Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@13:38:28 GMT

چرا کرونا دوباره اوج گرفت؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۰۴۷۵

چرا کرونا دوباره اوج گرفت؟

خبرگزاری مهر: کیانوش جهانپور، با عنوان این مطلب که «عادی پنداری» عامل اصلی اوج گیری دوباره کرونا در کشور بود، افزود: در صورتی که پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری فیزیکی به خوبی رعایت نشود، شاهد شیوع بیشتر این بیماری در کشور طی ماه‌های آتی خواهیم بود.

وی گفت: در موج اول کرونا در کشور و از ۳۰ بهمن ماه که وجود این بیماری در کشور محرز شد، شاهد هماهنگی‌های خوب بین بخشی میان دستگاه‌ها و مهم‌تر از همه همراهی و مساعدت مردم و مشارکت اجتماعی وسیع بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، افزود: البته مصادف شدن این ایام با تعطیلات عید نوروز و محدودیت‌های جاده‌ای و مسافرتی که در کشور اعمال شد؛ همگی دست به دست هم داد تا توفیق نسبی در مدیریت این بیماری در کشور حاصل شود.

جهانپور ادامه داد: در همین ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۹۹، با مدیریت خوبی که در کشور اتفاق افتاد به میانگین مرگ کمتر از ۵۰ نفر در روز رسیدیم.

وی با اظهار اینکه این وضعیت تا عید فطر تداوم یافت، گفت: در تعطیلات روز‌های خرداد، شاهد افزایش موج سفر‌ها و کاهش محدودیت‌ها در کشور بودیم و به دنبال آن بازگشایی مشاغل، صنوف و اماکن بدون رعایت مطلوب توصیه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی، روند صعودی بیماری کرونا در کشور را موجب شد.

جهانپور یادآور شد: بازگشایی‌ها و رفع محدودیت‌ها لاجرم و ناگزیر بود تا چرخ اقتصادی کشور هم به حرکت در بیاید.

وی اضافه کرد: اتفاق مهمی که بعد از بازگشایی افتاد، عادی پنداری کرونا در کشور و تصور غلطی بود که این بیماری کنترل و مهار شده است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تصریح کرد: این عادی پنداری نتیجه اش را در سیر صعودی کرونا بدوا در استان‌های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان نشان داد و تعداد مبتلایان در این استان‌ها به طرز چشمگیری افزایش یافت.

جهانپور با اشاره به اینکه در حال حاضر در میانه فصل دوم بیماری کرونا هستیم، گفت: ۲۵ استان کشور در وضعیت قرمز هستند و در بین این استان ها، وضعیت خراسان رضوی حادتر است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به پویش ملی «من ماسک می‌زنم» اشاره کرد و افزود: شروع این پویش از هفتم تیرماه با بیانات مقام معظم رهبری بود که بعد از توصیه‌های ایشان، اشتیاق بالایی در جامعه در استفاده از ماسک ایجاد شد.

جهانپور با بیان اینکه طبق قرائن و شواهد پزشکی، بیماری کرونا در ایران و جهان تا زمان نامعلومی ادامه دارد، گفت: برای تداوم مبارزه با این بیماری البته نیازمند حفظ روحیه و انگیزه کادر پزشکی هستیم.

وی افزود: در نظر داریم در شهریور و پاییز که روز‌های بزرگداشت پزشکان و داروسازان و متعاقبا پرستاران است، مراسم و بزرگداشت برای فعالان این عرصه، در خلال پویش ملی همدلی با مدافعان سلامت برگزار کنیم.

جهانپور در پایان گفت: تنها راهکار مبارزه با این بیماری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات حفاظتی نظیر استفاده از ماسک است که طبق استنادات علمی تا ۷۵ درصد احتمال ابتلا را کاهش می‌دهد و البته توفیق آن منوط به رعایت همگانی است.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا جهانپور عادی پنداری کرونا در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد