Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثمینی با تاکید بر ضروت اهمیت استفاده از ماسک برای کنترل بیماری کرونا، گفت: ماسک با نرخ مصوب دولتی در اختیار داروخانه های دولتی قرار می گیرد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «محمود ثمینی»  استانداری لرستان امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، اظهار داشت: همراهی و مشارکت مردم برای کنترل و مهار ویروس کرونا ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اهمیت استفاده از ماسک، افزود: با توجه به استقبال مردم از ماسک در  شرایط کنونی لازم است تمهیداتی برای جلوگیری از افزایش نرخ ماسک فراهم شود.

 

وی از توزیع ماسک با نرخ دولتی در داروخانه ها خبرداد و افزود: این طرح با هدف تثبیت قیمت و در دسترس بودن ماسک برای عموم انجام می شود.

 

 ثمینی بیان کرد: این طرح با همکاری دستگاه های مرتبط مثل سازمان صنعت معدن و تجارت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لازم اجرایی می شود.

 

وی ادامه داد: سازمان صنعت معدن و تجارت تلاش کند تا پارچه مورد نیاز با قیمت و سهمیه دولتی را ضمن افزایش سهمیه برای استان پیگیری و سایر بخشهایی را که از دانشگاه علوم پزشکی مجوز دارند مثل کارگاههای کوچک را برای تولید ماسک با قیمت تمام شده ترغیب به تولید کنند.

 

ثمینی خاطرنشان کرد: کسانی هم که در خانه به تولید ماسک اقدام می‌کنند چنانچه مجوز لازم را از دانشگاه‌علوم‌پزشکی ندارند ، به این مرکز مراجعه کرده و راهنمایی های لازم و بسته های آموزشی را برای تولید استاندارد محصولات خود دریافت و مجوز لازم را اخذ کنند و با قیمت تعیین شده ماسک را در اختیار مردم قرار دهند.

 

وی تصریح کرد: ماسک های تولید شده با استاندارد لازم با سهمیه و قیمت دولتی در اختیار داروخانه‌ها قرار گرفته تا با نظارت سازمان صنعت ،معدن و تجارت   با قیمت حداکثر ۱۵۰۰ تومان در اختیار مردم قرار گیرند.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع ماسک بیماری کرونا داروخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۳۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش