Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش دو کشور عربستان سعودی و امارات متحده عربی در راه‌اندازی پروازهای مستقیم هواپیماهای صهیونیستی به کشورهای حاشیه خلیج فارس غیرقابل انکار است.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، اقدامات برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در راستای علنی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی، وارد مرحله جدیدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان شیوع ویروس کرونا در منطقه غرب آسیا، تل آویو و برخی کشورهای عربی نظیر امارات متحده عربی، به بهانه کنترل جمعی ویروس کووید-19، همکاری‌هایی را آغاز کردند.

نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید معتقدند شیوع ویروس کرونا و تمرکز افکار عمومی منطقه روی این موضوع، می‌تواند به تسهیل پروژه عادی‌سازی روابط اعراب و رژیم اشغالگر قدس کمک کند. در آخرین اقدام اما سران اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس تصمیم گرفته‌اند پروازهای مستقیم بین دو منطقه را آغاز کنند.

شرکت هواپیمایی غیشیر افیری، هفته گذشته رسما و برای اولین‌بار از انجام پروازهای مستقیم از سرزمین‌های اشغالی به کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد. پیشتر پروازها به دلیل نبود توافق‌نامه هوایی بین امارات و رژیم صهیونیستی به صورت غیرمستقیم صورت می‌گرفت، به‌طوری‌که هواپیماهای رژیم‌صهیونیستی ابتدا در فرودگاه شرم الشیخ در مصر، عمان‌ یا لارنکا به مدت پنج دقیقه فرود می‌آمدند و سپس مسیر خود را از طریق عربستان ادامه می‌دادند. براساس گزارش منتشر شده ریاض، ابوظبی، دبی، قطر و...مقصد این پروازها است.

این شرکت تصریح کرد: «این سرویس ویژه بوده و با چالش‌های مختلفی روبه‌روست و به مشتری‌های ما جایگزینی ویژه برای پیداکردن راه‌حل‌های سازگار با نیاز‌های تجاری‌شان اعطا می‌کند.» نیر برونشتاین، مدیر این شرکت صهیونیستی در گفت‌وگو با پایگاه واینت در این‌باره تصریح کرد:‌ «بیشتر مشتری‌های ما، تاجر هستند. به علت رعایت حریم خصوصی و محافظت از حریم شخصی مشتر‌ی‌هایمان، نام مسافران را ذکر نخواهیم کرد. روابط ما با کشورهای حاشیه خلیج [فارس] بسیار گرم است. از سال‌ها پیش، اسرائیلی‌هایی در دبی و ابوظبی زندگی کرده و ارتباطات خوبی دارند.»

نقش ریاض و ابوظبی در راه‌اندازی پروازهای مستقیم تل آویو

نقش دو کشور عربستان سعودی و امارات متحده عربی در راه‌اندازی پروازهای مستقیم هواپیماهای صهیونیستی به کشورهای حاشیه خلیج فارس غیرقابل انکار است. اخیرا پایگاه اینترنتی واینت اعلام کرده بود تجهیزات پزشکی که رژیم صهیونیستی برای مقابله با کرونا به آن دست یافته است، با تلاش موساد و توسط یک هواپیمای اوکراینی که در فرودگاه بن گوریون فرود آمده، از سوی امارات تأمین شده است. در ضمن مطابق آنچه روزنامه رای‌الیوم و دیگر رسانه‌های منطقه افشا کرده‌اند، ریاض در جریان کلیه توافقات کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و تل آویو قرار داشته و هدایت مستقیم این گفت‌وگوها و توافقات را به عهده دارد.

اعلام رسمی عادی‌سازی روابط تل آویو- ریاض

راه‌اندازی پرواز مستقیم هواپیماهای صهیونیستی به کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس، مقدمه‌ای برای اعلام عادی سازی روابط تل آویو  و  اعراب در آینده‌ای نزدیک خواهد بود. منابع مطلع در منطقه تاکید کرده‌اند نتانیاهو قصد دارد قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 میلادی و در راستای کمک به ترامپ، این روابط را علنی و آن را دستاوردی مشترک برای آمریکا و رژیم صهیونیستی تلقی کند.
به اعتقاد کارشناسان صهیونیست، بنیامین نتانیاهو مدت‌هاست منتظر سامان یافتن کابینه خود برای علنی کردن روابط خود با ریاض است و گرچه او بارها از وجود روابط محرمانه خود با ریاض و چند کشور دیگر حوزه جنوبی خلیج‌فارس سخن گفته است، اما تحقق این رابطه علنی را منوط به تحقق پیش شرط‌هایی از جمله فعالیت مشترک بخش‌های خصوصی و نیمه‌خصوصی رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دانسته است.

این بازی، پیشینه‌ای طولانی دارد

روابط برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و رژیم اشغالگر قدس، دهه‌هاست ادامه دارد. به عبارت بهتر، تلاش سعودی‌ها (و متعاقبا دیگر کشورهای هم‌پیمان واشنگتن در منطقه) برای عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس، معطوف به ماه‌ها و سال‌های اخیرنمی‌شود. این تلاش، پس از پایان جنگ اعراب و رژیم‌صهیونیستی پس از سال‌های ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ میلادی آغاز شده است.

حدود شش ماه قبل، عبدا... بن زاید، وزیر خارجه امارات متحده عربی، ضمن بازنشر مقاله پایگاه اسپکتیتور در خصوص لزوم عادی سازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستی در صفحه توییتر خود، رسما از طرح کشورهای عربی برای ایجاد رابطه مستقیم و آشکار با تل آویو پرده برداشت. هرچند سال‌هاست مقامات سیاسی و امنیتی کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس چنین ارتباطی را با رژیم اشغالگر قدس برقرار کرده‌اند، اما هم اکنون سران کشورهای عربی قصد دارند این روابط را از فاز پنهان خارج و به فاز آشکار هدایت کنند. 

بن سلمان چشمان خود را به تل آویو دوخته است

پروفسور حسین عسکری، مشاور اقتصادی ملک‌عبدا...، پادشاه سابق عربستان سعودی در گفت‌وگو با جام‌جم تاکید کرده است: «محمد بن‌سلمان، خواستار حکومت بر عربستان است. او برای پادشاهی در عربستان خیز برداشته و برای کسب قدرت، حاضر است هر اقدامی انجام دهد. به عبارت بهتر، هدف بن سلمان، حضور در راس معادلات قدرت در ریاض است. در این معادله، مسائل دیگر برای ولیعهد فعلی عربستان اهمیتی ندارد. او در دوران ریاست جمهوری ترامپ، مورد حمایت رئیسجمهور آمریکا و جرد کوشنر بوده است. در‌‌حال‌حاضر، ترامپ و دامادش هستند که بن‌سلمان را در قدرت نگاه داشته‌اند و از پادشاهی او حمایت می‌کنند.»

استاد دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا افزود: «از آنجا که معادلات قدرت در آمریکا تغییر می‌کند و هر یک از دموکرات‌ها و جمهوریخواهان، از یک جریان یا فرد خاص حمایت می کنند، بن‌سلمان سعی دارد از طریق استحکام پیوند خود با اسرائیل و نتانیاهو، تضمین‌هایی را برای بقای خود در قدرت (در صورت شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر) دریافت کند. اما این محاسبه نیز نمی‌تواند درنهایت به سود بن‌سلمان و همراهانش تمام شود.» 

منبع: روزنامه جام‌جم

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس عادی سازی پرواز مستقیم تل آویو کشورهای عربی حوزه خلیج فارس کشورهای حاشیه خلیج فارس امارات متحده عربی رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر قدس پروازهای مستقیم عادی سازی روابط راه اندازی بن سلمان تل آویو سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۹۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب که در حال حاضر به این کشور سفر کرده دیدار کرد.

در این دیدار در خصوص همکاری‌های مشترک میان کشورهای عربی و اهمیت فعال سازی توافقنامه‌های میان این کشورها به ویژه در زمینه‌های اقتصادی در راستای خواسته‌های ملت‌های عربی تاکید شد.

السودانی در این دیدار بر موضع ثابت عراق در حمایت از فلسطین تاکید کرد و گفت: باید تلاش‌های مشترک در سایه موضع گیری های کشورهای عربی با هدف پایان دادن به دردها و رنج‌های ملت فلسطین یکپارچه شود.

ابوالغیط نیز بعد از این دیدار تاکید کرد: نشست‌های من با محوریت بررسی اوضاع نوار غزه در سایه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی برگزار شد.

وی درباره عراق نیز گفت: من مطمئن هستم که عراق با رهبران هوشیار خود و با کمک کشورهای عربی می‌تواند خود را در این شرایط سخت به ساحل امنیت برساند.

لازم به ذکر است وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی طی روز گذشته چهار کشتار و جنایت دیگر را در حق فلسطینی‌ها در این باریکه مرتکب شده است.

شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر و شمار زخمی‌ها نیز به ۷۷ هزار و ۴۳۷ نفر رسیده است.

این وزارت خانه افزود که در این حمله‌ها ۳۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۹ نفر دیگر زخمی شدند. هنوز بیش از هفت هزار نفر هم مفقود و زیر آوار هستند.

کد خبر 6090693

دیگر خبرها

  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو