Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام دبیر« کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت» از تدوین جزئیات «سند راهبردی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت» خبر داد و گفت: جزئیات این سند در کارگروهی متشکل از تنی چند از اعضای کمیسیون مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار گرفت و جهت طرح و تصویب به شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر حسام الدین علامه با اعلام این خبر، گفت: «سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت» به عنوان چهارمین کمیسیون شورای توسعه فرهنگ قرآنی طی جلسات متعدد نخبگانی و با دریافت نظرات اساتید صاحبنظر حوزوی و دانشگاهی در دبیرخانه این کمیسیون تهیه و تدوین شد و در دستور کار ششمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت قرار گرفت که کلیات آن با نظر موافق اکثریت اعضا به تصویب رسید.

وی در ادامه با توضیح اینکه برخی نظرات و اشکالات مطرح در خصوص این سند در جلسه کمیسیون مطرح شد و با نظر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (رئیس کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت)، بررسی و تصمیم گیری نهایی در خصوص این جزئیات به کار گروهی ۸ نفره واگذار شد و مقرر شد نظر این کارگروه مصوبه کمیسیون تلقی شود.

علامه با اشاره به بررسی و جمع بندی نهایی «سند راهبردی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت» در کارگروه مذکور گفت: طی هفته‌های اخیر، جلسات متعددی به منظور بررسی‌ نهایی این سند با حضور کارشناسان شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد و نسخه نهایی این سند برای طرح در اولین جلسه پیش‌روی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به آن شورا ارسال شد.

به گزارش مفدا، دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر حمیدرضا میرعظیمی رییس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی و دبیر کمیسیون، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالهادی مسعودی قائم مقام رییس و عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث و عضو صاحب نظر کمیسیون، حجت الاسلام والمسلمین مهدی مستأجران مدیرکل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رضا سلامت پناه معاون مطالعات راهبردی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، زهرا نقی زاده رییس مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی، دکتر حسام الدین علامه قائم مقام دبیر کمیسیون و محمد باعزم نماینده هسته فکری دبیرخانه کمیسیون از اعضای کارگروه اصلاح «سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت» بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت فرهنگی وزارت بهداشت کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت شورای توسعه فرهنگ قرآنی سند راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  وبدا، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت:  به دستور رئیس جمهوری در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، همه ی دستگاه های اجرایی موظفند برای تامین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت 2 ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

محمد اسماعیل مطلق گفت: امنیت غذایی و غذای سالم در اولویت برنامه های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند