Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمود رضا شایسته مدیرعامل موسسه به سوی ترویج محصول سالم، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره این موسسه، اظهار کرد: پس از چند سال بررسی و پژهش دانشگاهی و عملیاتی در بازار کار و تاسیس موسسه ترویج محصول سالم توانستیم با طراحی مدل استارتاپی شبکه محصول سالم و جلب مشارکت از شرکت‌های بخش خصوصی فعالیت خود را شروع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایسته با اشاره به اجرای طرح شبکه محصول سالم تصریح کرد: در این طرح مدل 12 گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره را طراحی کردیم و اگر این گام‌ها و زنجیره‌ها به درستی در کنار هم قرار گیرند، محصول سالم گواهی شده به دست مصرف‌کننده خواهد رسید.

وی تصریح کرد: موسسه پلتفرمی متشکل از عرضه کنندگان و متقاضیان انواع موجودیت‌ها (مشتمل بر محصولات نهایی، محصولات واسطه ای، بازرسی و گواهینامه، حمل و نقل، بسته بندی، خدمات مالی و بیمه، حقوقی، فنی، مدیریتی و پژوهشی و..) در زنجیره تأمین محصولات غذایی سالم (گواهی شده) است که بتوان با هزینه‌ای اندک، با سرعت و کیفیتی بالا و در محیطی امن و تضمین شده مبادلات خود را مطابق با استانداردهای تعریف شده، در یک بازار شفاف به انجام برسانیم.

شایسته ایجاد ستاد برای سازمان دهی و توسعه، شناسایی عوامل مؤثر در مدیریت زنجیره تامین محصول سالم گواهی شده، کسب حمایت و مشارکت از اعضا، ایجاد فضای تعامل و هم افزایی، ارزیابی و نظارت و نهادینه سازی امور حقوقی، بهبود مدیریت بازار و مدیریت دانش را از مراحل ایجاد شبکه سالم عنوان کرد.

مدیر موسسه به سوی ترویج محصول سالم، همچنین شبکه محصول سالم را یک پلتفرم برای عرضه محصولات سالم گواهی شده معرفی کرد و افزود: در حال حاضر 60 شرکت تولیدکننده کود معدنی، آلی و زیستی در این شبکه عضو هستند، همچنین در حال حاضر 200 عضو حقوقی با بیش از 1500 محصول سالم و گواهی شده داریم.

وی تأمین نهاده های سالم برای تولید محصولات کشاورزی سالم گواهی شده، تأمین محصولات غذایی سالم، ایمن، مغذی و قابل خرید برای همگان، توازن و یکپارچه کننده تولید و مصرف محصولات غذایی سالم از مزرعه تا سفره و ایجاد توازن مثبت در مبادلات خارجی (زنجیره ی صادرات محور) با ویژگی خاص: دانش بنیان، پایدار، بهره ور، خلاق، نو آور، رقابت پذیر، خودکار، پویا و رشد یابنده را از اولویت شبکه سالم در راستای تخصیص سهمی از بازار نهاده‌های سالم تا چشم انداز 1404 مطرح کرد و گفت: هدف اصلی ما افزایش تقاضای مؤثر برای انواع موجودیت های عرضه شده در شبکه، افزایش محصولات و خدمات کیفی عرضه شده در شبکه، کاهش قیمت محصولات و خدمات عرضه شده در شبکه و تسهیل وتسریع جریان حرکت کالا وخدمات از مزرعه تاسفره و جریان حرکت منابع مالی واطلاعات از سفره تا مزرعه است.

به گفته شایسته ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حفظ سلامت انسان و محیط‌زیست در اجرای برنامه‌های مدیریت تلفیقی مزرعه، تامین منافع مشروع برای همه کنشگران این حوزه، حفظ استقلال شرکت‌های عضو و رعایت تعهدات جمعی و اجتماعی از جمله اصول این شبکه است.

وی ادامه داد: همچنین بالا بردن مشارکت داوطلبانه عمومی، حفظ اعتماد مصرف‌کننده به عنوان اصلی‌ترین رکن این شبکه و به‌کارگیری سامانه‌های پایش محصول از مزرعه تا سفره بر اساس کدهای بین‌المللی هم در شبکه محصول سالم (شمس) مدنظر است.

شایسته یادآور شد: محصولات سالم با محصولات ارگانیک تفاوت دارند. محصولات سالم محصولاتی هستند که مورد آزمایش قرار گرفته و گواهی شده هستند.

مدیر موسسه «به سوی ترویج محصول سالم» با تاکید بر اینکه تنها بخش کوچکی از زمین های کشاورزی در کشور ما پتانسیل کشت ارگانیک را دارد گفت: برای تولید محصولات ارگانیک سالم و واقعی باید زیر ساختهای بسیاری فراهم باشد.

شایسته در ادامه خاطرنشان کرد: اگر تولید و کشت محصولات ارگانیک بدون نظارت دقیق و بدون فراهم کردن زیر ساخت های لازم صورت بگیرد محصول ارگانیک با ارزش غذایی پایین تری نسبت به سایر محصولات غذایی تولید خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 336 کشاورزی محصول سالم دانشگاه پژوهش استاندارد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کشاورزی محصول سالم دانشگاه پژوهش استاندارد ترویج محصول سالم شبکه محصول سالم سالم گواهی شده محصولات غذایی شده در شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!

به گزارش قدس خراسان، در شرایط فعلی که بسیاری از خدمات دولتی اعم از صدور و ارسال انواع کارت‌ها از جمله کارت ملی، گواهی‌نامه، پایان‌خدمت و برخی از این موارد در کنار داغ شدن بازار خریدهای اینترنتی توسط پست انجام می‌شود، سرعت عمل و دقت در کار از اهمیت بالایی برخوردار بوده که البته ارائه چنین خدماتی مرتبط با فعالیت‌های شرکت پست است. توقع مردم دریافت دقیق و بهنگام مرسولات پستی بوده و هست. با وجود این اما برخی از شهروندان در دریافت مرسولات پستی‌شان با مشکل مواجه می‌شوند.

گواهی‌نامه‌ای که چند ماه است، نرسیده

یکی از شهروندان با بیان این مطلب که چند ماه است پیامکی در خصوص تحویل گواهی‌نامه رانندگی به پست برایش ارسال شده؛ اما هنوز مرسوله پستی مورد نظر به دستش نرسیده، گفت: حدود چهار ماه پیش برای تعویض گواهی‌نامه رانندگی‌ام اقدام کردم. پس از مدتی پیامکی برایم ارسال شد که گواهی‌نامه‌ام به تاریخ فردای آن روز تحویل پست شده و به زودی به دستم خواهد رسید. پس از آن منتظر ماندم تا گواهی‌نامه‌ام از طریق پست به آدرسی که داده بودم، برسد.

وی ادامه داد: از آن تاریخ همان طور که گفتم، حدود چهار ماه می‌گذرد؛ اما هنوز مرسوله پستی که حاوی گواهی‌نامه رانندگی‌ام باشد، ارسال نشده است. چه باید بکنم؟ وقتی پیامک تحویل به پست برایم آمده، چرا پس از این مدت مرسوله‌ای دریافت نکرده‌ام؟

برای پیگیری این موضوع به ساختمان اداره کل پست خراسان رضوی می‌روم تا پیگیری کنم که در صورت بروز چنین مواردی چه باید کرد. به طبقه دوم ساختمان در قسمت باجه معطله راهنمایی می‌شوم. صندلی‌هایی که برای مراجعه‌کنندگان در نظر گرفته شده، همگی پر است و تعدادی از مردم ایستاده منتظر پاسخ‌گویی اپراتورها هستند. با یکی دو نفر از آن‌ها همکلام می‌شوم.

جوانی کاغذی در دست دارد و شماره‌ای روی آن نوشته شده و منتظر است نوبتش برسد. وقتی از او در مورد علت حضورش پرسیدم، گفت: چند ماه است خدمت سربازی‌ام تمام شده و طبق پیامکی که برایم ارسال شده، هنوز بسته پستی‌ای که حاوی کارت پایان‌خدمتم باشد، دریافت نکرده‌ام. امروز آمده‌ام تا این قضیه را پیگیری کنم.    

معطل دریافت سفارش خرید اینترنتی 

فرد دیگری با همان شرایط و شماره به دست، منتظر خوانده شدن شماره‌اش بود و خیلی هم عجله داشت و هر یکی دو دقیقه به باجه مراجعه می‌کرد و از اپراتور می‌پرسید چه زمانی نوبتش می‌شود و هر بار پاسخ می‌شنید، نوبتتان برسد، شماره را که خواندیم، بیایید. همه این افرادی که اینجا هستند، مثل شما عجله دارند. از او در مورد علت حضورش در باجه مرسولات معطله پرسیدم و او گفت: چند روز است از یکی از شرکت‌ها خرید اینترنتی داشته‌ام. چند بار با شرکت تماس گرفتم و آن‌ها گفتند همان روز برایتان با پست ارسال کردیم؛ اما هنوز مرسوله‌ام نرسیده است. با راهنمایی یکی از دوستانم به اینجا آمدم تا از این طریق پیگیر دریافت سفارش پستی‌ام باشم. از او پرسیدم در این مدت پستچی برای تحویل سفارش شما مراجعه نکرده و او جواب داد: خیلی منتظر رسیدن سفارشم بودم، در حالی که قرار بود سه روزه برسد؛ اما الان نزدیک ۱۰ روز می‌شود که بسته سفارشی‌ام تحویل داده نشده است!

 ۲ مرحله مراجعه برای تحویل مرسوله پستی 

مدیر کل پست خراسان رضوی در واکنش به گلایه‌مندی برخی از شهروندان در خصوص نرسیدن مرسوله پستی آن‌ها به مقصد گفت: هر مرسوله پستی که در چرخه توزیع قرار می‌گیرد، شهروندان می‌توانند با استفاده از کد رهگیری که در اختیارشان است، از طریق سایت شرکت پست در قسمت رهگیری مرسولات آن را رصد کرده و لحظه به لحظه مرسوله مورد نظر را رهگیری کنند و از وضعیت آن آگاه شوند.

محمدرضا شفیعی ادامه داد: همکاران ما برای تحویل مرسوله‌های پستی، در بخش توزیع دو بار به آدرس درج شده مقصد مرسوله مراجعه می‌کنند. اگر در این دو بار کسی در محل نبود که مرسوله را تحویل بگیرد یا آدرس درست نبود و یا مانند این موارد، مرسوله تحویل باجه معطله می‌شود که در این صورت افراد می‌توانند با داشتن کد رهگیری و آوردن مدارک هویتی، مرسوله خود را دریافت کنند.  
زمان و مکان‌ دریافت مرسوله‌ها از پست

وی بیان کرد: در هر باجه تحویل پست مرکزی (در طبقه دوم و انبار مبادلات) دو متصدی مشغول پاسخ‌گویی هستند که در مواقع ازدحام از ظرفیت دیگر همکاران نیز برای پاسخ‌گویی استفاده می‌شود.
باجه‌های تحویل در ۹ نقطه پستی سطح شهر مشغول پاسخ‌گویی به شهروندان محترم در نواحی ۴، ۷، ۸ و ۹ و دفاتر پست شهید رجائی، قاسم‌آباد، جاهدشهر، توس و سجاد به منظور رفاه حال شهروندان و حذف سفرهای درون شهری هستند.

مدیر کل پست خراسان رضوی گفت: مدت نگهداری مرسولات در باجه تحویل بر اساس نوع مرسوله (پیشتاز و سفارشی) و مفاد دستورالعمل‌های مربوط بوده که مدت نگهداری پست سفارشی ۱۵روز، پیشتاز داخله پنج روز، پیشتاز خارجه وارده ۱۵ روز – کارت سوخت تا زمان مطالبه طرف قرارداد – امانات داخله ۱۵روز، گواهی‌نامه رانندگی و کارت خودرو سه ماه و گذرنامه یک ماه است.
بسته‌های امانت داخله در صورت صحت آدرس و دسترسی نداشتن به گیرنده ۱۵ روز در باجه تحویل، نگهداری شده و در صورت مطالبه نکردن گیرنده، به مبدأ عودت می‌شود .

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین