Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌استان‌ها- افزایش چندین باره قیمت لبنیات موجب نارضایتی شهروندان ارومیه‌ای شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، این روزها موضوع گرانی نقل محافل شده و مردم در همه جا از وضعیت اقتصادی خود و قدرت خریدشان صحبت می‌کنند و بر همگان واضح و مبرهن است که با وجود اذعان متولیان امر بر مهار تورم و گرانی، کالاهای اساسی مردم افزایش 100 درصدی داشته و هر ماه نیز شتاب آن بیشتر می‌شود به‌گونه‌ای که وضعیت زندگی مردم بغرنج‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع ویروس کرونا و همچنین افزایش بی‌سابقه قیمت دلار، تاثیر به‌سزایی در قیمت‌های داخلی داشته و این وضعیت نابسامان و افسار گسیخته بازار شرایط را برای مردم سخت‌تر کرده است و به‌نظر می‌رسد مسئولان اقتصادی کشور هنوز نمی‌دانند مشکل گرانی‌ها کجا است و در تشخیص راهکارها سردرگم هستند چون نتیجه تلاششان برعکس عمل می‌کند.

در این میان قیمت لبنیات نیز  با یک خیز تند افزایش یافته و با ثبت رکوردهای نامعقولی، دسترسی بسیاری از اقشار جامعه را به خود از بین برده است و همین خود سبب خالی شدن سفره اقشار کم درآمد از لبنیات و  تبعات سنگین آن در حوزه سلامت شده است.

متاسفانه از ابتدای امسال گرانی تمامی اجناس از قبیل کالاهای اساسی به‌ویژه خواربار و لبنیات افزایش 100 درصدی قیمت داشته و هر اندازه از ماه‌های سال سپری شده، شتاب آن هم بیشتر شده است به‌گونه‌ای که می‌توان به جرات اذعان کنیم وضع گرانی‌ها با ایجاد فشار بیشتر به مردم، روز به روز بغرنج‌تر شده است.

بررسی قیمت لبنیات در مغازه‌های شهر ارومیه نشان می‌دهد قیمت این ماده غذایی مهم با صورت تصاعدی بالا می‌رود و با این روند، احتمال حذف مصرف شیر از  سبد روزانه غذایی بسیاری از خانواده‌ها در این شهر وجود دارد.

لبنیات به‌عنوان یکی از مهمترین و با ارزش‌ترین ارکان سبد غذایی مردم محسوب شده که استفاده از آن از ضرورت‌های یک جامعه سالم است اما افزایش قیمت‌ها و نگرانی مردم بیشتر و بیشتر می‌شود.

هیچ نظارتی بر روی قیمت‌ها نیست

مجید سعیدی یکی از شهروندان ارومیه‌ای که شغل خود را دبیر ریاضی معرفی کرد، در مورد گرانی لبنیات گفت: عوامل این گرانی متعدد هستند که از جمله آن تحریم تا مشکلات و مافیای اقتصادی و عدم نظارت صحیح بر بازار است که هر کدام به نوعی به مشکلات دامن زده‌اند.

وی بیان کرد: تا ماه‌های گذشته لبنیات به‌ویژه شیر و ماست غذای اصلی خانواده ما بود اما با این قیمت افسار گسیخته فقط در وعده صبحانه می‌توانیم لبنیات مصرف کنیم.

سکینه نوری از دیگر شهروندان شهرمان که در حال خرید از مغازه لبنیات بود گفت: واقعا شرایط سختی شده است و مردم دیگر قدرت خرید ندارند و روز به روز قیمت‌ها رو به افزایش است در حالی که حقوق و دستمزد شوهرم هیچ تغییری نکرده است.

وی در ادامه چنین می‌گوید: مدت‌ها است که به بیماری پوکی استخوان مبتلا شده‌ام و در کنار داروهای ویتامینی که پزشک تجویز کرده است مجبور هستم لبنیات زیادی مصرف کنم که با این وضع سرسام‌آور قیمت‌ها، توان خریدم رو به پایین است.

آب پنیر خریدم با کمی پنیر

 محمد رستمی نیز ضمن ابراز ناراحتی از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار گفت: باور کنید هر روز که اقدام به خرید می‌کنیم از اینکه قیمت‌ها باز هم افزایش یافته دچار مشکل روحی و روانی شده و معلوم نیست چه کسی باید این وضعیت را کنترل کند و با وجود اینکه این همه دستگاه‌های نظارتی و بازرسی وجود دارد اما همچنان قیمت‌ها در حال افزایش است و نمی‌دانیم مشکلات خود را به چه کسانی بگوییم.

وی افزود: با بالا رفتن قیمت لبنیات وزن آنها نیز کاهش یافته و روز گذشته پنیر را با چندین برابر قیمت قبلی خریدم که متاسفانه پس از باز کردن متوجه شدم که آب پنیر با کمی پنیر خریده‌ام.

این شهروند گفت: بنابراین قوطی پنیر را برداشته و به نشانه اعتراض راهی مغازه لبنیات فروشی شدم و پس از نشان دادن قوطی پنیر به فروشنده، مغازه‌دار گفت متاسفانه چندمین نفری هستید که به‌خاطر این موضوع شکایت کرده‌اید و مجبور هستیم که دیگر از این واحد تولیدی خرید نکنم.

قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ چهارشنبه 1 مردادماه + جدولتوقف صادرات شیرخشک 30 درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهدمدیر عامل پگاه آذربایجان شرقی: توجه به صادرات لبنیات در توسعه صنعت استان ضروری است

یکی از فعالان رسانه‌ای در مورد افزایش قیمت لبنیات گفت: پیش از افزایش قیمت لبنیات هفته‌ای یک بار  اقدام به خرید ماست سطلی به قیمت 15 هزار تومن می‌کردیم اما با افزایش قیمت‌ها، قیمت ماست سطلی به 25 هزار تومان افزایش یافته و از توان خرید ما خارج شده است و بنابراین ما فقط ماهی یک یا دو بار می‌توانیم از ماست استفاده کنیم.

وی افزود: همچنین خانواده ما یک روز در میان دو کیلو شیر می‌خرید اما با گران شدن لبنیات سفره لبنی ما کوچکتر شده و ما هفته‌ای دو کیلو شیر خریداری می‌کنیم.

وی یادآور شد: طبقات کم درآمد، کارگران و بازنشستگان در این شرایط بد اقتصادی با مشکلات بیشتری مواجه هستند و مسئولان موظف هستند به فکر آنها باشند.

این فعال رسانه‌ای اذعان کرد: چندین بار پیگیر این ‌موضوع بوده و گاهی با جمله‌ تکراری که چون مواد اولیه و خوراک دامی وارداتی هستند باعث افزایش قیمت شده رو به رو بوده‌ایم، در حالی که شاهد افزایش قیمت ساعت به ساعت اقلام داخلی نیز هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: بعضی از اقلام غذایی وارداتی نیستند که افزایش قیمت دلار در افزایش قیمت آنها تاثیر داشته باشد و در این راستا به‌نظر من فقط نبود نظارت و برخورد نکردن با محتکران مواد غذایی در گرانی‌ها تاثیر داشته است.

به گزارش تسنیم خبرنگار تسنیم در ارومیه برای پیگیری نوسانات شدید لبنیات با مسئول مربوطه در سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان ‌غربی تماس گرفت اما آنها به این بهانه که باید با روابط عمومی هماهنگ شده و آنها شما را معرفی کنند از پاسخ دادن امتناع کردند.

انتهای پیام/ 7548/ح

R7548/P/S6,48/CT7 بیشتر بخوانید... قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ چهارشنبه ۱ مردادماه + جدول توقف صادرات شیرخشک ۳۰ درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهد قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ چهارشنبه ۱۸ تیرماه+ جدول قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ چهارشنبه ۱ مردادماه + جدول توقف صادرات شیرخشک ۳۰ درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهد قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ چهارشنبه ۱۸ تیرماه+ جدول پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ خبر خوش معاون رئیس‌جمهور/ تامین همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی ۲ طرح ۲فوریتی مجلس برای حمایت از خانوارهای نیازمند/ تدوین بسته جامع برای ۵ دهک پایین جامعه ۳ لیگ برتر فوتبال| پوکر قهرمانی پرسپولیس روی سکوی نفتی/ طلسم و رکوردها با هم شکستند + جدول ۴ گفت‌وگوی خواندنی تسنیم با قدیمی‌ترین امام جمعه کشور/ روایت آیت‌الله نورمفیدی از ‌نخستین نماز جمعه گرگان‌ ۵ پهلوگیری کشتی‌های حامل کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور/ ورود کشتی ۶۶هزارتنی شکر ۶ آغاز برداشت برنج در گیلان؛ ۶۸درصد محصول امسال مکانیزه برداشت می‌شود ۷ ریزش ‌معدن خاک نسوز باجیگران / حبس ‌کارگران در زیر آوار ‌صحت ندارد ۸ گزارش ویدئویی| ‌ناگفته‌هایی از ‌‌عملیات ماندگار مرصاد /‌ تنگه "چهارزبر" چگونه ‌قتلگاه ‌منافقین شد؟ مهمترین اخبار استانها پهلوگیری کشتی‌های حامل کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور/ ورود کشتی ۶۶هزارتنی شکر بازخوانی سفر مقام معظم رهبری به اردبیل/ سفری که تا همیشه در ‌تاریخ ‌ماندگار شد + فیلم‌ آیت الله اعرافی: طلاب جوان حوزه علمیه آماده همکاری با هلال احمر برای امدادرسانی هستند نماز عید قربان در مصلی‌ها و مساجد گلستان اقامه نمی‌شود + فیلم مهمترین اخبار تسنیم پهلوگیری کشتی‌های حامل کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور/ ورود کشتی ۶۶هزارتنی شکر گفت‌وگوی اختصاصی| معاون سیاسی طالبان: توافق مخفی میان طالبان و آمریکا وجود ندارد/ اگر نیروهای خارجی نروند تصمیم‌های لازم را خواهیم گرفت مصاحبه| نماینده جنبش امل در تهران: طرح‌های دشمنان علیه مقاومت راه به جایی نمی‌برد/ اسرائیل به‌دست خود نابود خواهد شد سی‌ان‌ان: اقدامات مأموران امنیتی آمریکا صحنه‌های غیرقابل‌باوری در خیابان‌ها به‌وجود آورده است بوشهر| وزیر نیرو: ۴۱ پروژه از طرح‌های پویش "الف ــ ب ــ ایران" افتتاح شده است درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد افزایش قیمت قیمت لبنیات ترین اخبار قیمت میوه قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟

با افزایش سریع قیمت بنزین در سراسر جهان، جای تعجب نیست که وسایل نقلیه الکتریکی در حال محبوب شدن هستند.

به گزارش ایسنا، با وجود اینکه تسلا، به عنوان شناخته شده‌ترین تولیدکننده خودرو‌های الکتریکی در جهان، در ایالات‌متحده مستقر است، اما بیشترین تعداد فروش خودرو‌های برقی در واقع در چین اتفاق افتاده است. چین آگاه است که سهم عمده‌ای در آلودگی جهانی دارد و اقداماتی را برای کاهش آلودگی انجام داده است. بنابراین، چین سخت کار می‌کند تا مردم را به خرید خودرو‌های برقی به جای استفاده از وسایل نقلیه گازسوز تشویق کند. چین همچنین بزرگ‌ترین مصرف‌کننده خودرو‌های الکتریکی است، زیرا جمعیت این کشور بسیار زیاد است.

تایید مزایای آب‌وهوایی برای خودرو‌های الکتریکی

سهم بازار خودرو‌های برقی برای حفاظت بیشتر از آب‌وهوا در حمل‌ونقل باید به سرعت افزایش یابد. وسایل نقلیه نه تنها در حین کار، بلکه در زمان تولید و دفع نیز بر محیط زیست و اقلیم تأثیر می‌گذارند. بر اساس مطالعه اخیر به سفارش آژانس محیط زیست آلمان، خودرو‌های برقی ثبت شده در سال ۲۰۲۰ حدود ۴۰ درصد نسبت به خودرو‌های با موتور‌های بنزینی سازگارتر با آب‌وهوا هستند.

با گسترش سریع تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، این مزیت اقلیمی برای خودرو‌های ثبت شده در سال ۲۰۳۰ به حدود ۵۵ درصد افزایش خواهد یافت. محققان اظهار کردند که وسایل نقلیه الکتریکی یک عنصر اساسی برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی در آلمان هستند. به منظور جذاب‌تر کردن خرید، خودرو‌هایی با آلایندگی دی‌اکسیدکربن بالاتر باید برای ثبت نام جدید در آینده مشمول هزینه اضافی شوند.

اما معایب خودرو‌های الکتریکی عمدتاً به این دلیل است که برق هنوز از سوخت‌های فسیلی تولید می‌شود. در جریان انتقال مداوم به یک سیستم برق تجدیدپذیر، این معایب همچنان کاهش خواهد یافت.

در سال ۲۰۵۰، خودرو‌های الکتریکی از نظر تمام اثرات زیست محیطی مورد تجزیه و تحلیل، از خودرو‌های دارای موتور احتراقی جلوتر خواهند بود. به عنوان مثال، خودرو‌های الکتریکی نیز حدود ۲۷ درصد کمتر از خودرو‌های بنزینی باعث اتروفیکاسیون آبزیان خواهند شد.

