Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- توسعه‌ صنعت گردشگری برای کشورهای در حال توسعه که با معضلاتی چون نرخ بیکاری بالا، محدودیت منابع ارزی و اقتصاد تک‌محصولی مواجهند، از اهمیت فراوانی برخوردار است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، صنعت گردشگری بزرگترین صنعت خدماتی جهان از نظر درآمدزایی شناخته شده  و رشد این صنعت، همواره آثار زیست‌محیطی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی زیادی را به‌دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه‌ صنعت گردشگری برای کشورهای در حال توسعه که با معضلاتی چون نرخ بیکاری بالا، محدودیت منابع ارزی و اقتصاد تک‌محصولی مواجهند، از اهمیت فراوانی برخوردار است که به همین منظور باید اهمیت به این بخش در مناطقی همانند اردبیل که دارای ظرفیت‌های بسیار است مورد توجه واقع شود.

جاذبه‌های تاریخی، گردشگری، تفریحی و طبیعت استان اردبیل بستر توسعه اقتصادی و اشتغالزایی است که در صورت توجه به آنان بخش بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های اقتصادی و اشتغال استان قابل رفع و رجوع است.

جلسه بررسی طرح‌های گردشگری شهرستان نمین با حضور مسئولان استانی در این شهرستان برگزار شد و هر کدام از مسئولان ظرفیت‌های گردشگری اردبیل را بالقوه عنوان کرده و نیازمند استفاده از تمام این پتانسیل‌ها شدند.

سیدکاظم موسوی نماینده مردم اردبیل در مجلس در این جلسه اظهار داشت: شهرستان نمین دارای ظرفیت‌های بالایی در حوزه گردشگری بوده که از جمله آنها جنگل‌های فندقلو است و چنین فضایی و جاذبه گردشگری در سطح کشور کم‌نظیر است و باید بهره برداری شایسته‌ای از این ظرفیت‌ها داشته باشیم.

وی نمین را دارای ظرفیت ویژه برای رونق گردشگری دانست و گفت: فعالان و سرمایه‌گذاران بخش گردشگری نقش بسزایی در رونق گردشگری شهرستان نمین داشته‌اند و تلاش می‌کنیم تا با حمایت از این افراد زمینه برای توسعه هر چه بیشتر این شهرستان را فراهم آوریم.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بخش گردشگری استان اردبیل تصریح کرد:‌ ضربه کرونا بر پیکره اقتصاد کشور به ویژه در حوزه گردشگری و اصناف این بخش کمتر از تحریم نبوده و به دنبال جبران بخشی از این خسارات هستیم.

اعضای هیئت‌رئیسه فراکسیون گردشگری مجلس مشخص شدند+ اسامیگردشگری باید به سمت سفرهای هوشمند و خدمات الکترونیک پیش رود‌فیلمسازان ملی جاذبه‌های گردشگری اردبیل را معرفی می‌کنند


گردشگری اردبیل متحمل بیشترین خسارت از کرونا

 نادر فلاحی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز اظهار کرد:‌ بالاترین آسیب‌ناشی از شیوع ویروس کرونا بر بخش گردشگری وارد شده است به طوری که به دنبال این بحران 11 هزار فعال در این حوزه بیکار شده‌اند.

وی با تاکید بر تشکیل صندوق حمایت از گردشگری کشور بیان کرد: این امر می‌تواند زمینه برای جبران خسارات ناشی از کرونا بر گردشگری را فراهم آورد که با جدیت پیگیر تحقق این مهم هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اقتصاد گردشگری را در کشور مهم دانست و افزود: توجه به این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همه‌جانبه به ویژه در حوزه اقتصادی کشور باشد.

فلاحی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تولید سریال 26 قسمتی معرفی جاذبه‌های گردشگری استان اردبیل عنوان کرد:‌ در این سریال توجه ویژه‌ای به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های گردشگری شهرستان نمین خواهد شد.

وی از افتتاح ساختمان نمایشگاه صنایع‌دستی نمین در هفته دولت خبر داد و گفت: پروژه‌های مختلف در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سطح شهرستان نمین در دست اجرال و اقدام است که با بهره‌برداری از آنها زمینه برای توسعه منطقه فراهم خواهد شد.

اجرای پروژه‌های مشارکتی با محوریت معرفی جاذبه‌های گردشگری

در ادامه میرمحمد هاشمی نیز اظهار داشت: پروژه‌های مشارکتی با محوریت معرفی جاذبه‌های گردشگری در اردبیل اجرا می‌شود که این مهم توسعه اشتغال و ارتقای سرمایه‌گذاری را به دنبال دارد و از مسئولان انتظار داریم که در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشند.

رئیس نظام مهندسی ساختمان اردبیل با توجه به اهمیت گردشگری و ارتباط آن با سازه‌ها تلاش می‌کنیم تا از این پس بیشتر از گذشته نسبت به ایجاد ارتباط میان سازه‌ها و گردشگری ایجاد کنیم.

به گفته هاشمی اصولا گردشگری و سازه‌های مختلف بخصوص در بخش اماکن اقامتی ارتباط مستقیم دارد که برآوردها نشان می‌دهد برخی از سازه‌های موجود مناسب توسعه گردشگری نبوده به همین دلیل از این پس ارتباط سازه‌ها با گردشگری مدنظر قرار خواهد داشت و براساس آن اقدام می‌کنیم.

