Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس گفت: نباید این را فراموش کرد که اگر مشکلی در سازمان یا نهادی نبود، مجلس دهم دست به تحقیق و تفحص نمی‌زد. باید هیئت رئیسه به این گزارش‌ها توجه داشته باشد تا در صحن علنی قرائت شود.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره تحقیق تفحص‌های مجلس دهم، اظهار داشت: درباره تحقیق و تفحص‌های مجلس دهم باید هیئت رئیسه مجلس تصمیم بگیرد یعنی این گزارش‌ها را قرائت کند یا به صورت کامل کنار بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نباید این را فراموش کرد که اگر مشکلی در سازمان یا نهادی نبود، مجلس دهم دست به تحقیق و تفحص نمی‌زد. باید هیئت رئیسه به این گزارش‌ها توجه داشته باشد تا در صحن علنی قرائت شود.
نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، گفت: مثلا باید تحقیق و تفحص‌هایی درباره مسئله خودروسازی یا مسائل اقتصادی که در مجلس گذشته تهیه شده در این مجلس قرائت شود، زیرا این اتفاق باعث می‌شود فهمید این آشفتگی از کجا نشئت می‌گیرد.
رشیدی تصریح کرد: قرائت گزارش ها به درخواست خود نمایندگان بستگی دارد یعنی اینکه نمایندگان با مشاهده لیست هیئت رئیسه، دست روی هر کدام بگذارند هیئت رئیسه آن گزارش را آماده قرائت در صحن خواهد کرد و اگر نماینده‌ای نخواهد چنین اتفاقی نمی‌افتد.
این نماینده مجلس بیان داشت: به درخواست نمایندگان تازه ورود به مجلس اگر گزارشی تعداد امضای لازم را کسب کند این گزارش در دستورکار مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم تحقیق و تفحص مجلس دهم تحقیق و تفحص هیئت رئیسه مجلس دهم گزارش ها تفحص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به به دور دوم کشید.
انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه صورت می‌گیرد که سه حوزه تبریز، آذرشهر و اسکو _ میانه و شبستر در  آذربایجان شرقی واقع شده است.

در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان ۱۲ نفر برای کسب ۶ کرسی باقیمانده از ۱۹ نماینده استان باهم به رقابت خواهند پرداخت که چهار نماینده از بین هشت نفر در تبریز انتخاب می‌شود و از حوزه میانه و شبستر نیز یک نفر منتخب و راهی مجلس خواهد شد.

همچنین انتخابات در هشت حوزه انتخابیه در کشور از جمله حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر و اسکو به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود و علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی خواهد بود.

طبق قانون تنها کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

تبلیغات داوطلبان نمایندگی دومین دوره انتخابات مجلس دوازدهم از یک هفته قبل از تاریخ برگزاری انتخابات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حوزه‌های باقیمانده برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران