Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق حقیقی پور گفت: خطوط فاضلاب ثقلی است و در طرف مقابل شبکه آبرسانی شهر قرار دارد و به هیچ عنوان امکان ندارد تداخلی ایجاد شود. امروزه در شهر اهواز 400 هزار انشعاب مجاز و نزدیک به 50 هزار انشعاب غیرمجاز وجود دارد که یک رقم بسیار بالا است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در روزهای گذشته محمد علوی، رئیس مرکز بهداشت خوزستان، در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که «در بسیاری از مناطق استان خوزستان به‌ویژه مناطق حاشیه‌ای شهر و روستایی، فاضلاب به لوله‌های آب می‌زند و لوله‌ها در شبکه فاضلاب غرق آب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع باعث ترکیب آب و فاضلاب شده است و اینکه مردم آبی را بخورند که با مدفوع انسانی آغشته است در نتیجه قطعاً عوامل میکروبی، سلامت مردم را تهدید می‌کند.»

تکذیب تلاقی آب شرب و فاضلاب شهری از سوی مسئولین بهداشتی

صادق حقیقی‌پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، در این خصوص گفت: مسئولین بهداشت خوزستان وجود تلاقی آب شرب و فاضلاب را در مناطق شهری تکذیب و عنوان کردند که منظور آن‌ها برخی مناطق حاشیه‌ای بوده است.

او افزود: مطلوبیت میکروبی آب خوزستان به مراتب از نظر کیفی در سطح بالایی دارد و حتی مطلوبیت کلر باقی مانده آب خوزستان نیز 2/5 درصد از میانگین کشوری بالاتر است. کلر در هر آبی که وجود داشته باشد باکتری ها را از بین می برد پس قاعدتا ویروس‌ها نیز به واسطه کلر از بین می‌روند و کرونا نیز که یک ویروس است از این قضیه مستثنی نیست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: از زمان شیوع کرونا نظارت‌ها و پایش‌ها چندین برابر شده است اما باید توجه کرد که در حاشیه شهرها به واسطه انشعاب‌های غیرمجاز این اتفاق رقم خورده است. مناطقی که در آن ها خانواده‌های بی بضاعت زندگی می‌کنند و به علت مشکلات اقتصادی دست به چنین کاری می‌زنند.

انشعاب رایگان برای خانواده‌های کم بضاعت

این مقام مسئول در سازمان آب و فاضلاب در خصوص راه های مقابله با انشعابات غیرمجاز در حاشیه شهرها گفت: افراد و خانواده‌هایی که از کمیته امداد و یا بهزیستی نامه بیاورند انشعاب آن‌ها به صورت رایگان وصل خواهد شد. در مورد سایر خانواده‌ها نیز در اطلاعیه‌ای عنوان کرده‌ایم که با هماهنگی شورای تامین با مبلغ 5 هزار تومان برای آن‌ها پرونده تشکیل خواهیم داد و باقی مبلغ نیز به صورت قسطی و در بلندمدت از آن‌ها دریافت خواهد شد.

حقیقی‌پور در خصوص اهمیت مشارکت مردمی در بهبود این وضعیت عنوان کرد: اگر مردم در این عرصه همکاری نکنند قطعا برطرف کردن آن غیرممکن خواهد بود و این معضل در حاشیه شهر اهواز همچنان باقی خواهد ماند. مردم باید توجه داشته باشند که رسیدگی بهداشتی و نظارتی به مشترکین مجاز به صورت مداوم صورت می گیرد و مردم با این کار می توانند از خدمات بهتری بهره ببرند.

هیچ کنترلی بر انشعابات غیرمجاز نداریم

او افزود: ما هیچ کنترل و نظارتی بر انشعابات غیرمجاز نمی‌توانیم داشته باشیم زیرا برخی از این مشترکین غیرمجاز انشعاب‌هایی به طول 200 متر از طریق جوی آب ایجاد کرده‌اند که می‌تواند تبعات بهداشتی ناگواری داشته باشد. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در خصوص سایر معضلات آبرسانی در اهواز اذعان کرد: در شهر اهواز نزدیک به 90 درصد مردم اقدام به پمپاژ مستقیم آب قبل از منابع تعبیه شده می‌کنند که در مواقع پیک مصرف منجر می‌شود آب گل آلود وارد این حوزه شود. این امر نیز به علت این است که سطح آب‌های زیرزمینی اهواز بالاست و در برخی مناطق حتی بالاتر از لوله‌های آبرسانی می‌رسد و این همان مقوله‌ای است که در فضای مجازی تحت عنوان گل آلود بودن آب خوزستان مطرح می‌شود.

تداخلی بین خطوط آب و فاضلاب وجود ندارد

حقیقی‌پور گفت: خطوط فاضلاب ثقلی است و در طرف مقابل شبکه آبرسانی شهر قرار دارد و به هیچ عنوان امکان ندارد تداخلی ایجاد شود. امروزه در شهر اهواز 400 هزار انشعاب مجاز و نزدیک به 50 هزاز انشعاب غیرمجاز وجود دارد که یک رقم بسیار بالا است. 

این مقام مسئول در سازمان آب و فاضلاب تاکید کرد: امروزه 100 درصد مناطق شهری استان خوزستان از آب شرب سالم بهره مند هستند و در مناطق روستایی نیز 81 درصد مردم از آب شرب سالم برخوردار هستند. آنچه که به عنوان آب غیرسالم و غیربهداشتی مطرح می شود همان انشعابات غیرمجاز است.

یکم شهریور آب به غیزانیه می‌رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در خصوص موضوع آبرسانی به غیزانیه گفت: فاز اول پروژه آبرسانی به غیزانیه به طول 24 کیلومتر از شیبان تا سفیره به بهره‌برداری رسید و در این خط از لوله‌های 600 میلی متر استفاده شد. فاز دوم نیز به طول 28 کیلومتر در دستور کار قرار دارد و 18 کیلومتر آن تا این لحظه تکمیل شده است. روز اول شهریورماه نیز این طرح به صورت کامل به بهره برداری می رسد. 

او در پایان اظهار کرد: فاز سوم این طرح برای آبرسانی به دهلاویه نیز امروز کلنگ‌زنی خواهد شد که این طرح با همت بنیاد مستضعفان و با پیمانکاری قرارگاه خاتم انجام می‌شود.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب آب اهواز حقیقی پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان هزار انشعاب آب خوزستان خانواده ها شهر اهواز حقیقی پور لوله ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان