Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم قنبری با اشاره به وضعیت ساختمان‌های ناایمن در اهواز، اظهار کرد: در چند سال گذشته مکرراً سازمان آتش‌نشانی برای ساختمان‌های ناایمن اخطاریه صادر کرده است؛ این اماکن شامل بیمارستان‌ها، هتل‌ها، پاساژها، ادارات و مراکز تجاری و اداری و آموزشی هستند. در صورت بروز حادثه در این ساختمان‌ها، جان تعداد زیادی به خطر می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناایمن بودن همه ادارات و پمپ‌بنزین‌های اهواز

وی افزود: در این شرایط، هیچکدام از دستگاه‌های شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی سطح شهر اهواز نیز تاییدیه ایمنی سازمان آتش‌نشانی اهواز را ندارد.

قنبری تصریح کرد: پمپ‌بنزین‌های سطح شهر نیز ناایمن هستند و در زمان سوخت‌گیری نیز نکات ایمنی در جایگاه‌های بنزین رعایت نمی‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: هیچکدام از ادارات اهواز تاییدیه ایمنی ندارند و بنابراین از ادارات می‌خواهیم که حداقل نیروهای خود را برای آموزش نکات ابتدایی اطفای حریق، به ما معرفی کنند.

بیشترین ساختمان‌های قدیمی در کدام محلات هستند؟

قنبری با بیان اینکه با توجه به توسعه شهر باید سیستم ایمنی شهر نیز تقویت شود، عنوان کرد: برخی ساختمان‌های اهواز بیش از ۴۰ سال قدمت دارند و منازل واقع در صنایع فولاد و پردیس دارای سیستم یک‌طرفه و فاقد آسانسور و دیگر نکات ایمنی هستند.

وی افزود: بیشترین ساختمان‌های قدیمی در محلات گلستان و هسته مرکزی شهری واقع هستند و اکثر ساختمان‌های واقع در محلات منبع آب، هسته مرکزی شهر، منازل صنایع فولاد، عامری، ۲۴ متری، ۳۰ متری، حصیرآباد، کیان و خشایار نیز ایمنی لازم را ندارند.

نمی‌خواهیم حادثه کلینیک سینای تهران در اهواز تکرار شود

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با اشاره به استانداردهای عرض خیابان در کلانشهرها، تصریح کرد: طبق استانداردها عرض یک خیابان باید ۱۲ متر باشد اما ما در شهری زندگی می‌کنیم که این مورد رعایت نشده است و عرض برخی خیابان‌های اهواز تنها چهار متر است.

وی با بیان اینکه فرسوده بودن ساختمان‌ها در افزایش حوادث تاثیرگذار است، بیان کرد: عمده مشکلات ما در بافت فرسوده است؛ برخی ساختمان‌های واقع در بافت فرسوده تغییر کاربری داده شده‌اند مثلا طبقه زیرزمین را به انبار پلاستیک یا الکل تبدیل کرده‌اند. با این شرایط، نمی‌خواهیم حادثه کلینیک سینای تهران در اهواز تکرار شود.

فروش گاز LPG و بنزین در منازل

قنبری تصریح کرد: در مناطق عین ۲، ملاشیه و کوی سیاحی نیز معضلی که وجود دارد این است که در برخی منازل این محلات اقدام به فروش گاز LPG و بنزین می‌کنند و یا منازل به کارخانه تهیه زغال تبدیل شده‌اند که این مساله، عمق فاجعه است.

وی با اشاره به جلوگیری از ادامه کارکرد ساختمان‌های پرخطر، گفت: در روزهای اخیر به دستور شهردار اهواز، برای جلوگیری از ادامه کار ساختمان‌های ناایمن شهر تصمیمات جدی گرفته شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه نسبت به رفع مشکلات کوتاه نمی‌آییم، افزود: کارگروه تخصصی سازمان آتش‌نشانی نسبت به شناسایی این ساختمان‌ها اقدام می‌کند و به مالکان این اماکن دستورات لازم برای اصلاح ایمنی ساختمان ابلاغ می‌شود.

وی بیان کرد: در صورت عدم اقدام، در مرحله نخست نام این ساختمان‌ها به صورت عمومی اعلام می‌شود و در صورتی که باز هم در این زمینه اقدام نشود، در مرحله بعد با هماهنگی دادستانی اقدام به قطع برق و در نهایت پلمب ساختمان می‌شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بنزین شهرداری سیستم ایمنی فولاد مشکلات تغییر کاربری پلاستیک الکل گاز برق آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری برق بیمارستان شهرداری مشکلات سازمان آتش نشانی ساختمان ها ایمنی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه ۲ هزار متری تولید مبلمان پلیمری در شهرک شمس‌آباد خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، ساعت 13:57 حادثه آتش‌سوزی در شهرک صنعتی شمس‌آباد به سامانه 125 اعلام شد.

وی افزود: با وجود اینکه محل حادثه جاده تهران ـ قم خارج از حوزه استحفاظی آتش‌نشانان شهر تهران بود اما یک ایستگاه بصورت کمکی به همراه ماشین‌آلات و تجهیزات پشتیبانی از جمله تانکر آب به محل حادثه اعزام شدند.

ملکی گفت: آتش‌سوزی در یک کارخانه 2 هزار متری تولید مبلمان پلیمری روی داده بود و آتش به حدود 70 درصد از این کارخانه سرایت کرده بود.

قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش

وی ادامه داد: به دلیل شدت حرارت سقف این کارخانه تخریب شده بود و همچنین در مجاورت محل آتش‌سوزی یک کارگاه و کارخانه پتروشیمی وجود داشت که آتش‌نشانان با اتخاذ تدابیر لازم مانع از سرایت آتش به این نقطه شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران متذکر شد: هم‌اکنون آتش تحت کنترل آتش‌نشانان است و بخش‌های زیادی از این حادثه مهار شده و تا این لحظه به فردی آسیب نرسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد