Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@18:13:35 GMT

نگهداری و عدم اعلام موجودی ماسک مشمول احتکار است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۰۵۳۸

نگهداری و عدم اعلام موجودی ماسک مشمول احتکار است

در این اطلاعیه آمده که با توجه به بخشنامه شماره ۱۰۴۰۲۷/۶۰ مورخ ۲۵/۴/۹۹ ستاد مقابله با ویروس کرونا، نگهداری و عدم اعلام موجودی ماسک و مواد اولیه تولید ماسک مشمول احتکار است و دستگاه‌های نظارتی و امنیتی موظفند مطابق ضوابط و مقررات قانونی با توجه به شرایط حاکم بر کشور و ضرورت نیاز مردم به این اقلام در ایام اوج بیماری کرونا اقدامات لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در این اطلاعیه به بند ۵- ۱۶ مصوبه شماره ۳۲۲۳۹۷/۶۰ مورخه ۵/۱۲/۹۸ کارگروه تنظیم بازار اشاره شده که بر اساس آن کالا‌های بهداشتی از جمله ماسک، الکل، شوینده‌ها و ضد عفونی کننده‌ها در گروه (یک) کالا‌های اساسی و ضروری قرار گرفته و مشمول کنترل قیمت، مبارزه با احتکار، گرانفروشی، اختفاء، و... است و عدم ثبت موجودی این اقلام در سامانه جامع انبار‌ها مشمول دستورالعمل مبارزه با احتکار است، مقتضی است ضمن استمرار و تشدید اقدامات نظارتی و بازرسی با قید فوریت انبار‌های مستقر در آن استان که موجودی کالا‌های فوق الذکر را در سامانه جامع انبار‌ها ثبت نکرده اند شناسایی و نتیجه به فوریت در اختیار مقامات قضایی استان قرار گرفته تا کالا‌های مذکور در اختیار شبکه‌های منتخب تعریف شده قرار گیرد.

بدیهی است در مواردی که موجودی این اقلام در سامانه‌های مورد نظر ثبت شده باشد بر اساس نوع کالا، توزیع باید در شبکه‌های تعریف شده و برابر سیاست‌های ستاد مقابله با کرونا صورت گیرد.

همچنین ستاد خبری این سازمان با شماره ۱۲۴ در سراسر کشور آمادگی دارد تا ضمن دریافت گزارشها، شکایات و پیشنهاد‌های مردمی نسبت به رسیدگی به آن‌ها در کوتاهترین زمان ممکن اقدام کند.

اخیرا جدال بر سر رعایت نرخ مصوب ماسک بالا گرفته و در حالی که وزارت صنعت، معدن و تجارت داروخانه‌هایی را که ماسک را با قیمت بیش از ۱۵۰۰ تومان عرضه می‌کنند "متخلف" توصیف می‌کند، داروخانه‌ها می‌گویند تاکنون هیچ ماسکی با نرخ مصوب دریافت نکرده‌اند و قیمت ماسک در داروخانه نیز بیش از ۲۰۰۰ تومان است. البته وزارت صمت وعده داده که در فرآیند سیستمی کردن تولید و توزیع ماسک، اگر تخلف هر یک از شبکه‌های تولید و توزیع احراز شود، سهمیه مواد اولیه آن‌ها قطع می‌شود که این روند می‌تواند مانع از گران‌فروشی ماسک شود. در این میان نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک معتقد است بخشی از مواد اولیه عرضه شده از سوی وزارت صمت از کانال‌هایی وارد بازار می‌شود، اما وزارت صمت باید بتواند، قیمت فروش در واحد‌هایی که به آن‌ها مواد اولیه ارائه می‌کند را کنترل کند.

همچنین روز گذشته اعلام شد که ستاد تنظیم بازار ماسک و مواد اولیه تولید آن از جمله، ملت بلون و پارچه را در اولویت‌های بازرسی قرار داده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماسک پارسی خبر احتکار ماسک پارسی خبر گران فروشی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه کارشناسان اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان تهران و دامپزشکی پردیس طی یک برنامه‌ریزی مدون و با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه یک واحد غیر مجاز و زیرزمینی تولید مکمل‌ها و افزودنی‌های خوراک دام و طیور را در شهرستان پردیس شناسایی کردند.

قابل ذکر است در این عملیات که با اخذ حکم قضایی و با همکاری پلیس امنیت انجام گرفت بیش از ۳۰ تن انواع مکمل و افزودنی‌های غیر مجاز که در مکانی مجهول و با مواد اولیه فاقد هویت تولید می‌شد کشف و مکان مورد نظر پلمب شد.

دامداران و مرغداران گرامی جهت تامین نیازهای افزودنی و مکمل‌های دامی می بایست مواد مورد نیاز خود از واحدهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری و جهت احراز اصالت محصول می‌توانند از قسمت رهگیری مجوز از سامانه صدور پروانه‌های دامپزشکی به آدرس((cert.ivo.ir)) استفاده کنند.

کد خبر 6093227

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال