Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@02:21:05 GMT

تعیین شدت کووید-19 با پاسخ ایمنی بدن

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۵۵۷۸

تعیین شدت کووید-19 با پاسخ ایمنی بدن

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، براساس مطالعه جدید محققان دانشگاه ییل در تاریخ 27 ژوئیه در مجله Nature منتشر شده است پاسخ جدید سیستم ایمنی بدن بیماران مبتلا به کووید-19 می تواند به پیش بینی تجربه عواقب متوسط ​​و شدید بیماری کمک کند.

این یافته ها ممکن است به شناسایی افراد در معرض خطر بیماری شدید در اوایل بستری کمک کرده و داروهایی را برای درمان پیشنهاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان 113 بیمار بستری در بیمارستان ییل را مورد بررسی قرار دادند و پاسخ های مختلف سیستم ایمنی بدن که در طول مدت بستری در بیمارستان داشتند را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها دریافتند که همه بیماران در ابتدای دوره بیماری ، یک امضا مشترک کووید-19 در فعالیت سیستم ایمنی دارند. اما کسانی که فقط علائم متوسطی داشتند کاهش زمان پاسخ سیستم ایمنی و بار ویروسی را نشان دادند. بیمارانی که به موارد شدید این بیماری مبتلا بودند، کاهش بار ویروسی یا واکنش سیستم ایمنی بدن را نداشته و بسیاری از سیگنالهای ایمنی در این بیماران تسریع شدند.

اما محققان حتی در اوایل دوره درمان، شاخص‌هایی را یافتند که پیش بینی می کردند کدام بیماران بیشترین خطر ابتلا به اشکال شدید بیماری را دارند.

والدمار فون زتویتز استاد ایمونوبیولوژی و زیست شناسی مولکولی، سلولی و رشدی و پژوهشگر موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: ما توانستیم امضای خطر بیماری را بیرون بکشیم.

محققان می دانند که سیستم ایمنی بدن در موارد شدید کووید-19 طوفان سیتوکین عظیم و آسیب زایی را آغاز می‌کند. اما عناصر خاص پاسخ سیستم ایمنی بدن که بیشترین مسئولیت خسارت را بر عهده داشتند ناشناخته بودند.

تجزیه و تحلیل ییل پیوندهای جالبی با نتایج ضعیف یافت. محققان گفتند که یک عامل خطرزا وجود آلفا اینترفرون است؛ سیتوکین برای مبارزه با پاتوژن های ویروسی مانند ویروس آنفولانزا است.

به نظر نمی رسد که این ویروس فقط به اینترفرون آلفا اهمیت دهد. به نظر می رسد سیتوکین صدمه دیده است، کمکی نمی کند.

یکی دیگر از پیش آگهی های اولیه نتایج ضعیف، فعال سازی التهاب، مجموعه ای از پروتئین ها است که عوامل بیماری زا را تشخیص می دهد و پاسخ التهابی را در برابر عفونت ایجاد می کند. فعال سازی التهابی به نتایج ضعیف و مرگ در چندین بیمار مرتبط بود.

محققان دریافتند افرادی که بهتر به عفونت واکنش نشان می دهند تمایل به بیان میزان بالای فاکتورهای رشد( نوعی سیتوکین است که باعث ترمیم آسیب بافتی به لنت رگ های خونی و ریه ها می شود) دارند.

آنها همچنین گفتند داروهایی که علل خاص التهاب را شناسایی کرده اند برای معالجه بیماران در معرض ابتلا به موارد شدید کووید-19 کمک کننده هستند.

انتهای پیام/

178 / 336 کووید-19 دانشگاه ییل Nature سیستم ایمنی بدن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کووید 19 دانشگاه ییل سیستم ایمنی بدن سیستم ایمنی بدن کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین؛ احمد اسماعیل زاده روز شنبه در ششمین روز از هفته پویش تغذیه سالم با محوریت افزایش مصرف لبنیات، با تاکید بر مصرف لبنیات برای بهبود سلامتی بدن، اظهار کرد: ماست یکی از محبوب ترین غذاهای تخمیری در جهان به خصوص در خانواده های ایرانی است و به دلیل مزه و فواید سلامتی از مقبولیت گسترده ای در مصرف کنندگان برخوردار است و می توان از آن در کنار غذای اصلی و یا به عنوان میان وعده در طول روز استفاده کرد.

سلامت نیوز در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ماست منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین آ ، ویتامین ب ۲ و ویتامین ب ۱۲ به شمار می‌رود، افزود: ماست می تواند پروتئین های با ارزش بیولوژیکی بالا و اسیدهای چرب ضروری را نیز فراهم کند؛ بنابراین، ماست یک غذای مغذی و یک حامل پروبیوتیک عالی است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماست از تخمیر و اسیدی شدن شیر توسط باکتری های زنده، معمولاً لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس تولید می شوند، این فرآیند منجر به یک محصول لبنی با افزایش ماندگاری می شود.

وی تصریح کرد: باید توجه داشت این باکتری ها منجر به افزایش فواید مغذی این ماده غذایی شده است، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف ماست عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود همین باکتری ها طی مکانیسم هایی در روده بهبود می بخشد، مواد فعال زیستی ماست با تعدیل میکروبیوتای روده، سد روده و ایمونوسیت‌ها در روده و سایر بافت‌ها بر سیستم ایمنی تأثیر می‌ گذارند.

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهند که افزایش مصرف ماست با کاهش نشانگرهای زیستی در گردش التهاب مزمن مرتبط است. همچنین نشان می دهند مصرف ماست می تواند از عفونت جلوگیری کند و بیماری های گوارشی را بهبود بخشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه ماست های غنی شده با ویتامین دی در تقویت سیستم ایمنی تاثیرگذار هستند، گفت: ویتامین دی به دلیل پتانسیل آن برای پیشگیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا نیز مناسب است، لذا توصیه می شود، در کنار وعده های غذایی خود ماست مصرف کنید تا به تقویت سیستم ایمنی خود و سلامت دستگاه گوارش کمک کنید.

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درخصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُد دار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903981

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • سیلوسایبین، ماده فعال قارچ جادویی که به کاهش افسردگی کمک می‌کند
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری