Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت هفته ملی مهارت و فرارسیدن ۶ مرداد، روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پیامی صادر کرد.

متن پیام محمدرضا پورمحمدی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اصحاب حِرَف، صنعتگران و کارآفرینان، پیشران جامعه به سوی توسعه هستند و آموزش و تجهیز آنان به مهارت‌های روز، امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو کسب مهارت و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان مکمل تحصیلات دانشگاهی به‌ویژه در رشته‌های فنی و تجربی از اهمیتی خاص برخوردارند. فارغ تحصیلان دانشگاه‌ها با کسب تخصص در علوم نظری، پایه و ظرایف و دقایق دانش، ظرفیت فراوانی برای پیشرفت و توسعه دارند در صورت گذراندن دوره مهارت‌های ویژه صنایع، تحولات بزرگ را به وجود آورده و مشکلات کشور را حل خواهند نمود، زیرا امروزه دانش و مهارت به مثابه دو بال پرواز، افق‌های جدید را می‌گشاید و نقش کلیدی در بهره‌وری و ایجاد اشتغال مولد دارد.

در کنار این، دوره‌های کوتاه مدت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نقش ارزنده در بسیاری از امور از جمله حل مشکل اشتغال خواهد داشت. لذا موارد فوق و رشد سریع فناوری و تکنولوژهای پیشرفته در عرصه‌های مختلف، و نیاز به کسب مهارت های جدید در کنار تحصیل، مقوله آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی را ضروری می‌نماید؛ بنابراین متولیان آموزش و مهارت، نقش اساسی در تربیت نیروی کار ماهر و متخصص در بخش‌های مختلف خدمات و کشاورزی ایفا نمایند.

اینجانب نامگذاری ششم مرداد به عنوان روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی حرفه‌ای را اقدامی ارزشمند در راستای فرهنگ سازی در عرصه مهارت آموزی می‌دانم و اعتقاد دارم این امر به تحقق هدف شعار سال و حصول جهش تولید کمک خواهد کرد؛ همچنین برای فعالان و دست اندرکاران این حوزه آرزوی موفقیت می‌نمایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی فنی و حرفه ای اشتغال مهارت آموزی هفته مهارت استانداري آموزش های فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان