Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز به نقل از ایندیپندنت، رابرت مرسر، میلیاردر سرمایه‌گذار، به همراه همسرش 15.5 میلیون دلار به چند موسسه که از ترامپ و ستاد انتخاباتی او در 2016 حمایت می‌کردند، اهدا کردند. این زوج همچنین 1 میلیون دلار دیگر برای مراسم تحلیف رئیس جمهوری اهدا کردند.

این زوج نه تنها کمک‌های مالی خود را در اختیار ستاد انتخاباتی ترامپ گذاشتند، بلکه همچنین موسسه کمبریج آنالیتیکا را که شرکت تحلیل اطلاعاتی است و توسط همین فرد میلیاردر تاسیس شده است، نیز به خدمت آن ستاد درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ربکا مرسر، دختر او، از اعضای هیات مدیره این شرکت تحلیل اطلاعات است و اطلاعات گردآوری شده توسط آن شرکت، به ستاد ترامپ کمک کرد تا تبلیغ‌های خود برای شبکه‌های اجتماعی را به نحوی بسازد که بر آرای رای‌دهندگان تاثیر گذاشت.

مرسر همچنین به استخدام کارمندان جدید در کاخ سفید به رئیس جمهوری کمک کرد و سه کارمند اصلی را به ترامپ معرفی کرد: دیوید بوزی (رئیس سازمان سیتیزن یونایتد) به عنوان قائم مقام مدیر ستاد انتخاباتی، کلین کان‌وی (نظرسنج) به عنوان مدیر ستاد انتخاباتی، و استیو بنن (رئیس هیات مدیره شبکه خبری برایت‌بارت) به عنوان مدیرعامل ستاد انتخاباتی  ترامپ.

به گزارش نشریه نیویورکر، بنن در سال 2017 گفت: «خانواده مرسر بستر را برای انقلاب ترامپ مهیا کردند.»

ترامپ اکنون در رقابت ریاست جمهوری 2020 باید به مصاف جو بایدن، معاون اول سابق رئیس جمهوری برود و در حال حاضر در تمام نطرسنجی‌های ملی و نیز در بعضی از ایالات حساس، پشت سر رقیب خود قرار دارد.

در سال 2016 نیز رئیس جمهوری در نظرسنجی‌ها پشت سر نماینده دموکرات آن سال، هیلاری کلینتون قرار داشت. اما در همان حال از پشتیبانی‌های مالی فراوانی برخوردار بود که توسط مرسر و دخترش ربکا هدایت می‌شد.

5 نفر از افراد نزدیک به خانواده مرسر به نشریه بیزینس اینسایدر گفتند که بعید به نظر می‌رسد این میلیاردر دوباره در انتخابات ماه نوامبر برای حمایت مالی از رئیس جمهوری حاضر شود.

یکی از مقامات حزب جمهوری‌خواه که به ستاد انتخاباتی ترامپ نزدیک است و به شرط گمنام ماندن با نشریه بیزینس اینسایدر صحبت کرده است، گفت که ستاد انتخاباتی او انتظار ندارد کمک مالی یا هرگونه کمک دیگری از خانواده مرسر دریافت کند.

این مقام گفت: «کمک شایان خانواده مرسر این بار به پایتخت راه نخواهد یافت.»

یکی دیگر از همکاران ربکا مرسر نیز به این نشریه گفت: «آنها صد درصد، هزار درصد، به قطع یقین، کنار کشیده‌اند.»

به گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، اخبار فاصله گرفتن خانواده مرسر از ستاد انتخاباتی ترامپ نخست در سال 2018 آغاز شد؛ زمانی که شدت‌گیری انتقاد عمومی در جامعه (نسبت به انتخاب ترامپ) نقش آنها را در رقابت انتخاباتی سال 2016 زیر ذره‌بین برد.

مرسر و همسرش حدود 400 هزار دلار به ابَرکمیته اقدامات سیاسی «آمریکای عالی» که حامی ترامپ بود، اهدا کردند. اما چیزی به کمیته «پیروزی ترامپ» که یک کمیته جمع‌آوری مشترک منابع مالی است که پول‌های جمع‌آوری شده را میان ستاد انتخاباتی رئیس جمهوری، کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه و 11 کمیته ایالتی دیگر جمهوری‌خواهان توزیع می‌کند، اهدا نکرده بودند.

بعدتر در تاریخ 14 فوریه، مرسر به تنهایی 355 هزار و 200 دلار به کمیته پیروزی ترامپ اهدا کرد. اما ستاد انتخاباتی ترامپ تنها 5600 دلار از آن پول را دید، چرا که آن مبلغ، حداکثری بود که از نظر حقوقی می‌تواند در هر دو انتخابات مقدماتی و سراسری از آن کمیته دریافت کند.

در سوی دیگر اما ربکا مرسر هیچ کمکی به تلاش دوم ترامپ برای انتخاب مجدد نکرده است.

فقدان این حامیان مالی کلیدی به این معنی نیست که رئیس جمهوری پول کافی برای مخارج 3 ماه آینده تا انتخابات ندارد. ستاد انتخاباتی او رو 30 ژوئن اعلام کرد که 113 میلیون دلار برای هزینه کردن دارد.

در مقایسه، ستاد انتخاباتی بایدن در اوایل ماه ژوئیه اعلام کرد که 109 میلیون دلار دارد، چرا که نماینده حزب دموکرات نیز تلاش‌ خود را برای جمع‌آوری منابع مالی در ماه‌های اخیر افزایش داده است تا به مصاف آقای ترامپ برود.

اگر خانواده مرسر تصمیم می‌داشتند که در آخرین لحظات از ستاد انتخاباتی ترامپ حمایت کنند، اکنون آخرین مهلتی است که بتوانند پول‌های خود را برای تاثیر مثبتی بر سرنوشت این ستاد انتخاباتی هزینه کنند. اما در حال حاضر چنین حمایتی بعید به نظر می‌رسد.

 

تسنیم

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ترامپ حامی انتخابات ستاد انتخاباتی ترامپ رئیس جمهوری میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی از فردا در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!