Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در زمینه زمین‌خواری، جنگل‌خواری و کوه‌خواری نیازمند قانون جامع و مانع هستیم. قانونی که هم جلوی زمین‌خواران را بگیرد و هم به روستائیان کمک کند.

حجت الاسلام محمد سبزی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد زمین‌خواری و جنگل‌خواری و قوانین موجود برای مقابله با آن گفت: متاسفانه سیستم ما در این زمینه نسخه‌پیچی برای کل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون‌های کلی ما که به ظاهر مانع زمین‌خواری می‌شود، در بسیاری موارد کشاورزان و روستائیان را متضرر کرده است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: عده‌ای فرصت‌طلب در شمال کشور و شمال تهران زمین‌ها را تصاحب کرده و در آن ساخت و ساز می‌کنند. این افراد در موارد بسیاری موجب تخریب جنگل می‌شوند. به نظرم باید تیغ بازدازندگی قانون برای این افراد را تیزتر کنیم البته رئیس قوه قضائیه هم اخیرا به این موضوع اشاره کردند.

سبزی با بیان اینکه «قانون مقابله با زمین‌خواری‌ و جنگل‌خواری باید دقیق و جزئی باشد» گفت: بعضا مشاهده شده است که به بهانه اراضی ملی و منابع طبیعی، دست کشاورز را می‌بندند. در ساوه و زرندیه مردم از این موضوع ناراحت هستند. هم‌اکنون منابع طبیعی حریم خاصی را مشخص کرده و گفته که از آن حریم به بعد کسی حق کشاورزی ندارد. حتی در چند مورد درخت‌های کشاورزان تخریب شده است.

نماینده مردم ساوه در مجلس با بیان اینکه قوانین حوزه زمین‌خواری نادقیق است، گفت: قوانین بر اساس نقشه‌های هوایی سال ۴۲ است. مردم در دردسر هستند. من در کمیسیون کشاورزی پیگیر این موضوع هستم. فعلا دو استان قم و کرمانشاه کمی به روز رسانی شده و بر اساس نقشه هوایی سال ۶۵ بررسی شده است. قرار بر این است که یکی از دستورهای کمیسیون کشاورزی مجلس مسئله زمین‌خواری باشد.

سبزی در پایان تأکید کرد: باید قانونی نوشت که صاحبان پول نتوانند به جنگل، کوه و سایر اراضی ملی دست درازی کنند. در عین حال این قانون نباید جلوی کشاورزان و روستائیان را برای آباد کردن زمین‌های بایر بگیرد. قانون باید جامع و مانع باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین خواری کوه خواری كميسيون كشاورزي کمیسیون کشاورزی زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌

تین نیوز

۱۰ انجمن بزرگ تولیدی کشور در نامه به رهبر معظم انقلاب درخواست کردند:  بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌.

به گزارش تین نیوز، ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی کشور در نامه ای به رهبر معظم انقلاب از سیاست های بانک مرکزی در حوزه سرکوب نرخ ارز صادرات و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی انتقاد کردند و خواستار واقعی‌ سازی نرخ ارز در سامانه نیما مبتنی بر نرخ شناور مدیریت شده نص صریح قانون شدند.

انجمن های مس، فولاد، پتروشیمی، پالایش نفت، سنگ آهن، پلیمر، آلومینیوم، سرب و روی، نساجی و صنعت کفش ایران این نامه را به رهبری نوشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی