Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@04:44:02 GMT

سهم 47درصدی زامیاد از خودروهای تجاری کشور

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۲۶۹۱

سهم 47درصدی زامیاد از خودروهای تجاری کشور

به گزارش افکارنیوز،

سید جواد سلیمانی در این بازدید با اشاره به عملکرد مناسب شرکت زامیاد در سال گذشته و سه ماهه ابتدایی سال جاری، خاطرنشان کرد: این شرکت به عنوان بزرگترین خودروساز تجاری گروه سایپا با بهره مندی از نیروی انسانی متخصص و نیز دارا بودن سال ها تجربه در تولید ساخت خودروهای با استحکام و توانایی حمل بار مناسب، دارای جایگاهی ویژه در برنامه کلان گروه خودروسازی سایپا در حوزه خودروهای کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: فرآیند تولید و اجرای پروژه های متنوع توسعه ای و زیرساختی در این شرکت رشد قابل توجهی یافته است و امیدوار به تداوم این روند هستیم.

وی افزایش تولید و توسعه سبد محصولات گروه سایپا را از اولویت های این گروه در سال" جهش تولید" بیان کرد و گفت: باید با استفاده صحیح از امکانات و سرمایه های موجود، به سمت تولید بهره ور حرکت کرده و همزمان، با توسعه سبد محصولات به عنوان یکی از برنامه های استراتژیک و مهم در مجموعه گروه سایپا، خود را در مسیر سودآوری قرار دهیم.

در این بازدید همچنین، بهروز غفاری مدیرعامل شرکت زامیاد ضمن اشاره به روند افزایش تولید این شرکت اظهار داشت: سیر صعودی تولید به همراه حفظ و ارتقاء کیفیت یکی از مهمترین اهداف فعلی زامیاد به شمار می رود و این امر با همکاری و اجماع تمامی شرکت‌های زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا، در حال انجام است.

وی در ادامه از کسب بیش از نیمی از سهم بازار خودروهای تجاری سبک کشور توسط شرکت زامیاد خبر داد و یادآور شد: این شرکت در سال گذشته، ضمن افزایش 43 درصدی تولید نسبت به سال 97 و کسب 51 درصد از سهم بازار خودروهای تجاری سبک و متناسب با آن سهم 47 درصدی از کل بازار خودروهای تجاری کشور، توانست رتبه نخست تولید را در این بخش حفظ کرده و همچنین رکورد تولید سال های اخیر خود را نیز بشکند.

گفتنی است شرکت زامیاد در سه ماهه ابتدایی "سال جهش تولید" توانسته است تولید انواع محصولات خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14 درصد افزایش دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سایپا زامیاد جهش توليد خودروساز تجاري خودروهای تجاری شرکت زامیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رییس جمهور دریافت کرد
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل