Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-04@23:22:56 GMT

بازگشت پول به مصرف کننده با انرژی بادی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۰۷۵۳

تولید برق از مزارع باد دریایی در حال حاضر در بعضی از کشورها به قدری ارزان است که در واقع می تواند پول را به مصرف کنندگان بازپرداخت کند.

به گزارش «انرژی امروز» از Energy Live News، این حکم از سوی یک تیم بین المللی از محققان به رهبری امپریال کالج لندن است که یک مطالعه جدید در Nature Energy منتشر کرده اند – آنها بازارهای انرژی را در پنج کشور اروپایی مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که آخرین دور مزارع بادی فراساحلی که در انگلستان ساخته می شوند می تواند واقعا با تولید ارزان قیمت صورتحساب انرژی خانگی را کاهش دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر قیمت درخواستی یک شرکت در مزایده‌ی «قرارداد برای اختلاف قیمت (cfd)» بالاتر از هزینه‌ی کلی الکتریسیته در بازار انگلیس باشد، وقتی پروژه به بهره‌برداری رسید دولت به آن شرکت سوبسیدی اضافه بر قیمت اولیه پرداخت خواهد کرد؛ و برعکس اگر قیمت پیشنهادی در مزایده کم‌تر از هزینه‌ی کلی الکتریسیته در کشور باشد، شرکت باید این اختلاف قیمت را به دولت بازگرداند که به شکل حساب پس‌انداز روی قبض برق مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

پرداخت پول به دولت از این طریق یارانه منفی نامیده می شود – حراج CfD انگلیس در سپتامبر 2019 باعث شد شرکت های برنده ادعا کنند که می توانند امکانات جدیدی برای ساخت و سازهای بادی دریایی را برای حدود 40 پوند / مگاوات ساعت تولید کنند، قیمتی که به احتمال خیلی زیاد پایین‌تر از هزینه‌ی کلی الکتریسیته در طول دوره‌ی این پروژه‌هاست که انتظار می‌رود در میانه‌ی دهه‌ی ۲۰۲۰ شروع به تولید برق کنند.

دکتر Malte Jansen از مرکز سیاست های زیست محیطی امپریال گفت: به زودی انرژی باد دریایی ارزان خواهد شد که این امر باعث می شود نیروگاه های با سوخت فسیلی را تحت فشار قرار دهد و ممکن است ارزان ترین شکل انرژی برای انگلیس باشد.

یارانه های انرژی برای افزایش قبض انرژی استفاده می شد، اما طی چند سال، انرژی تجدید پذیر ارزان قیمت آنها را برای اولین بار کاهش می دهد که این امر یک پیشرفت شگفت آور است.

برچسب هاEnergy Live News اروپا انرژی امروز انگلستان بین الملل

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اروپا انرژی امروز انگلستان بین الملل آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • معمای بنزین در ایران
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی