خبرها

  • قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی