Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@16:59:00 GMT

رلاینس هند دومین شرکت بزرگ انرژی جهان شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۵۵۹۸

صنایع رلاینس هند، تحت رهبری میلیاردر معروف موکش آمبانی، با جلو زدن از رقیبان دیگر خود پس از آرامکوی عربستان سعودی به دومین شرکت بزرگ انرژی جهان از لحاظ ارزش بازار تبدیل شده است.

به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، صنایع رلاینس هند، تحت رهبری میلیاردر معروف موکش آمبانی، با جلو زدن از رقیبان دیگر خود پس از آرامکوی عربستان سعودی به دومین شرکت بزرگ انرژی جهان از لحاظ ارزش بازار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهام این شرکت کنگلومرایی هندی که بیشتر در زمینه انرژی و منابع و همچنین حوزه‌های دیگری مانند خرده‌فروشی و ارتباطات فعال است، در پایان معاملات هفته گذشته ۴ درصد به ارزش خود افزود. با این افزایش قیمت، ارزش کل سهام شرکت به ۱۴.۱۵ تریلیون روپیه، معادل ۱۸۹ میلیارد دلار، رسید. ارزش هیچ شرکت هندی‌ای تا به حال به این اندازه نبوده است.

این به صنایع رلاینس اجازه داد تا شرکت آمریکایی اکسون موبیل را پشت سر بگذارد. اکسون در معاملات روز جمعه بیش از ۱ درصد ضرر کرد و ۱ میلیارد دلار از ارزش خود را از دست داد تا ارزش کل شرکت از ۱۸۴ میلیارد دلار کمتر شود.

به این ترتیب رلاینس هند پس از آرامکوی سعودی دومین شرکت بزرگ انرژی جهان شد. آرامکو که بزرگترین شرکت انرژی جهان است، از لحاظ ارزش بازار بزرگترین شرکت روی کره زمین هم به حساب می‌آید و در حال حاضر ۱.۷ تریلیون دلار می‌ارزد. اپل، آمازون، مایکروسافت و آلفابت (گوگل) شرکت‌های بعدی در رده‌بندی بزرگترین شرکت‌های جهان هستند و در این میان رلاینس هند در رتبه ۴۶ ام قرار دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد بذرپاش علی کامیار وام حمایتی مستاجران بهروز بوچانی رلاینس هند انرژی آرامکوی عربستان مهرداد بذرپاش علی کامیار وام حمایتی مستاجران بهروز بوچانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران

به گزارش خبرنگار هر، امیر جمشیدی عصر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی فروردین ماه سال‌جاری، ۵۸۲ هزار و ۶۴۶ تن انواع کالا به ارزش ۱۷۹ میلیون و۳۲۹ هزار دلار بین گمرکات مازندران و شرکای تجاری آن مبادله شد.

ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات بیش از ۷۰ قلم کالا نظیر فرآورده‌های لبنی، بستنی، سیمان، مصنوعات معدنی، چوب واشیای چوبی و…گفت: فروردین امسال ۱۴۷ هزار و۴۱۷ تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون و ۷۰۵ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران در نوشهر، امیرآباد، ساری، فریدونکنارو آمل به نقاط مختلف دنیا صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ از نظر وزنی ۷۰ درصد و ازنظر ارزشی ۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی در مورد مهم‌ترین مقاصد صادراتی گمرکات مازندران گفت: عراق با واردات هفت هزار تن کالا به ارزش هشت میلیون و ۵۳۶ هزار دلا اولین مقصد صادرات کالاهای مازندران، روسیه با ۱۰۸ هزار تن به ارزش ۶ میلیون و ۴۱۶ هزار دلار، ترکمنستان با ۷ هزار تن به ارزش یک میلیون، قزاقستان با ۱۴ هزارتن به ارزش یک میلیون و ازبکستان با هزارتن به ارزش ۹۸۹ هزار دلار پنج کشوری بودند که در مجموع بیش از ۱۳۸ هزار تن کالا به ارزش ۱۸ میلیون دلار از گمرکات مازندران وارد کردند.

وی گفت: صادرات به کشورهای فوق ۹۴ درصد وزن و ۷۷ درصد ارزش کل صادرات گمرکات مازندران را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6091313

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شعر و ادب پارسی دومین زبان جهان اسلام است