Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرزاد کیسان، معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل در بازدید از طرح‌های سرمایه‌گذاری گردشگری منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال گفت: هدفگذاری شده تا سال ۱۴۰۰ تعداد به میزان ۵۰ درصد از طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی بخش گردشگری خلخال تکمیل شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: هم‌اکنون ۱۶ طرح بزرگ سرمایه‌گذاری اقتصادی در بخش گردشگری این شهرستان در حال اجراست و با برنامه‌ریزی انجام شده توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ۸ طرح از مجموع این طرح‌ها تا سال آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل پروژه‌های احداث هتل پنج‌ستاره، مجموعه گردشگری پل معلق، طرح بوم‌گردی قصر‌های چوبی در ازناو، مجموعه رفاهی، گردشگری و هتل سه‌ستاره رغائب در منطقه مجره، میهمان‌پذیر منطقه نمونه گردشگری الماس، مجموعه بوم‌گردی و گردشگری بام خلخال، هتل آپارتمان روستای شال در بخش شاهرود، هتل روستای هدف گردشگری گیلوان در ابتدای جاده شاهرود به ماسال در استان گیلان، مجموعه گردشگری و آبزی‌پروری رنگین‌کمان اندبیل و چند طرح تاثیرگذار در توسعه صنعت گردشگری را از جمله طرح‌های در دست اجرای این شهرستان برشمرد.
کیسان گفت: شهرستان خلخال با برخورداری از سه منطقه نمونه گردشگری ازناو و الماس در بخش مرکزی و منطقه نمونه امامزاده عبدالله کلور در بخش شاهرود همراه با واقع شدن پنج روستای هدف گردشگری از مجموع ۱۲ روستای هدف گردشگری استان اردبیل از قطب‌های بزرگ گردشگری این استان است که با افتتاح طرح‌های در حال اجرای گردشگری و اقامتی ضمن افزایش حضور مسافران و گردشگران، ۵۰ درصد ظرفیت اقامت میهمان به همراه زمان ماندگاری مسافر افزایش می‌یابد.
او عنوان کرد: هم‌اکنون ایجاد ۱۲ روستای هدف گردشگری جدید در خلخال در حال مطالعه بوده و با توجه به ظرفیت مناسب روستا‌های منطقه برای اجرای طرح‌های بوم‌گردی تاکنون ۴۰ پروانه راه‌اندازی طرح‌های بوم‌گردی روستایی در این شهرستان صادر شده است.
معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با بیان اینکه با واگذاری امور منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال به سرمایه‌گذار بخش خصوصی این منطقه پس از سال‌ها انتظار مردم دارای متولی می‌شود، افزود: پس از واگذاری منطقه همه کار‌های مربوط به کاربری‌های گردشگری، اقتصادی، ارائه خدمت گردشگری و نحوه سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی از سوی سرمایه‌گذار متولی این تفرجگاه تعیین می‌شود.
کیسان تصریح کرد: با عملیاتی شدن طرح جامع منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال پس از ۱۵ سال اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در این منطقه شتاب می‌گیرد.
او بیان کرد: طرح جامع گردشگری منطقه نمونه گردشگری ازناو بخشی از بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل بوده و هم‌اکنون تدوین آن به پایان رسیده و پس از طرح در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان و دستور استاندار اردبیل قابلیت اجرایی پیدا می‌کند.
معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در طرح ساماندهی تفرجگاه ازناو مشکلاتی از جمله مشکل روشنایی معابر، تاسیسات برق‌رسانی به تفرجگاه و همچنین تامین برق موردنیاز طرح‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، احداث سرویس‌های بهداشتی مناسب و پارکینگ خودرو بررسی شده و نسبت به برطرف شدن این مشکلات اقدام خواهد شد.
کیسان از تخصیص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار در سال‌جاری برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در تفرجگاه‌ها و مناطق نمونه گردشگری این شهرستان خبر داد و افزود: توسعه صنعت گردشگری به عنوان اولویت اول و محور توسعه خلخال در دستور کار قرار دارد.
او عنوان کرد: برای تسریع در روند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری جلسات رفع موانع سرمایه گذاری اداره کل میراث‌فرهنگی استان در مراکز شهرستان‌ها برگزار و مسیر اجرای سریع طرح‌ها هموار می‌شود.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری میراث فرهنگی گردشگری بوم گردی معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی منطقه نمونه گردشگری ازناو طرح های سرمایه گذاری روستای هدف گردشگری استان اردبیل بوم گردی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • دستاورد بزرگ اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ دانشگاه‌ها امتیاز دادند
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد