Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله شهباز بیگی در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به این پرسش که هر سال در فصل ثبت‌نام، آموزش و پرورش تأکید می‌کند که مدارس حق گرفتن پول ندارند اما باز هم شاهدیم برخی مدارس قانون خاص خود را دارند و آیا مناطق آموزش و پرورش امکان رصد و بررسی حساب مالی مدارس را ندارند تا بدین ترتیب مشخص شود، کدام مدارس دولتی، شهریه اجباری از خانواده‌ها می‌گیرند؟ اظهار کرد: نخستین موضوع مدنظر تیم‌های بازرسی که به مناطق اعزام می‌شوند این است که مدرسه  دولتی در زمان ثبت‌نام، شهریه دریافت کرده است یا خیر!

وی افزود: بازرسان صورت حساب مدرسه را از مدیر مطالبه می‌کنند تا مشخص شود هنگام ثبت‌نام پولی را دریافت کرده‌اند یا خیر و در صورت تأیید شدن موضوع، فرد خاطی را به عنوان متخلف به هیئت تخلفات ارجاع می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی 70 مدیر متخلف به هیئت تخلفات 

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: سال گذشته 70 مدیر متخلف را به هیئت تخلفات معرفی کردیم؛ مدیران مدارس به عنوان نمایندگان ما در مدارس هستند و تا زمانی که از سیاست‌های وزارتخانه و اداره کل تبعیت کنند ما از آنها حمایت خواهیم کرد در غیر این‌صورت باید پاسخگوی مراجع نظارتی باشند.

وی بیان کرد: اگر متوجه شویم مدرسه‌ای هنگام ثبت‌نام، شهریه دریافت می‌کند به عنوان مطالبه‌گر حضور پیدا کرده و اجازه نمی‌دهیم این اتفاق بیفتد همچنین مدیر مدرسه را برای بیان توضیحات دعوت می‌کنیم البته برخی مدیران می‌گویند دریافتی‌ها مربوط به بدهی سال گذشته است مثلاً پول سرویس یا پایگاه‌های جبرانی و تابستانی.

دریافت کمک‌های مردمی در طول سال تحصیلی مجاز است

شهباز بیگی در پاسخ به این پرسش که آیا دریافت شهریه توسط مدارس دولتی در طول سال تحصیلی مجاز است، متذکر شد: مدارس دولتی در طول سال تحصیلی یعنی از اول مهر تا خرداد ماه می‌توانند با نظر موافق اولیا "به‌صورت کاملاً اختیاری" کمک‌های مردمی را دریافت کنند و این کار باید با مجوز شورای مدرسه انجام شود.

مدارس دولتی نمی‌توانند برای کمک‌های مردمی سقف تعیین کنند

وی در واکنش به این موضوع که برخی خانواده‌ها از شهر تهران اعلام کردند برای سال تحصیلی گذشته، مدیر مدرسه اعطای کارنامه پایه نهم دانش‌آموز را مشروط به پرداخت 700 هزار تومان کمک‌های مردمی کرده بود! عنوان کرد: هر مدرسه‌ دولتی که برای کمک‌های مردمی، رقم ثابت تعیین کند متخلف است؛ میزان کمک‌های مردمی دلخواه است و  خانواده‌ها اگر در طول سال تحصیلی از سوی مدارس برای پرداخت کمک‌های مردمی اجبار شدند آن را به واحد ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران به شماره  88964006 منعکس کنند.

ماجرای برگزاری کلاس‌های کنکور 8 میلیونی مدارس!

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران در واکنش به این موضوع که برخی مدارس برای سال تحصیلی جدید از خانواده‌ها 8 میلیون تومان برای برگزاری کلاس‌های کنکور مطالبه کرده‌اند آن هم در شرایطی که وضعیت برگزاری کلاس‌های حضوری سال تحصیلی جدید در ابهام است، گفت:‌ موضوعی تحت عنوان کلاس کنکور نداریم و برگزاری آن در مدارس ممنوع است آنچه مدارس در پایه دوازدهم مجاز به برگزاری آن هستند، کلاس فوق برنامه اختیاری است یعنی اگر خانواده‌ها تمایل داشته باشند، می‌توانند شرکت کنند.

ماجرای عدم ثبت‌نام دانش‌آموز در مدرسه محدوده زندگی

بیگی در پاسخ به این پرسش که برخی مدارس حتی از ثبت‌نام دانش‌آموزان در محدوده نیز اجتناب می‌کنند به عنوان مثال یکی از والدین مطرح می‌کند فرزندش با معدل 19.95 در رشته ریاضی و تجربی اولویت "الف" را کسب کرده است و تمایل دارد به رشته ریاضی برود اما مدرسه در محدوده زندگی از ثبت‌نام ممانعت می‌کند و می‌گوید ظرفیت تکمیل شده است؛ تکلیف این خانواده‌ها چیست؟ متذکر شد:‌ در هر کلاس، تراکم دانش‌آموزی تعریف شده است و نمی‌توانیم بیشتر از آن، دانش‌آموز جذب کنیم؛ هر مدرسه‌ای در این‌باره محدودیت دارد اما اگر جای خالی داشته باشند و از ثبت‌نام ممانعت کنند خانواده‌ها می‌توانند به آموزش و پرورش منطقه یا استان مراجعه کنند، در استان بررسی می‌کنیم و اگر مدرسه برای ثبت‌نام ظرفیت داشته باشد، تذکر می‌دهیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: طول سال تحصیلی آموزش و پرورش کمک های مردمی مدارس دولتی خانواده ها شهر تهران ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل