Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه سعودی با اشاره به هشدار اتحادیه اروپا درباره آغاز موج دوم شیوع کرونا در برخی از کشورهای اروپایی ، آن را تهدیدی برای احیای موسم گردشگری در این کشورها دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، زنگ هشدار اتحادیه اروپا درباره آغاز موج دوم شیوع همه‌گیری کرونا در برخی از کشورهای عضو این اتحادیه، احیای فصل گردشگری را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» چاپ لندن، با اشاره به خیز دوباره کرونا در اروپا و ​به صدا درآمدن زنگ هشدار آغاز موج دوم کرونا در برخی کشورهای اروپایی نوشت: همه‌گیری کرونا بار دیگر روند ارتباطات در اروپا و تلاش‌های آن برای احیای موسم گردشگری را تهدید می‌کند.

بر اساس این گزارش، کمیسیون اتحادیه اروپا از کشورهای عضو این اتحادیه خواست تا در برقراری تدابیر قرنطینه جزئی در برخی مناطق که کانون‌های جدید «کووید ۱۹» هستند و تهدیدی برای بازگشت همه‌گیری کرونا در سطحی وسیع هستند، دریغ نورزند.

این کمیسیون، همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار نهایت همکاری شد تا از این راه از تحمیل قرنطینه کامل که اقتصاد اروپا توان تحمل مجدد آن را ندارد، جلوگیری شود.

مرکز مبارزه با بیماری‌های واگیردار اتحادیه اروپا نیز درباره وضعیت همه‌گیری کرونا در برخی کشورها هشدار داد و گفت که وضعیت این همه‌گیری در برخی کشورها در صورتی که مقامات مسئول آنها تدابیر قاطعانه‌ای برای مهار آن اتخاذ نکند، به زودی از کنترل خارج می‌شود.

همزمان با این موضع‌گیری، دولت بریتانیا که دو هفته پیش اسپانیا را در فهرست کشورهایی قرار داده بود که با ایجاد دالان و پل هوایی مسافرتی با لندن می‌توانند، روند گردشگری را تسهیل کنند، از این تصمیم منصرف شد و حال همه مسافرانی که از اسپانیا به لندن سفر می‌کنند باید دوره قرنطینه را طی کنند.
دولت فرانسه نیز از شهروندان خود خواست تا از سفر به کاتالونیا پرهیز کنند و منابع آگاه پیش‌بینی می‌کنند که دولت‌های بلژیک و نروژ نیز تدابیر پیشگیرانه برای کسانی که از اسپانیا وارد این کشورها می‌شوند را تشدید کنند.

گفته می‌شود موج دوم شیوع کرونا در اسپانیا و افزایش موارد ابتلا به ویروس کووید۱۹ در برخی مناطق این کشور از جمله کاتالونیا در حالی آغاز شده که این کشور نزدیک به یک ماه است که برخی مقررات پیش‌گیرانه و محدودیت‌ها را کاهش داده است.

این در حالی است که اواخر اردیبهشت گذشته، کمیسیون اروپا از رفع تدریجی موانع مرزی به عنوان مشوقی برای احیای گردشگری که به دلیل همه گیری ویروس کرونا به شدت آسیب دیده، خبر داده بود. در همین راستا نیز مرزهای میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که به دلیل اپیدمی کرونا بسته بوده به تدریج باز شدند و محدودیت‌های سفر میان این کشورها کاهش یافت. 

بر اساس آمار منتشر شده از سوی سایت «Worldometers» تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سطح جهان به بیش از ۱۵ میلیون نفر رسیده است.همچنین تعداد قربانیان کرونا در سطح جهان به حدود ۶۱۸ هزار نفر رسیده است و تعداد افرادی که توانسته‌اند بهبودی خود را بدست بیاورند نیز از ۹ میلیون نفر فراتر رفته است.

 «مایکل رایان» مدیر برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت اخیرا، در یک کنفرانس خبری در مقر این سازمان در ژنو  از نتایج مربوط به آزمایش موفقیت‌آمیز دو واکسن کرونا بر روی انسان ابراز امیدواری کرده اما گفته «هنوز راه درازی مانده که باید پیموده شود

طبق گزارش‌ها، آمریکا، برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، پرو، مکزیک، شیلی، اسپانیا و انگلیس، ایران، پاکستان، عربستان سعودی، ایتالیا، ترکیه، بنگلادش، کلمبیا، آلمان، فرانسه و آرژانتین به ترتیب 20 کشور اول جهان از منظر شیوع ویروس کرونا هستند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اروپا گردشگری کشورهای اروپایی همه گیری کرونا اتحادیه اروپا کشورهای عضو موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید

آفتاب‌‌نیوز :

به این ترتیب سطح امید به زندگی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به سال ۲۰۲۲ میلادی ۰.۹ افزایش یافته است.

بنا به اعلام اداره آمار اروپا سطح امید به زندگی در ۱۵ کشور عضو اتحادیه از میانگین کشور‌های عضو بیشتر است. بیشترین سطح امید به زندگی در سال ۲۰۲۳ مربوط به اسپانیا با ۸۴ سال است. 

ایتالیا و مالت به ترتیب با ۸۳.۸ و ۸۳.۶ سال در جایگاه‌های دوم و سوم در میان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا قرار دارند. 

در مقابل پائین‌ترین سطح امید به زندگی در میان اعضای اتحادیه در بلغارستان با ۷۵.۸ سال، لتونی با ۷۵.۹ سال و رومانی با ۷۶.۶ سال ثبت شده است. 

سطح امید به زندگی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در سال گذشته ۰.۲ بیشتر از سطح آن در دوران پیش از همه‌گیری کرونا بود.

این در حالی است که میزان امید به زندگی در ۱۸ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به دوران پیش از شیوع بیماری «کووید ۱۹» افزایش یافته است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • قهرمانی مجدد پالما در اروپا؛ دبل اولادقباد و طیبی در چمپیونزلیگ
  • قهرمانی مجدد پالما در اروپا/ اولادقباد و طیبی در قله اروپا
  • قهرمانی مجدد یاران طیبی و اولادقباد در فوتسال اروپا
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است