علاوه بر این، حمل‌ونقل الکتریکی تقاضا و استخراج مواد خام مانند کبالت، نیکل و لیتیوم را افزایش می‌دهد، که برخی از آن‌ها حیاتی هستند. با این حال، عرضه مواد اولیه اولیه را می‌توان در طولانی مدت از طریق بازیافت مناسب کاهش داد. به طور کلی برای استفاده از آب‌وهوا و مزایای زیست‌محیطی وسایل نقلیه الکتریکی، توسعه و گسترش زیرساخت‌های شارژ ضروری است.

آیا خودرو‌های برقی گران هستند؟

به طور متوسط، خودرو‌های الکتریکی هنوز کمی گرانتر از خودرو‌های گازسوز هستند. دلایل متعددی وجود دارد که چرا چنین است. باتری‌های ساخت وسایل نقلیه الکتریکی هنوز نسبتاً گران هستند، خودرو‌های الکتریکی زیادی در مقایسه با خودرو‌های گازسوزدر بازار وجود ندارد و بسیاری از خودرو‌های الکتریکی کاملاً جدید هستند.

به این دلایل، خودرو‌های الکتریکی نسبتاً گران هستند، اما با شروع بیشتر شرکت‌ها به تولید خودرو‌های الکتریکی، گزینه‌های بیشتری در بازار وجود خواهد داشت. این نوع رقابت می‌تواند به کاهش قیمت خودرو‌های برقی در آینده کمک کند.

عقب ماندن سه کشور با فناوری پیشرفته در خودرو‌های الکتریکی

ژاپن، کره جنوبی و ایالات‌متحده علیرغم اینکه معیار‌های پیشتاز بودن را رعایت کرده‌اند، در پذیرش خودرو‌های الکتریکی از همتایان خود عقب افتاده‌اند.

تقریباً از هر پنج خودروی فروخته شده در سال ۲۰۲۳، یکی برقی بود. فروش خودرو‌های الکتریکی در سال ۲۰۲۳ به ۱۴ میلیون رسید که ۹۵ درصد آن در چین، اروپا و ایالات‌متحده بود. در حالی که فروش خودرو‌های الکتریکی در سطح جهانی در حال افزایش است، آن‌ها به طور قابل توجهی تنها در چند بازار عمده متمرکز هستند.

تقریباً ۱۴ میلیون خودروی الکتریکی جدید در سال ۲۰۲۳ در سراسر جهان به ثبت رسید که تعداد کل آن‌ها در جاده‌ها را به ۴۰ میلیون رساند. فروش خودرو‌های برقی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳.۵ میلیون خودرو بیشتر بود که نسبت به سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشت. این روند‌ها نشان می‌دهد که رشد بازار‌های خودرو‌های الکتریکی، همچنان قوی است. خودرو‌های برقی باتری‌دار ۷۰ درصد از سهام خودرو‌های برقی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص دادند.

تایلند به عنوان پیشگام خودرو‌های برقی جنوب شرقی آسیا

طبق تجزیه و تحلیل بلومبرگ از انتقال در حال انجام در چهار قاره نشان می‌دهد که به محض اینکه ۵ درصد از فروش خودرو‌های جدید کاملاً برقی شود، همه چیز تغییر می‌کند.

افزایش تعداد خودرو‌های برقی به این معنی است که افراد بیشتری آن‌ها را به عنوان جریان اصلی می‌بینند، خودروسازان تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در بازار دارند و زیرساخت شارژ در مسیری خوب گسترش می‌یابد.

چندین کشور سال گذشته به شکلی شعله ور از نقطه اوج عبور کردند. تایلند به عنوان پیشگام خودرو‌های برقی جنوب شرقی آسیا ظاهر شد و در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ از آستانه ۵ درصد گذشت و سپس تا سه ماهه آخر به نزدیک به ۱۳ درصد از فروش خودرو‌های جدید رسید.

داستان مشابهی در ترکیه رخ داد، کشوری که یک سال پیش به سختی در رادار پذیرش خودرو‌های الکتریکی بود. شرکت خودروسازی ترکیه‌ای که با نام توگ شناخته می‌شود، با عرضه اولین خودروی باتری‌دار خود، T ۱۰ X یک شاسی‌بلند که با مدل Y تسلا رقابت می‌کند، این مسیر را تغییر داد. ترکیه در سه ماهه سوم از نقطه اوج ۵ درصد عبور کرد و در سه ماهه چهارم چهارمین بازار بزرگ خودرو‌های برقی اروپا بود. ناوگان خودرو‌های برقی جهان همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد و فروش آن در سال ۲۰۲۴ به ۱۷ میلیون خواهد رسید.

آیا می‌دانستید که بخش حمل‌ونقل مسئول ۲۸ درصد از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در ایالات‌متحده است که بسیاری از آن‌ها از خودرو‌های سواری ناشی می‌شود. اگر در حال حاضر با یک خودروی سنتی بنزینی رانندگی می‌کنید، تغییر به یک وسیله نقلیه الکتریکی یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌توانید ردپای کربن خود را کاهش دهید و هر روز تاثیر مثبتی بر محیط زیست داشته باشید. اما مزیت‌های خودرو‌های برقی فقط به مزایای زیست‌محیطی محدود نمی‌شوند، مزایای بسیاری دیگری نیز وجود دارد که با داشتن و رانندگی خودرو‌های الکتریکی همراه است.

خودرو‌های برقی برای محیط زیست بهتر

یکی از مزایای اصلی وسایل نقلیه الکتریکی ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما نادیده گرفتن آن بسیار مهم است که مزایای زیست محیطی است. خودرو‌های برقی نسبت به خودرو‌های گازسوز آلایندگی بسیار کمتری تولید می‌کنند که نه تنها در حین استفاده، بلکه در کل چرخه عمر وسیله نقلیه است.

ردپای کربن خودرو‌های الکتریکی به کاهش ادامه خواهد داد. این باعث می‌شود که خودرو‌های الکتریکی به ابزاری قدرتمند در مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی که بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد، تبدیل شود. به علاوه، خودرو‌های برقی بدون انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، می‌توانند به کاهش آلودگی هوا، به ویژه برای آسیب‌پذیرترین جوامعی که به طور نامتناسبی از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و آلاینده‌های هوا آسیب می‌بینند، کمک کنند.

تحقیقات نشان داده است که وسایل نقلیه الکتریکی حداقل به اندازه خودرو‌های بنزینی و دیزلی ایمن هستند.

نگهداری خودرو‌های برقی ارزان‌تر و راحت‌تر از گازسوز

خودرو‌های برقی با قطعات کمتر، بدون موتور احتراق داخلی، بدون روغن، سایش ترمز کمتر و قطعاتی که نیاز به تعمیر و نگهداری کم یا بدون نیاز به تعمیر و نگهداری منظم دارند، هزینه تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به همتایان خود با سوخت گاز دارند. در واقع، صاحبان وسایل نقلیه برقی نصف هزینه‌ای را برای نگهداری و تعمیر وسایل نقلیه خود صرف می‌کنند که صاحبان خودرو‌های گازسوز هزینه می‌کنند. هزینه‌های تعمیر و نگهداری کمتر و نیاز‌های کمتر می‌تواند باعث صرفه‌جویی در زمان، هزینه و سردرد رانندگان خودرو‌های برقی شود.

عدم نیاز به پمپ بنزین یا خرج کردن پول بنزین

چقدر خوب است که دیگر مجبور نباشیم بیرون در یک پمپ بنزین کثیف در هوای گرم تابستان، سرمای یخبندان یا باران سیل آسا هر چند هفته یکبار بایستیم. با یک ماشین برقی، می‌توانید آن را یک شبه در خانه‌تان شارژ کنید (همان‌طور که هر شب گوشی خود را به برق وصل می‌کنید) و فقط در سفر‌های جاده‌ای طولانی‌تر باید توقف کرده و شارژ کنید. به علاوه، می‌توانید با پرداخت هزینه برق برای خودرو‌های الکتریکی به جای بنزین برای خودرو‌های گازسوز، صد‌ها دلار در سال در هزینه‌های سوخت صرفه‌جویی کنید. در طول عمر خودرو، این پس‌انداز می‌تواند واقعاً افزایش یابد.

هزینه مالکیت خودرو‌های برقی کمتر از خودرو‌های گازسوز است؛ خودرو‌های برقی اغلب قیمت برچسب بالاتری نسبت به خودرو‌های گازسوز دارند. اما بین هزینه‌های سوخت کمتر، هزینه‌های نگهداری و تعمیرات پایین‌تر و تخفیف‌های مالیاتی موجود، کل هزینه داشتن یک خودروی برقی در طول عمر خودرو کمتر از کل هزینه مالکیت یک خودروی گازسوز است. در طول عمر خودرو، دارندگان خودرو‌های برقی می‌توانند تا ۱۰ هزار دلار پس‌انداز کنند.

با تغییر از یک خودروی گازسوز به یک خودروی برقی، می‌توانید از رشد صنعت خودرو‌های برقی حمایت کنید و به افزایش تقاضا برای خودرو‌های الکتریکی و زیرساخت‌های خودرو‌های الکتریکی کمک کنید.

دیگر خبرها

  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • کالکالیست: یمنی‌ها باعث گرانی خودرو در اسرائیل شدند
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • هنری که لاکچری شده!
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول