Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سعید اسلامی افزود: افرادی که طرح و ایده‌ای با موضوع کووید ۱۹ دارند می‌توانند طرح‌های مکتوب خود را به‌ صورت حضوری یا از طریق الکترونیکی به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحویل دهند.

وی با بیان اینکه طرح‌های پژوهشی در حوزه مبارزه با کرونا به ۲ صورت مداخله‌ای و غیرمداخله‌ای است ادامه داد: بخش عمده‌ای از این طرح‌ها به‌صورت غیرمداخله‌ای بوده یا اینکه به‌صورت پرسشنامه‌ای در حال اجراست که اطلاعات موردنیاز آن در حال جمع‌آوری است و بخشی دیگر نیز که بیش از ۵۰ طرح را شامل می‌شود به ‌صورت مداخله‌ای دارویی یا غیردارویی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح‌های مداخله دارویی نیز به ۲ صورت سرپایی و بستری در حال اجراست و مراحل آزمایشی بخشی از این طرح‌ها به اتمام رسیده و هم‌اکنون در حال بررسی نهایی جهت اجرا یا عدم اجراست.

وی با تأکید بر اینکه این طرح‌ها قبل از تأیید کمیته اخلاق نباید رسانه‌ای شود تا موجب التهاب در میان آحاد مختلف جامعه و نگرانی مردم نگردد افزود: اعلام نتایج پژوهش‌های مصوب شده فقط از طریق مراجع قانونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد بود و موارد تأیید یا غیرتأیید به ‌جز این مجموعه فاقد اعتبار است و صاحبان طرح‌های تأییدی باید ابتدا مجوز کمیته اخلاق را داشته باشند تا بتوانند سایر اقدامات قانونی را انجام دهند.

دکتر اسلامی با بیان اینکه طرح‌های پژوهشی مداخله‌ای با موضوع کرونا در حوزه درمان در بیمارستان‌های امام رضا (ع) و شریعتی مشهد اجرا می‌شود ادامه داد: بخشی از این طرح‌ها به اتمام رسیده و بخشی دیگر در حال اجراست، این نوع طرح‌ها با توجه به حساسیتی که دارند زمان‌بر بوده، اما سایر طرح‌ها با سرعت بیشتری به نسبت طرح‌های مداخله‌ای انجام می‌شود.

وی در ارتباط با مشارکت مجموعه‌های مختلف دانشگاهی و غیردانشگاهی در حوزه مبارزه با کرونا گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای شروع بیماری کووید ۱۹ فراخوان‌هایی را به تمامی مجموعه‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی ارسال کرد تا هرمجموعه متناسب با توان و ظرفیتی که دارد به یاری این دانشگاه بشتابد.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مجموعه‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی در بخش‌های مختلف مرتبط با بیماری‌ کرونا تحلیل خود را داشته و در کنار آن نظرات کارشناسی خود را در این خصوص اعلام کردند و از جمله موارد مؤثر ارائه شده می‌توان به طرح‌های سلامت از راه دور و حفظ سلامت همراهیان و اطرافیان بیماران کرونایی اشاره کرد.

وی ادامه داد: طرح‌های دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان به‌خصوص دانشگاه فردوسی به کمک دانشگاه علوم پزشکی آمده است، طرح‌هایی که بیشتر در حوزه اقدامات پیشگیرانه بوده و همواره معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و هیچ نعمتی بزرگتر از سلامتی نیست.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲۸۸ هزار و ۸۳۹ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۵ هزار و ۴۸۴ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۲۵۱ هزار و ۳۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد طرح ها مداخله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد

ابراهیم خالقی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و هشتمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم " محمدعلی درمیانی"، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان شهید کامیاب (امدادی) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

او افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۳ ساله ساکن نیشابور که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین قرنیه‌های زنده یاد درمیانی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث