Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@05:57:35 GMT

پروفایل جای بارگذاری اطلاعات شخصی نیست

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۶۶۵۹

پروفایل جای بارگذاری اطلاعات شخصی نیست

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، علی موالی،رئیس پلیس فتای قم اظهار کرد: حریم خصوصی از با ارزش‌ترین و پراهمیت‌ترین عناصر فضای مجازی ا‌ست و همزمان ابزار‌های آنلاین که اساس آن‌ها بر وجوه اشتراک گذاری اطلاعات، دنبال کردن، دنبال شدن و ایجاد ارتباط مستقیم و بی واسطه است، رابطه‌ای مستقیم با مفهوم حریم خصوصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای سایبر به خود کاربران بستگی دارد، افزود: بعضی کاربران بدون توجه به حساسیت این موضوع موجبات تهدید موقعیت اجتماعی و حیثیتی خود را فراهم می‌سازند.

رئیس پلیس فتای استان قم در خصوص نقض حریم خصوصی کاربران اضافه کرد: دسترسی مجرمان بدون اجازه و رضایت او تخلف به حساب می‌آید، هتک حیثیت یا هرگونه اقدام از طریق انتشار تصاویر خصوصی دارای عنوان مجرمانه بوده و برابر ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای هرکس به وسیله سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویریا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس و یا جزای نقدی و یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

موالی در خصوص شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی که محل امنی برای نگهداری تصاویر خصوصی و خانوادگی افراد نیست، یادآور شد: مردم باید از بارگذاری اطلاعات شخصی در پروفایل حساب‌های کاربری در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی جدا خودداری کنند.

او با بیان این که به افراد با هویت‌های نامعلوم نباید اعتماد کرد، ادامه داد: به درخواست کاربرانی که نمی‌شناسید، پاسخ ندهید و تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را برای کاربران ناشناس ارسال نکنید.

رئیس پلیس فتای استان قم در ادامه عنوان کرد‌: انتخاب گذرواژه‌ها، به‌روز بودن و معتبر بودن آنتی‌ویروس‌ها و سیستم‌عامل رایانه، رمز گذاری کردن اطلاعات ذخیره شده در سیستم‌ها از عوامل موثر در ناکام گذاشتن فرصت‌طلبان است.

او گفت: احتمال به سرقت رفتن تجهیزات قابل حمل نظیر تلفن‌های همراه، بیشتر از سایر ابزار‌های رایانه‌ای است، از این رو اطلاعات و محتوا‌های ذخیره‌شده در آن، در معرض خطر و آسیب‌های جدی ناشی از دسترسی سارق به آن قرار دارد، بنابراین به هیچ عنوان کلیپ و تصاویر شخصی خود را در این تجهیزات ذخیره نکنید و حتماً برای گوشی هوشمند خود رمز‌عبور قوی انتخاب کنید.

رئیس پلیس فتای استان قم گفت: برای شبکه‌های اجتماعی نصب شده در گوشی تلفن همراه خود رمز عبور بگذارید و به یاد داشته باشید تنظیمات امنیتی و رمز دو مرحله‌ای شبکه‌های اجتماعی یک ضرورت است.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی جرایم سایبری فضای مجازی پلیس فتا شبکه های اجتماعی رئیس پلیس فتای حریم خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه

حمید مهدیون مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (قلم ۷) اظهار کرد: بارگذاری آثار در سامانه نشریات دانشجویی از یکم اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: نشریات تک شماره‌ای در جشنواره «قلم ۷» داوری نمی‌شوند

وی ادامه داد: دانشجویان و مدیران مسئول نشریات دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند، آثار خود را در سامانه نشریات بارگذاری کنند.

مهدوین با اشاره به داوری جشنواره نشریات دانشجویی قلم ۷ عنوان کرد: زمان داوری مقدماتی و نهایی از اول تیرماه تا ۱۵ مردادماه خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعداد آثار بار گذاری شده در سامانه نشریات دانشجویی( قلم ۷) مطرح کرد: تا کنون حدود ۴۵۰ اثر در این سامانه بارگذاری شده است. همچنین تعداد نشریات شرکت کننده در بخش نشریات برتر حدود ۱۹۴ نشریه است.

وی اضافه کرد: تعداد آثار بار گذاری شده در بخش ویژه جشنواره نشریان قلم ۷ نیز حدود ۳ اثر است. البته متاسفانه تعداد آثار بارگذاری شده در بخش فضای مجازی؛ صفر است.

مهدیون نشریات منتشر شده در بازه زمانی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می‌توانند در جشنواره قلم ۷ شرکت کنند. تعداد کل نشریات انتشار یافته در این بازه زمانی حدود ۵۴۷ نشریه است. البته این آمار شامل نشریات تک شماره‌ای نیز است که تعداد آنها ۲۱۴ است. همچنین تعداد شماره گان منتشر شده در بازه زمانی جشنواره؛ حدود ۱۴۱۲ شماره است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228981 برچسب‌ها جشنواره نشریات دانشجویی قلم

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه