Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در مراسم افتتاح پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار در محل اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه این استان از پیشتازان ایجاد و راه اندازی پنجره های واحد سرمایه گذاری است، افزود: این برنامه از سال ۱۳۹۲ شروع شده و هم اکنون فعال است.

وی اظهار داشت: در حوزه پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار نیز از سال گذشته برنامه ها و مقدمات اجرایی آن در استان با همکاری ادارات کل ثبت اسناد و املاک، امور اقتصادی و دارایی، امور مالیاتی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، پست و اتاق بازرگانی آغاز شد و امروز فعالیت رسمی خود را آغاز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی با تاکید بر ارزش و اهمیت آسان سازی فرآیند کسب و کار، یادآوری کرد: امروز در شرایط سخت اقتصادی و وجود تحریم های ظالمانه دشمنان و نیز شرایط کرونایی به شدت نیازمند چنین امکاناتی برای تسهیل سرمایه گذاری و ثبت شرکت های مختلف هستیم و در این راستا تمامی دستگاه های اجرایی استان اهتمام ویژه ای خواهند داشت.

وی لازمه تسهیل در حوزه کسب و کار را همکاری و تعامل  نزدیک و فشرده دستگاه های مختلف اجرایی با صاحبان صنایع و تولید کنندگان و در راس آنها اتاق بازرگانی تبریز دانست و اضافه کرد: هم اکنون در این زمینه شاهد شرایط خوب و همکاری های مناسب بین دستگاهی هستیم به گونه ای که رتبه ۱۶ آذربایجان شرقی در فضای کسب و کار در سال گذشته به رده ۱۰ صعود کرده است.

پورمحمدی از آذربایجان شرقی به عنوان استانی با امکانات و ظرفیت های مهم تاریخی، فرهنگی، جغرافیایی  و مهمتر از آنها دارای مزیت های اقتصادی و تجاری در منطقه شمال غرب کشور یاد کرد که دریچه ارتباطی ایران با اروپا، اوراسیا و بازار وسیع آسیای میانه به شمار می رود.

وی با بیان اینکه هم اکنون در آذربایجان شرقی ۱۱ واحد خودرو ساز فعال است که ۳۵ درصد قطعات این صنعت در ایران را تولید می کنند، گفت: وجود ۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی با بیش از ۱۰ کارگر از دیگر مزیت های اقتصادی و تولیدی استان است که لزوم راه اندازی پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار را اجتناب ناپذیر می کند.

رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این مراسم راه اندازی پنجره شروع کسب و کار را لازمه ارتقای جایگاه ایران در حوزه فضای کسب و کار و سرمایه گذاری دانست و گفت: ما در اتاق تبریز مقدمات این امکان را از سال گذشته فراهم کرده ایم.

یونس ژائله شرایط اقتصادی ایران در زمان حاضر را بسیار سخت و دشوار خواند و با بیان اینکه دولت وضعیت سخت تری را سپری می کند، راهکار برون رفت از این وضعیت را همکاری و حمایت های دوجانبه بخش دولتی و غیردولتی برشمرد.

وی بر حمایت دولت از بخش خصوصی تاکید و اضافه کرد: بسیاری از شرکت های دولتی ارزهای خود را به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده اند و باید دولت نیز در قبال این فعالیت های موثر سیاست های تشویقی را نیز در پیش بگیرد.

ژائله با اشاره به شرایط دشوار تولید در وضعیت کرونایی از تعطیلی بسیاری از واحدهای کوچک تولیدی در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی باید در این شرایط حمایت های مناسبی از صنایع کوچک داشته باشد.

براساس این گزارش، پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار امروز همزمان در تبریز، در شهرهای اصفهان، شیراز و مشهد نیز راه اندازی شد که پیشتر همین امکان در استان تهران نیز به بهره برداری رسیده بود.

کاهش مدت زمان صدور مجوز ثبت شرکت از ۷۲ روز به ۷۲ ساعت از اهداف مهم و اصلی راه اندازی پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار اعلام شده است.

بر اساس اعلام مسئولان وزارت امور اقتصاد و دارایی جمهوری اسلامی ایران به لحاظ فضای کسب و کار در میان ۱۹۰ کشور جهان در رده ۱۷۸ قرار دارد که با راه اندازی این پنجره می توان به ارتقای این جایگاه امیدوار بود.

48

کد خبر 1414637

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار راه اندازی پنجره آذربایجان شرقی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۷۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه