Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@12:16:27 GMT

اصلی‌ترین ضربه کرونا به مسائل فرهنگی و دینی وارد شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۶۶۵۷

اصلی‌ترین ضربه کرونا به مسائل فرهنگی و دینی وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری مکی عصر یکشنبه در نشست مدیران و مسئولان فرهنگی مدارس علمیه خواهران خراسان شمالی که در حوزه علمیه بجنورد برگزار شد، با بیان اینکه امروز شرایط مدیریت مجموعه فرهنگی به مراتب سخت‌تر از دو سال قبل است، اظهار کرد: با افزایش روابط مجازی و شیوع کرونا امروزه شاهد تغییرات فرهنگی و سبک زندگی مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی بیان کرد: اگرچه در ظاهر ما با یک ویروس عفونی مواجه هستیم، ولی تبعات آن در عرصه اقتصادی، بهداشتی، سیاسی و فرهنگی بسیار ملموس است و در هر حیطه، میزان ضرر و زیانش اگر سنجیده شود، قطعاً نخستین ضربه و ضرر در حیطه‌ی فرهنگی، متوجه مسائل اعتقادی و ایمانی جامعه است که متولیان حوزه و دین باید در این باره چاره اندیشی کرده و از این تهدید که قابلیت تبدیل به فرصت شدن را دارد، در معنویت بخشی به جامعه استفاده کنند.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم افزود: از فلسفه نگرانی‌ها، سختی‌ها و خسارت‌ها، بازگشت انسان به دامن توحید و تضرع در درگاه ربوبی است کما اینکه غوطه‌ور شدن در نعمت‌ها در بسیاری موارد باعث غفلت از مسئولیت بندگی و ایفای وظیفه انسان به درگاه حضرت حق می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به اینکه هیچ دینی به اندازه اسلام به بهداشت و سلامتی جسم و روح نپرداخته است، تصریح کرد: در سبک زندگی گرامی امام سجاد (ع) و دعاهای منسوب به ایشان، این توازن و توجه به سلامت جسمی و سلامت معنوی، مشاهده می‌شود و در قالب دعا نیز، آموزش داده شده است.

وی خطاب به مدیران و مسئولان مدارس خواهران خراسان شمالی با بیان این موضوع که آنچه امروز خیلی اهمیت دارد مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی است، اظهار کرد: تعریف وظیفه، توجه به محیط درون و برون سازمانی، اقدام مدیریت کلان به عنوان یک اصل، اقدامات نظام مند جامع، هماهنگ و قابل توسعه، توجه به تخصص، توجه به تغییر شرایط در مرحله اجرا، هنر ایجاد پیوند بین توانمندی‌های مجموعه و فرصت‌های محیطی، رسیدن به چشم‌انداز مطلوب با اجرای هدفمند و ارزیابی و کنترل هدفمند، از نکات قابل توجه در این زمینه است.

حجت الاسلام مکی در انتها با اشاره به بازخورد گیری مناسب با یک نگرش سیستمی در بحث مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی، بیان کرد: در این نگرش سیستمی به خلاقیت، هوشمندی، آینده‌نگری، توانمندی سازی، کار جبهه‌ای و شبکه‌ای و رشد متوازن همه اعضا جهت توانمندسازی مجموعه، توجه می‌شود.

کد خبر 4983741

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه خراسان شمالی ویروس کرونا فعالیت فرهنگی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه اقامه نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا بیرجند ازدواج مجلس شورای اسلامی مسکن خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • برگزاری آئین دسته‌روی روز شهادت امام صادق(ع) در بجنورد
  • زنگ سپاس معلم در خراسان شمالی به صدا درآمد
  • وعده صادق ضربه مهلکی به غرب‌گراهای داخلی بود!
  • انتقال نافرجام «شروین بزرگ» به پرسپولیس، سرخ ها را نقره داغ کرد!
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • نیمه شانس سیتی: دو گل صد در صد از دست رفت!‏
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست