Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@22:03:44 GMT

آقای سفیر! از سعدی خواندید اما عمل تان ماکیاولی است!

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۷۱۰۷

آقای سفیر! از سعدی خواندید اما عمل تان ماکیاولی است!

رییس بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور با ارسال نامه‌ای به سفیر کره‌جنوبی در تهران خاطرنشان کرد:‌ از سعدی خواندید اما عمل تان ماکیاولی است!

به گزارش خبرگزاری فارس، در پی اعتراضات مردمی و جنبش استادی تهران به دولت کره جنوبی بخاطر توقیف منابع ارزی کشورمان، مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و رییس سازمان بسیج اساتید کشور در نامه ای به یو چانگ هیان سفیر کره جنوبی در جمهوری اسلامی ایران نوشت: شما در جلسه رسمی تقدیم استوارنامه به رییس جمهوری اسلامی ایران از سعدی خواندید اما در میدان عمل مثل ماکیاولی عمل کردید!

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای یو چانگ هیان
سفیر محترم کشور کره جنوبی در جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛

روابط ایران با شبه جزیره کره، روابطی تاریخی و توآم با احترام متقابل به فرهنگ، حاکمیت و مناسبات دوجانبه بوده است ، کره جنوبی و جمهوری اسلامی ایران نیز از گذشته ای دور تاکنون دارای روابطی مستحکم و زمینه ساز دوستی های عمیق دوملت بوده اند؛

آقای سفیر! جناب عالی در دیدار رسمی تقدیم استوارنامه خود به رییس محترم جمهوری اسلامی ایران ، قطعه ای کوتاه از شعر پرمغز، حکیمانه و انسانی سعدی علیه الرحمه را قرائت کردید؛ آنگاه که از زبان این شیرین سخن ملت کهن و متمدن ایران خواندید: "دوست آن است که گیرد دست دوست "!

آقای سفیر! این روزها کافی است که از ساختمان سفارت منزوی کره به میان ایرانیان غیور بیایید تا ببینید سرمایه اجتماعی چند هزار ساله ی تان در دیار کهن ایران چگونه وجه المصالحه دوستی با کشوری ۲۴۳ ساله شده که مجسمه ی کاشفین آن را سیاه و سفید کشورش به آب انداخته اند؛ به عمق روابط تاریخی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی سرشار از سود دوملت نگاه کرده هم زمان اما این روزها در خیابان های تهران، اصفهان، خوزستان، خراسان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان، مازندران، کردستان و دیگر قطعات مقدس این سرزمین با مردم ایران گفت و گو کنید تا میزان انزجار ایرانیان از بردگی دولت کره را در توقیف منابع مالی و ارزی شان در شرایط سخت کرونایی با گوش های خود بشنوید؛ شاید جلسه ای رسمی که روزهای قبل در اصفهان با میزبانی دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته اید امر رابر شما مشتبه کرده باشد که خبری از اعتراض ایرانیان به همدستی ظالمانه ی دولت جناب عالی در بلوکه کردن منابع ایرانی حاصل از خرید کالا و نفت که خردمندان و مردمان عادی جهان و ایران آن را همان دزدی به حساب می آورند، نیست! اما این مساله ای ظاهری بود و با فضای عمومی جنبش استادی و جنبش دانشجویی ایران فرسنگ ها فاصله دارد؛ اما اگر مطلع نیستید به شما خبر می دهیم که ایرانیان بخاطر همدستی دولت کره جنوبی در این سرقت و دزدی آشکار عمیقا از بردگی سیاسی دولت شما مقابل دولت زورگو، نژاد پرست و جنگ طلب آمریکا ناراحت و منزجر هستند اکنون که با شما سخن می گوییم بخش های مختلف جنبش استادی ایران خواستار صدور اجازه اعتراض مدنی شدید اللحن از سوی وزیر کشور مقابل سفارت شماهستند؛ شما نزد رییس جمهورمان از سعدی می خوانید اما در میدان عمل مثل ماکیاول عمل می کنید!؟

شما در گفت و گو با ایرانیان گفتید در دانشگاه، سیاست خوانده اید! به راستی شما که سیاست خوانده اید آیا می توانید بگویید که اکنون بجز دولت جعلی و کودک کش اسراییل و یکی، دو دولت ارتجاعی و استبدادی عربی، کدامین دولت خردمند و کهن جهان، سرنوشت خود را با دولتی نوپدید و ظالم گره زده و بدتر از آن در پیوند با او به ملل متمدن و تاریخی دیگر ظلم روا می دارد!؟

شما به خوبی می دانید امروز بی آبرو ترین دولت ها و تروریستی ترین گروهها در جهان و بخصوص آسیا به عنوان تنها دوستان آمریکای در حال فروپاشی باقی مانده اند؛ ملت های بزرگ ایران و شبه جزیره کره، این روزها به گونه ای حیرت آمیز سرقت منابع ارزی ایران را از سوی سیاستمداران کره ای از نظر می گذرانند؛ تردید نباید کرد به غیر از لعن و نفرین مردمان ایران، کارگزاران کره جنوبی استقلال ملت شریف خود را نیز در پیشگاه تاریخ و افکار عمومی جهان در هم دستی با این سرقت به تاراج داده اند؛

آقای سفیر! ملت ایران این روزهای های سخت کرونایی را هم با همدلی و با سرمایه تاریخی و مهارت های بی نظیر ملی خویش پشت سر خواهد گذاشت اما بدانید؛ نویسندگان تاریخ ، آدمکشانی نظیر ترامپ، پمپئو و نتانیاهو نیستند! بلکه خردمندان عالم و آزادیخواهان جهان، مورخین حقیقی تاریخ اند و خواهند نوشت که چگونه سیاستمداران کره جنوبی، قدرت علمی و قدرت فناوری کشورشان را به زیر یوغ بردگی آمریکای ضد آسیا برده و نتوانسته اید ننگ ملی همدستی با او را را از فراز ملت کهن و متمدن کره بزدایید؛

آقای سفیر! آمریکای آدمکش و نوپدید، دوست خوبی برای شبه جزیره کره نیست، بارها و بارها ملت تاریخی کره را تا آستانه خون ریزی و برادرکشی پیش رانده و اکنون نیز بر آن است تا بخاطر بی آبرویی و تنهایی خود در سرقت های بین المللی و دیگر راهزنی های امنیتی، شرکایی دست و زبان بسته برای خویش فراهم کند؛

در ضمن آقای سفی! توصیه جنبش استادی ایران به جناب عالی این است که متون حکیم ایرانی؛ سعدی علیه الرحمه را تقطیع شده نخوانید! دوستی با ایرانیان لقلقه زبان و بازی زبانی نیست؛ آنگاه که می گوید:

دوست مشمار آنکه در نعمت زند
لاف یاری و برادر خواندگی
دوست آن باشد که گیرد دست دوست
در پریشان حالی و درماندگی

و صد البته آقای سفیر! ایرانیان در مانده نشده اند؛ می خواهند شما شریک دزد نشوید و منابع شان را در اسرع وقت همراه با ادب و احترامی که روابط تاریخی دوملت اقتضاء دارد پس دهید!

پنجم مرداد ۱۳۹۹
مجتبی زارعی
عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
و رییس بسیج اساتید دانشگاهها ، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور

انتهای پیام/ 

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فارس

کلیدواژه: کره جنوبی سعدی جمهوری اسلامی ایران ایران مجتبی زارعی رئیس بسیج اساتید دانشگاه ها سفیر کره جنوبی در تهران جمهوری اسلامی ایران کره جنوبی جنبش استادی آقای سفیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ملاقات دختران فوتبالیست با سفیر ایران؛ تورنمنت کافا به ایستگاه پایانی رسید
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • وزیر ورزش با استقبال سفیر ایران و تاج وارد تایلند شد
  • تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبی
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است