Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا و به نقل از موتوربیسکیت، به همان اندازه که فشار برای افزایش تمایل مردم آمریکا برای خرید خودروهای برقی وجود دارد، یک دلیل ممکن است در آنها ایجاد بی انگیزگی کند. شارژ کردن مداوم این خودروها برای بسیاری از افراد ناخوشایند است، چرا که این کار نسبت به پر کردن باک بنزین خیلی بیشتر طول می کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرانجام برخی از تولید کنندگان خودروهای برقی توجه ویژه خود را به این موضوع معطوف و شروع به ابداع ویژگی های جدید کرده اند تا روند شارژ باتری این خودروها را سریع‌تر کنند. شرکت "آئودی" یکی از رهبران این اقدام است که هم اکنون به شدت در حال رفع این اشکال است.

به کسانی که علاقه مند هستند به زودی یک خودروی برقی بخرند، باید گفت که نگاه ویژه ای به خودروهای برقی جدید آئودی داشته باشند.

اگرچه ایستگاه های شارژ خودروهای برقی در سراسر آمریکا فراگیر شده اند، اما فرآیند شارژ همچنان چندین ساعت طول می کشد. به طور متوسط یک خودروی برقی با باتری ۶۰ کیلووات ساعتی هشت ساعت طول می کشد تا از حالت کاملا خالی به شارژ کامل برسد.

البته شارژرهای سریع نیز هم اکنون در برخی نقاط در دسترس هستند که امکان شارژ را در مدت زمان کمتری فراهم می کنند. با این وجود هرچه باتری بزرگتر باشد، شارژ آن طولانی‌تر است.

با توجه به عجله و شتابی که در زندگی امروز مردم جهان فراگیر شده است، این مسئله قابل قبول نیست و اکنون آئودی در تلاش است تا فناوری بهتری را از طریق سیستم مدیریت حرارتی ایجاد کند.

وقتی آئودی وارد بازار خودروهای برقی شد، توجه بسیاری را با معرفی مدل "e-tron" به خود جلب کرد و از زمان اولین عرضه در سال گذشته تاکنون پیشرفت هایی در مهندسی خود داشته و تا ۱۰ درصد کارایی بیشتری در شارژ و عملکرد داشته است.

از نظر اصولی، فناوری حرارتی آئودی بدان معنی است که قاب مایع خنک کننده تعبیه شده در زیر باتری ها طراحی مجدد شده است. به لطف یک ژل چسبی رسانای گرما، امکان برای انتقال حرارت به سیستم خنک کننده به روش متعادل تری فراهم شده است. به همین ترتیب، این فناوری، روش کارآمدتری را برای شارژ از جمله زمان شارژ سریع‌تر فراهم می کند.

آئودی هنوز ادعا نکرده است که این فناوری، امکان شارژ بسیار سریع را فراهم می کند. بنابراین احتمالاً شاهد ۱۰ درصد بهبود در زمان شارژ و میزان پیمایش مسیر با یک شارژ کامل نسبت به مدل های سال گذشته خواهیم بود.

گرما آن چیزی است که باعث تفاوت در مدت زمان شارژ باتری در یک خودروی برقی می شود. یک باتری خنک تر در هنگام شارژ می تواند حداکثر ظرفیت شارژ خود را (در این حالت ۱۵۰ کیلو وات) برای مدت زمان بیشتری بپذیرد.

به طور معمول هنگامی که یک خودروی برقی به یک ایستگاه شارژ وصل می شود، به بالاترین ظرفیت شارژ خود می رسد، اما سرعت حفظ این نرخ شارژ شدن می تواند به دلیل گرمای حاصل از فرآیند شارژ به آرامی از دست برود. آئودی می گوید سیستم جدیدش کاهش بازدهی بسیار کمتر و تدریجی تری نسبت به سایرین دارد.

شواهد نشان می دهد که فناوری جدید آئودی قادر خواهد بود در کمتر از ۴۵ دقیقه یک شارژ کامل را به ارمغان بیاورد.

با توجه به شیوع بیماری کووید-۱۹ تعبیه این سیستم جدید روی "e-tron" در سال جاری رخ نخواهد داد و به تأخیر خواهد افتاد. اکنون همه منتظر نسخه ۲۰۲۱ این مدل هستند.

بنابراین با پیشرفت فناوری شارژ خودروهای برقی، به زودی دغدغه بزرگ مدت زمان شارژ این خودروها برطرف خواهد شد و اگر فقط این مسئله بود که مردم را از خرید خودروبرقی باز می داشت، ممکن است در اواسط این دهه شاهد رواج چشمگیر این خودروها در خیابان ها و جاده های کشورهای مختلف دنیا باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: یک خودروی برقی خودروهای برقی زمان شارژ شارژ خود مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟

به گزارش قدس آنلاین، خودروساز فرانسوی رنو اعلام کرد که درآمد سه‌ماهه اول آن ۱.۸ درصد رشد کرده است. این خودروساز عنوان کرد که رنو انتظار دارد رشد فروش آن در سال جاری شتاب بیشتری بگیرد زیرا این خودروساز فرانسوی با تایید حاشیه سود و پیش‌بینی جریان نقدی خود برای سال ۲۰۲۴ و کاهش هزینه‌ها، پیش رفت.

رنو به سمت مدل های الکتریکی حرکت و امسال هفت مدل جدید شامل دو مدل تمام برقی و دو مدل هیبریدی به بازار عرضه می‌کند. این گروه در این دوره ۵۴۹ هزار و ۹۹ دستگاه فروخت و درآمد سه ماهه اول خود را ۱۱.۷ میلیارد یورو (۱۲.۵ میلیارد دلار) بالاتر از ۱۱.۴۹ میلیارد برآورد شده توسط تحلیلگران گزارش کرد.

با کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، بخش خودروی جهانی برای سال سختی آماده می‌شود و چالش دیگری را برای شرکت‌هایی که در حال حاضر با رقابت شدید چین در حال مبارزه هستند، اضافه می‌کند. فقدان گزینه‌های مقرون به صرفه مانع اصلی برای پذیرش گسترده‌تر خودروهای برقی بوده است.

تیری پیتون، مدیر مالی این شرکت به خبرنگاران گفت که رنو در مسیر کاهش ۴۰ درصدی هزینه‌های خودروهای برقی خود تا سال ۲۰۲۷ است. رنو مطمئن است که به لطف افزایش فروش خودروهای برقی و هیبریدی، می‌تواند به اهداف جدید کاهش دی‌اکسیدکربن اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۵ دست یابد. کارشناسان اظهار کردند که سفارشات داچیا اسپرینگ برقی جدید با قیمتی کمتر از ۲۰ هزار یورو (۲۱ هزار و ۲۸۶ دلار) در نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شود.

حجم فروش در رنو، پس از چهار سال متوالی کاهش در سال گذشته به رشد بازگشت اما قیمت‌ها به دلیل تقاضای ضعیف جهانی تحت فشار هستند. تسلا، سازنده پیشرو خودروهای برقی، قیمت‌ها را در چندین بازار کلیدی کاهش می‌دهد و فشار بیشتری را بر شرکت‌های اروپایی وارد می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، رنو گفت که حجم فروش آن در سه ماهه ۲.۶ درصد افزایش یافته است اما درآمد خودروسازی ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۰.۴۷ میلیارد یورو رسید که متأثر از نرخ ارز خارجی در بازارهایی مانند آرژانتین و ترکیه بود و دلالان مستقل نسبت به سه ماهه مشابه در سال ۲۰۲۳ کاهش بیشتری را انجام دادند. درآمد حاصل از فعالیت‌های تامین مالی با کمک نرخ‌های بهره بالاتر، ۲۷.۹ درصد رشد کرد و به ۱.۲۵ میلیارد یورو رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