وی با اشاره به این که تحقق این امر در استان اردبیل یکی از اولویت‌های مهم این مجموعه است بیان کرد: درصدد هستیم از سهم 2 هزار واحدی مسکن اقدام ملی 500 واحد مسکن به نظام مهندسی اختصاص داده شود که در این زمینه نیز پیگیری‌های لازم به عمل آمده است.

رئیس نظام مهندسی ساختمان اردبیل گفت: تشدید نظارت بر ساخت و سازها همچنان با جدیت ادامه دارد و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام یافته در راستای ساخت واحدهای مسکونی با کیفیت بالا درصدد برنامه‌ریزی اساسی در این زمینه هستیم.

میرهاشمی تصریح کرد: طرح اقدام ملی مسکن همانند مسکن مهر نخواهد بود و در این زمینه ایرادات صفر تا صد را باید برطرف کنیم و از ظرفیت نظام مهندسی در این زمینه به نحو احسن استفاده خواهیم کرد که این موضوع برای ما حائز اهمیت و اساسی است.

وی اظهار کرد: در راستای توسعه روند ساخت و سازها در سه سال اخیر شاهد روند صعودی هستیم و در شهرها ساخت و سازها بسیار افزایش قابل توجهی یافته است که در راستای توسعه اشتغال‌زایی درصدد برنامه‌ریزی‌های اساسی هستیم تا بکارگیری افراد مستعد نیز فراهم شود.

 

انتهای پیام/145/ی

R41374/P/S6,49/CT7 بیشتر بخوانید... گردشگری باید به سمت سفرهای هوشمند و خدمات الکترونیک پیش رود‌ فیلمسازان ملی جاذبه‌های گردشگری اردبیل را معرفی می‌کنند گزارش| «خانه بومیان»؛ فرصتی مغفول اما مغتنم برای رونق گردشگری فرهنگی کیش است+ تصاویر قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... گردشگری باید به سمت سفرهای هوشمند و خدمات الکترونیک پیش رود‌ فیلمسازان ملی جاذبه‌های گردشگری اردبیل را معرفی می‌کنند گزارش| «خانه بومیان»؛ فرصتی مغفول اما مغتنم برای رونق گردشگری فرهنگی کیش است+ تصاویر پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ خبر خوش معاون رئیس‌جمهور/ تامین همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی ۲ گزارش ویدئویی| ‌ناگفته‌هایی از ‌‌عملیات ماندگار مرصاد /‌ تنگه "چهارزبر" چگونه ‌قتلگاه ‌منافقین شد؟ ۳ گفت‌وگوی خواندنی تسنیم با قدیمی‌ترین امام جمعه کشور/ روایت آیت‌الله نورمفیدی از ‌نخستین نماز جمعه گرگان‌ ۴ لیگ برتر فوتبال| پوکر قهرمانی پرسپولیس روی سکوی نفتی/ طلسم و رکوردها با هم شکستند + جدول ۵ آغاز برداشت برنج در گیلان؛ ۶۸درصد محصول امسال مکانیزه برداشت می‌شود ۶ اختصاصی|نحوه ورود و خروج عراقی‌ها به ایران اعلام شد ۷ پایان عملیات جست‌وجو برای یافتن "دختر گمشده" در جهان‌نما /‌ چه بر سر سها رضانژاد آمده است؟ ۸ عضو کمیسیون بودجه مجلس: ‌حقوق ۴ میلیونی هم کفاف یک زندگی را نمی‌دهد / مردم برای تامین معیشت ‌تحت فشار‌ند مهمترین اخبار استانها پهلوگیری کشتی‌های حامل کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور / ورود کشتی ۶۶ هزار تنی شکر نایب رئیس ‌کمیسیون انرژی مجلس: برای انتصاب مدیران بومی در هیئت مدیره صنایع و پالایشگاه‌ها سنگ‌اندازی می‌شود ریزش ‌معدن خاک نسوز باجیگران / فقط یک کارگر جان باخت / حبس ‌کارگران در زیر آوار ‌صحت ندارد گزارش| روایت تسنیم از همسایگان شیخ اجل؛ محرومیت در محله سعدی بیداد می‌کند + تصاویر مهمترین اخبار تسنیم مصاحبه| نماینده جنبش امل در تهران: طرح‌های دشمنان علیه مقاومت راه به جایی نمی‌برد/ اسرائیل به‌دست خود نابود خواهد شد سی‌ان‌ان: اقدامات ماموران امنیتی آمریکا صحنه‌های غیرقابل باوری در خیابان‌ها بوجود آورده است دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن امروز نهایی می‌شود/ پرداخت وام از ۲ هفته آینده نماینده ویژه وزیر خارجه: ایران از صلح و گفت‌وگوهای بین‌الافغانی حمایت می‌کند عراق|نبرد شجاعانه حشد شعبی حمله سنگین داعشی‌ها در استان دیالی را دفع کرد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری اردبیل جاذبه های گردشگری شهرستان نمین صنعت گردشگری رونق گردشگری استان اردبیل نظام مهندسی برنامه ریزی ترین اخبار صنایع دستی ظرفیت ها سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد