Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- پرویز مظلومی در حالی به عنوان سرمربی تیم فوتبال جوانان انتخاب شد که در چهار سال گذشته هیچ‌گونه فعالیتی فوتبالی نداشته و سابقه کار با تیم‌های پایه را نداشته است.

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان تیم ملی فوتبال جوانان ایران سرمربی خود را شناخت و فدراسیون فوتبال در تصمیمی عجیب، پرویز مظلومی را به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم در حالی گرفته شد که مربیانی چون علیرضا منصوریان، حمید استیلی، سهراب بختیاری‌زاده و ... نامزد شده بودند اما هر کدام به دلیلی با فدراسیون به توافق نرسیدند و سرانجام پرویز مظلومی برای این پست انتخاب شد. اما سوالی که در این میان به وجود می‌آید این است که کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال که مسوول انتخاب سرمربی تیم جوانان بوده از چه متر و معیاری برای این انتخاب بهره برده است.

مظلومی دوران مربیگری خود را دستیاری چند ساله منصور پورحیدری آغاز کرد. او سپس در کسوت سرمربی تیم‌های مس و صباباتری نتایج خوبی را کسب کرد و در ۲ مقطع نیز هدایت استقلال را به عهده داشت که ماحصل آن تنها یک قهرمانی در جام حذفی بود. با این حال مظلومی چند تجربه نه چندان خوب هم در آلومینیوم هرمزگان و مس کرمان بر جای گذاشت. مهمترین دستاورد مظلومی اما در سال ۲۰۰۷ رقم خورد که او توانست با تیم ب ایران قهرمان غرب آسیا شود.

با این وجود مظلومی که علاقه زیادی به ادامه فعالیت داشت نتوانست در تیم‌های مختلف سرمربی شود و همین مساله باعث شد تا او حدود چهار سال بیکار باشد و حالا در سمت سرمربی تیم جوانان برگزیده شده است. معمولا برای انتخاب سرمربی تیم پایه به سابقه فرد در کار کردن با پایه‌ها و سن و سال آن فرد توجه می‌شود که بتوان در آینده از او استفاده کرد اما وقتی به کارنامه مظلومی نگاه می‌کنیم در این ۲ بخش به نتیجه خاصی نمی‌رسیم. او هیچ‌وقت تجربه‌ای در فوتبال پایه نداشته و حالا هم با ۶۵ سال سن هدایت تیم جوانان را به عهده گرفته است.

کار با نوجوانان و جوانان زیر ۲۰ سال سختی خاص خود را دارد و در این فرصت کم تا آغاز مسابقات قهرمانی آسیا باید دید مظلومی با بچه‌هایی که حدود نیم قرن با او اختلاف سنی دارند چطور برخورد خواهد کرد و چگونه ارتباط می‌گیرد. آن هم در شرایطی که شناختی از هیچ‌کدام ندارد و تا شروع مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان کمتر از سه ماه زمان باقی است.

مظلومی برای قبول کردن این پست ریسک نکرد. او بعد از چهار سال سرمربیگری را تجربه می‌کند و به خواسته اصلی‌اش رسیده است. اگر بتواند نتیجه بگیرد که اتفاق فوق العاده‌ای برایش رخ داده ولی اگر نتواند به توفیقی برسد بازهم انتقاد جدیدی به او وارد نخواهد شد و یا فرصت بزرگی را از دست نمی‌دهد. در سوی مقابل اما فدراسیون فوتبال و کمیته فنی تصمیم بحث‌برانگیزی را گرفتند. بعد از ناکامی تیم امید در صعود به المپیک و رفتن سیروس پورموسوی از تیم جوانان به خاطر عدم دریافت مطالبات، حالا اگر این تیم نیز به موفقیت نرسد و راهی جام جهانی نشود یک نکته منفی دیگر برای فدراسیون به ثبت خواهد رسید و بدون تردید امثال مرتضی محصص و اکبر محمدی که در کمیته فنی و جوانان فعالیت دارند در کنار فدراسیون‌نشینان مسوول خواهند بود و باید پاسخگو باشند.

با این وجود انتخاب صورت گرفته است و باید در فرصت باقی‌مانده تا شروع مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در ازبکستان حمایت‌های لازم از سوی فدراسیون و رسانه ها در قبال این تیم انجام شود تا با آرامش به مسابقات وارد شود. اما حق رسانه‌ها و فوتبالدوستان است که بدانند چرا این انتخاب صورت گرفته است؟

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرویز مظلومی تیم جوانان سرمربی تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ میلیارد تومان برای پاداش قهرمانان کشتی درسال ۱۴۰۲ اختصاص یافت

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، این پاداش با توجه به مدال‌آوری کشتی گیران آزاد و فرنگی در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در رقابت‌های آسیایی و جهانی بود که به آنها تعلق گرفت.

فدراسیون کشتی بلافاصله پس از دریافت این پاداش از وزارت ورزش و جوانان، پاداش هر مدال آور را بر اساس رتبه بندی تعیین شده، به حساب آنها واریز کرد.

کد خبر 6099758

دیگر خبرها

  • ۲۳ میلیارد تومان برای پاداش قهرمانان کشتی درسال ۱۴۰۲ اختصاص یافت
  • ۲۳ میلیارد تومان پاداش قهرمانان کشتی در سال ۱۴۰۲
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران
  • نامه رئیس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات فدراسیون برای فصل آینده لیگ برتر
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • جلسه معاون وزیر با تاج درباره اتفاقات اخیر
  • برگزاری جلسه اسبقیان و تاج درباره اتفاقات ورزشگاه آزادی
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد