Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-شهردار تهران چهره مردمی روزهای کرونایی را پاکبانهای شهرداری که زباله‌های عفونی را از سطح شهر جمع‌آوری می‌کردند و فعالان بخش عفونی آرادکوه معرفی کرد.

پیروز حناچی شهردار تهران که مهمان برنامه «فرمول یک» ویژه معرفی چهره‌های مردمی با اجرای سید علی ضیا بود، در ابتدا گفت: ما مردم شریفی داریم که در سخت‌ترین شرایط بارها و بارها نشان داده‌اند که اگر صداقت ببینند پاسخ درخور می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم وظیفه همه ما این است که آن کاری که در این شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه و شرایط اقتصادی نامناسب از دستمان بر می‌آید برای همدیگر بکنیم.
وی افزود: کرونا که آمد ما عملاً از دوم اسفند شاید بعد از وزارت بهداشت دومین سازمان درگیر در موضوع کرونا بودیم، از نظر مأموریت‌ها، وسعت و فضایی که در خدمات شهری در آن درگیر بودیم. همه حوزه‌های خدمات شهری در این مسئله درگیر شدند. آتش نشانی، مترو، بهشت زهرا و همه درگیر شدند و حتی فضای سبز هم در این زمینه بسیار درگیر بود. آمار نسبتاً بالایی ابتلاء در بخش اداری در دوره اول داشتیم که به دلیل مواجهه مستقیم با مردم بود که زود کنترل شد.

شهردار تهران یادآور شد: یکی از مواردی که با آن مواجه شدیم زباله‌های عفونی بود که تا قبل از شرایط کرونا به این شدت نبودند. اولین دستگاهی که پیشنهاد داد در فضاهای عمومی ماسک اجباری شود شهرداری تهران بود. پیشنهاد ما در ستاد ملی کرونا بود و شرایط آن را هم فراهم کردیم. در همه ایستگاه‌ها ماسک به قیمت قابل قبول عرضه می‌شود. در صورتی که در ابتدا این‌طور نبود. در ستاد کرونا گفتیم اگر می‌خواهید فاصله اجتماعی رعایت شود ظرفیت فعلی ناوگان باید سه برابر شود و ما چنین امکانی نداریم. گفتیم روش‌های دیگر هم هست. وزیر بهداشت هم از این پیشنهاد استقبال کرد. اوایل به شکل اجبار نبود. به صورت الزام بود. رفته رفته به سمت اجبار رفت. همه دنیا همین قاعده را در پیش گرفتند که تأثیر زیادی هم در کنترل ابتلاء دارد.

همچنان سه شنبه‌ها دوچرخه سواری می‌کنم

حناچی با بیان اینکه همچنان سه شنبه‌ها دوچرخه سواری می‌کنم، تصریح کرد: کار سختی نیست و اتفاقاً تجربیات دنیا نشان داده است که یکی از راه‌های رعایت فاصله اجتماعی حمل و نقل با دوچرخه است. اتفاقاً سازمان‌های بهداشت جهانی هم توصیه می‌کنند. میزان استفاده از دوچرخه در کشورهای دیگر هم رو به افزایش بوده است. در کشور خودمان هم آمار افزایش پیدا کرده است. آمار دقیق نگرفتم اما در روزهای اول کرونایی چند برابر افزایش دوچرخه سواری را داشتیم.

وی در خصوص فراهم سازی فضای تردد دوچرخه در سطح شهر اظهار کرد: باید تقاضا وجود داشته باشد. به قضیه دوچرخه سواری نباید تنها به تأثیر در حوزه حمل و نقل توجه کرد. حتی اگر با نگاه سلامت هم نگاه کنیم موضوع مؤثری است. زندگی شهری و شهرنشینی عارضه‌هایی دارد. کم تحرکی و دیابت از عارضه‌های آن است. با این نگاه هم دوچرخه یک وسیله کم عارضه و پربازده است.

شهردار تهران تاکید کرد: شهر ما شیب دارد درست است. نمی‌گوییم همه نیازهای روزانه را با دوچرخه رفع کنید. مسیر ۵ تا ۷ کیلومتر را توصیه می‌کنند. از خانه تا اولین ایستگاه مترو و بعد وصل شدن به شبکه حمل و نقل عمومی مترو یا اتوبوس توصیه می‌شود. شاید در کشور ما سوار دوچرخه شدن خلاف عرف عمومی بود. در دنیا این کار کاملاً مؤثر است. در کشوری مثل هلند و شهری مثل آمستردام تعداد دوچرخه‌ها از تعداد شهروندان بیشتر است. کشورهای دیگری هم در کلانشهرهای خود تا ۵ درصد از حمل و نقل عمومی به استفاده از دوچرخه اختصاص دارد.

حناچی درباره کیک تولدی که برای تولد ۵۰ سالگی بهشت زهرا تهیه شده بود و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد، گفت: البته تولد که نبود. قبل از کرونا بنا داشتیم برنامه‌ای برای تشکر از زحمات همه کسانی که در این امر بزرگ زحمت کشیده بودند داشته باشیم. قرار نبود شرکت کنم. همکارانم این برنامه را تدارک دیده بودند. این عکس یک صدم اتفاقی بود که آن روز افتاد. بقیه موارد تقدیر از زحمات کسانی بود که با رعایت فاصله اجتماعی نشسته بودند و برنامه را می‌دیدند. فضای رسانه‌ای این‌طور است که بی رحمانه نقد می‌کند. این نقد هم براساس استنباط شخصی است که اولین پیام را منتشر می‌کند. لزوماً هم آن پیام به معنای پیام درست نیست.

کیک ۵۰ سالگی بهشت زهرا را مدیرعامل تهیه کرد
وی تاکید کرد: کیک به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس بهشت زهرا توسط مدیرعامل بهشت زهرا تهیه شده بود. چیزی به نام تولد در کار نبود. می‌توانست بهتر از این هم باشد. یکسری از انتقادات شاید به جا هم بود. ما لزوماً همه بزرگداشت‌ها را با کیک برگزار نمی‌کنیم. ضمن اینکه شرایط کرونایی هم بود. هدف این برنامه تقدیر از زحمات همکارانمان در بهشت زهرا بود که در سخت‌ترین شرایط و همین حالا هم به شکل دو برابر شرایط عادی کار می‌کنند.

محیط کارشان قرنطینه‌ای است که بایستی حضور داشته باشند. خطر می‌کنند و ما وظیفه داریم زحماتشان را پاس بداریم و یاد کنیم از کسانی که سنگ بنای خیر را گذاشتند.

وی درباره فوت بهنام اتابکی که به دلیل کرونا رخ داد، گفت: از سال ۶۳ با یکدیگر در دانشگاه و دوران جنگ با یکدیگر رفاقت داشتیم. زحمتکش و در اعتقاداتش محکم بود. اگر مردم به تپه‌های عباس آباد می‌روند و لذت می‌برند، روی پل طبیعت می‌روند، کنار پارک آب و آتش و بوستان حضرت ابراهیم (ع) در حقیقت یادگار زحمات او و همکارانش است که امیدواریم ذخیره آخرتشان باشد.

ماجرای حل مشکل آلودگی هوای سارایوو از سوی شهرداری تهران

مجری برنامه در ادامه گفت: یک بار روی آنتن با شما شوخی کردم. یک جمله‌ای در خبرگزاری‌ها از شما منتشر شده بود که به شهردار سارایوو پیشنهاد داده بودید که اگر خواستید مشکل آلودگی هوایتان را ما حل می‌کنیم.

حناچی پاسخ داد: قصه این‌طور نبود. ما در مجموعه شهرداران او را دعوت کرده بودیم و در شرایطی صحبت کردیم که هنوز این ورژن (وارونگی دما) نداشتیم. مصاحبه ما یا خبر وقتی پخش شد که ما در اوج شرایط این ورژن و وارونگی هوا در پاییز بودیم.

وی گفت: ما در سارایوو آلودگی داریم. من تعجب کردم از آن جایی که سارایوو در دل جنگل‌های اروپا است. در زمستان‌ها چوب و مازوت مصرف می‌کند و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی باعث می‌شود زمستان‌های آلوده‌ای داشته باشد، ما هم شرکت کنترل کیفیت هوا داریم و من به شهردار سارایوو اشاره کردم که ما در زمینه کنترل آلودگی روش‌هایی را امتحان کرده‌ایم. نمودار دو دهه ما در زمینه آلودگی‌ها کاهنده است اما میزان مصرفمان در حال افزایش است. میزان کاهشمان از میزان آلایندگی مان کمتر است و هنوز آلودگی را حس می‌کنیم. اگر شتاب را بیشتر کنیم و میزان آلاینده‌ها را کمتر کنیم تاثیراتش را حس می‌کنیم.

کارکنان بخش عفونی آرادکوه چهره‌های مردمی دوران کرونا هستند

شهردار تهران توضیح داد: در زمان کرونا بخش‌های اداری با ۵۰ درصد نیرو و ظرفیت کار می‌کردند و دورکاری داشتیم. ولی بخش‌های خدماتی این‌طور نبودند و همه سرکارشان حاضر بودند. طوری بود که سرویس و خدمات را در ۱۳ فروردین هم داشتیم. اتفاق نادری هم در ایران افتاد. مردم در روز ۱۳ فروردین ماه همکاری کردند. روز نادری در تاریخ معاصر ایران بود.

وی در پاسخ به اینکه چهره مردمی ایران را چه کسی می‌داند، گفت: ترجیح می‌دهم فردی را نگویم. ولی علاوه بر کادر درمان، گروه دیگری هم در مدت تعطیلات نوروز تلاش می‌کردند. قشری بودند که معمولاً هم نامی از آنها برده نمی‌شود. پاکبان های شهرداری و کسانی که زباله‌های عفونی را از سطح شهر جمع‌آوری می‌کردند. بچه‌های آرادکوه. بخش عفونی آرادکوه. بچه‌هایی که در بخش عفونی کار می‌کنند شرایط سخت‌تری را در این روزها تحمل می‌کنند. من این ویژگی را به همه عزیزانی تقدیم می‌کنم که در مرکز دفن زباله‌های عفونی فعالیت می‌کنند.

حناچی در پایان گفت: شرایط کرونایی باعث شد قدر خیلی از نعمات مثل دست دادن و در آغوش کشیدن عزیزانمان، نفس کشیدن بدون ماسک و قدر سلامتی و در کنار یکدیگر بودن را بدانیم.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زباله های عفونی شهردار تهران دوچرخه سواری بهشت زهرا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دوچرخه‌هایی که در تهران در گذشته استفاده می‌شدند محو شده‌اند، گفت: صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر در حال از بین رفتن است و باید آن را احیا کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران امروز در جریان دویست وسی ودومین جلسه شورای شهر تهران گزارشی را از بازدید خود از محله جوادیه در صحن شورا ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه محله جوادیه 44 درصد بافت فرسوده دارد افزود: علیرغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری باری بازسازی بافت فرسوده در نظر گرفته اما به دلیل ریزدانگی تنها نزدیک به صد فقره صدور پروانه در این محله انجام شده است.

امانی تصریح کرد:‌ تعدادی از قالیشویی‌های موجود در محله به فضایی برای اتراق معتادان تبدیل شده است. همچنین با پیگیری‌های شهرداری منطقه تعدادی از این فضاها برای تبدیل به بوستان محلی تملک شده و مابقی نیز باید تملک شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به رسیدن مردم به ایستگاه مترو گفت: مردم این محله ناچار هستند دو کیلومتر مسیر را طی کنند همچنین پله‌های این پل مکانیزه نیست و افراد سالمند و بیمار نمی‌توانند به راحتی از این پل تردد کنند.

وی با اشاره به اینکه 3500 دستگاه دوچرخه در زیر باد و باران در فضایی در این محله رها شده است اظهار کرد: این فضا به قبرستانی از دوچرخه‌های طرح بیدود تبدیل شده است و برای این موضوع باید تدبیری صورت بگیرد.

امانی به بوی نامطبوع و تجمع حیوانات موذی در این محدوده اشاره کرد و افزود: این موارد نیز موجب نارضایتی ساکنان محله شده است و باید هر چه سریع‌تر پیگیری شود.

عضو کمیسیون برنامه وبودجه شورای شهر تهران همچنین به درخواست مردم جهت ساماندهی اتباع بیگانه جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل راه‌آهن در این محله اشاره کرد و گفت: امیدواریم دولت در این بخش به وظایف خود عمل کند.

به گزارش تسنیم، در ادامه جلسه امروز و پس از گزارش ناصر امانی، برخی از اعضای شورا،‌ صحبت‌هایی را در خصوص این محله مطرح کردند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در خصوص نوسازی در بافت فرسوده جوادیه گفت: این مسئله باید به صورت انبوه‌سازی و تجمیعی انجام بشود. محله جوادیه یکی از محلات قدیمی پایتخت است و قدمت این محله به اندازه بازار نیست و باید به موارد و موضوعات در این محله توجه شود.

وی همچنین به رهاسازی دوچرخه‌ها در محله جوادیه اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز باید تدبیری صورت بگیرد تا از دوچرخه ها استفاده و پارکینگی برای نگهداری این دوچرخه‌ها پیش‌بینی شود.

احمد صادقی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در جلسه امروز ضمن تشکر از گزارش امانی از محله جوادیه اظهار کرد: بنده پیشنهاد می‌دهم با توجه به آغاز به کار هیئت امنای محلات در فرآیند ارائه گزارش از محلات مختلف تهران، یکی از اعضای هیئت امنا حضور داشته باشد تا موارد را پیگیری و دنبال کند.

وی همچنین به کارگاه مترو در محله علی‌آباد اشاره کرد و افزود: این کارگاه چند سالی است که محصور شده و‌ آزادسازی آن می‌تواند تاثیر بسزایی را در افزایش سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در محله و منطقه 16 داشته باشد.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به بازدید رئیس جمهور از مناطق 17  و 18 گفت: این کار بسیار ارزشمندی بود که امیدواریم این کار در سایر مناطق بویژه در منطقه 16 نیز انجام شود چرا که شهروندان این منطقه درخواست بازدید رئیس جمهور از منطقه خود دارند و ان‌شاءالله با حضور رئیس جمهور مواردی از جمله حریم راه‌آهن و چالش‌های دکل‌های فشار قوی در این منطقه حل و فصل شود.

وی افزود: گزارش خوبی توسط آقای امانی در صحن شورا ارائه شد وبنده پیشنهاد می‌کنم در ارتباط با حتی مسائلی که ارتباطی با شهرداری ندارد پیگیری از سوی دستگاه‌ها انجام بشود.

وی به نظافت منطقه 16 اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار وضعیت در این منطقه خوب است و انشاءالله این روند ادامه خواهد داشت.

پیرهادی به تملک زمین قالیشویی در محله علی آباد جنوبی اشاره کرد و گفت: 22 هزار متر مربع از این فضا تملک و انشاءالله در هفته محیط زیست در خردادماه کلنگ‌زنی احداث یک بوستان در این محدوده زده خواهد شد و انشاءالله طی یک سال یک بوستان مناسب در این محله و منطقه احداث خواهد شد.

وی همچنین از پروژه‌های صورت گرفته در منطقه 16 تقدیر و تشکر کرد.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نیز ضمن تشکر از گزارش امانی گفت: انشاءالله در ارتباط با نوسازی مدارس در این محله و سایر محلات از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز استفاده شود و این کار می‌تواند تاثیر بسزایی را در برنامه‌ها و اهداف مناطق و محلات داشته باشد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با اشاره به موضوعات مطرح شده از سوی یکی از اعضای شورا مبنی بر  درخواست شهروندان جهت بازدید از منطقه 16 گفت: انشاءالله این کار نیز در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

وی به موضوع نوسازی مدارس فرسوده اشاره کرد و گفت:‌ این مسئله در روز پنجشنبه هفته گذشته و در دیدار رئیس جمهور مطرح شد و وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد هر کدام از مدارس نیاز به نوسازی دارند به وزارت آموزش و پرورش اعلام شود تا از طریق خیرین مدرسه ساز و وزارت آموزش و پرورش نوسازی شود.

میثم مظفر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به توجه مدیریت شهری به محله جوادیه گفت: قالیشویی بزرگی در این منطقه تملک و به بوستان تبدیل می‌شود.

وی افزود: ان‌شاءالله در همین بوستان سرویس بهداشتی مناسبی نیز ساخته خواهد شد ضمن اینکه در این دوره از مدیریت شهری اقدامات خوبی جهت توزیع آسفالت در سطح معابر اصلی و فرعی منطقه 16 صورت گرفته است.

مهدی اقراریان عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز با اشاره به موضوع نظافت انهار گفت: با توجه به اینکه در آستانه تابستان قرار داریم این مسئله بسیار مهم است و انتظار داریم شهرداران مناطق توجه ویژه‌ای را به این مسئله داشته باشند چرا که عدم نظافت انهار باعث جمع‌شدن زباله و در نهایت تجمیع حیوانات موذی خواهد شد.

وی ادامه داد متاسفانه در برخی از سرویس‌های بهداشتی که زیرمجموعه شهرداری تهران هستند شاهد نوشته هایی هستیم که این مسئله موجب نگرانی خانواده‌ها است که  شهرداری تهران باید برای این موضوع تدبیری را بیندشید.

وی افزود: یکی از موضوعات دیگر که مورد نقد شهروندان است این است که برخی سرویس‌های بهداشتی در ساعاتی خاص بسته می‌شوند که انتظار داریم شهرداری در این خصوص تدبیری داشته باشد.

حجت‌الاسلام آقامیری عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در شهر تهران بیش از 300 کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در سنوات گذشته احداث شده گفت: 80 کیلومتر از این مسیر در بوستان‌ها و پارک‌ها قرار دارد که متاسفانه بلااستفاده است.

وی به شهردار تهران پیشنهاد داد که تدبیری را انجام بدهد با توجه به اعتبار 45 میلیارد توامانی که برای نگهداری دوچرخه‌ها پیش‌بینی شده این رقم را هزینه واگذاری ده هزار دوچرخه به دبیرستان‌ها کند تا دانش‌آموزان بتوانند از آن استفاده کنند.

سید جعفر تشکری هاشمی پس از ارائه گزارش ناصر امانی، با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی  محو شده‌اند  و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن  است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از  این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز آموزشی و تجاری تا ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و  حقشان  را از آنها سلب کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز  مشخص شده  اما با گرفتاری  در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از  امکان دوچرخه سواری  استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم. وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.

وی با اشاره به  پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه  زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دادستان تهران به مشکلات جمعی از شهروندان رسیدگی کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد