Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@02:48:57 GMT

«ماسک می‌زنم، ماسک می‌زنی، ماسک می‌زنیم»

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۱۸۲۳

«ماسک می‌زنم، ماسک می‌زنی، ماسک می‌زنیم»

عصرایران؛ مصطفی داننده- این روزها خوشبختانه بسیاری از مردم در معابر و مکان‌های عمومی از ماسک استفاده می‌کنند. در این میان اما برخی همچنان لجبازگونه از ماسک استفاده نمی‌کنند.

آنها کرونا را جدی نگرفته‌اند و فکر می‌کنند که ویروس کوید 19 مثل شانس است و هیچوقت در خانه آنها را نمی‌زند. کرونا اما با هیچکس تعارف ندارد و به راحتی آنهایی را که ماسک نمی‌زنند یا دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند در آغوش می‌گیرد و به کام مرگ می‌کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعا زدن یک ماسک اینقدر سخت است؟ با چه کسی لجبازی می‌کنید؟ خودتان، خانواده‌تان؟ وقتی ماسک نمی‌زنید احتمال اینکه کرونا بگیرید، خیلی بیشتر از آنهایی است که ماسک می‌زنند. وقتی کرونا بگیرید یعنی همسر، پدر و مادر، فرزندان‌تان و هر کسی که دوست‌اش دارید در معرض خطر بزرگ کروناست.

خیلی ساده است. اگر به شما بگویند قرار است فردا صبح سیل بیاید و خانه‌ها را با خود ببرد چه می‌کنید؟ در خانه می‌مانید یا به کوه پناه می‌برید؟ اگر به شما بگویند قرار است شب زلزله بیاید و خانه‌ها را ویران کند، چه می‌کنید؟ شب در خانه می‌مانید تا سقف روی سرتان خراب شود؟

ماسک تا حدود زیادی از شما در برابر کرونا محافظت می‌کند. شوخی نیست طبق گفته وزارت بهداشت از هر 5 مرگ، یک مرگ به خاطر کروناست. تقریبا تمام کشور در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند.

کرونا با هیچکس شوخی ندارد. در همین مدت ما اهالی رسانه بهترین دوستان‌مان را به خاطر کرونا از دست دادیم. نه تنها ما بلکه بسیاری از مردم عزیزان‌شان را به خاطر این ویروس لامذهب از دست داده‌اند. چرا واقعا باید غم را بغل کنیم وقتی می‌توانیم با رعایت نکاتی بهداشتی و ماسک زدن جلوی فاجعه‌های بزرگ را بگیریم.

کرونا تمام می‌شود مثل تمام بدبختی‌های جهان. کمتر از خانه بیرون برویم. ماسک بزنیم. فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم تا این درد مشترک هر چه زودتر به پایان خط خود برسد.

در زمان موشک‌باران شهرهای ایران توسط حکومت بعث عراق، به مردم دستور داده شده بود وقتی صدای آژیر قرمز را می‌شنوند، هرکجا که هستند چراغ‌ها را خاموش کنند تا مورد هدف جنگنده‌های عراقی قرار نگیرند. الان هم همان است اگر می‌خواهیم هدف کرونا قرار نگیریم باید ماسک بزنیم.

کرونا را با حرف زدن شکست نخواهد خورد. کرونا با شعار دادن شکست نخواهد خورد. حتی اگر یک نفر کرونا را شوخی بگیرد ممکن است همه درگیر آن شویم. کرونا طرفدار جمعیت است و هرجا که هستیم و فاصله گذاری و بهداشت را رعایت نکردیم او هم هست و به ما لبخند می‌زند.

کرونا مخصوص ایران نیست که بگویید کار خودشان است و می‌خواهند گرانی‌ها را تحت تاثیر قرار دهند. امروز همه جهان درگیر کروناست. همه در حال جنگ با این ویروس هستند. در کنار هم باشیم تا شر کرونا از سرمان کم شود.

بیاید این شعار را همگانی کنیم. برای شکست کرونا، ماسک می‌زنم، ماسک می‌زنی، ماسک می‌زنیم.

_____________________

بیشتر بخوانید؛

*حریرچی: تهران منبع پخش کرونا/ مراقب کودکان باشید/ چاقی از ریسک فاکتورهای کروناست *به چه قیمتی دیگران را مبتلا می‌کنیم؟ *وزارت بهداشت: هر جایگاه سوخت ویروس کرونا را به 8 هزار نفر انتقال می دهد/ ماسک و دستکش استفاده کنید لینک کوتاه: asriran.com/0036L0

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • فرمانده سپاه: رسما اعلام کردیم که می‌زنیم و همه می‌دانستند؛ این عملیات قابل تکرار است
  • استثنایی‌ترین تصمیم نظام با حمله به اسرائیل به روایت فرمانده کل سپاه /این عملیات قابل تکرار است /رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن