Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@00:46:29 GMT

نسل جدید5Gسهم اقتصاد دیجیتال را افزایش می دهد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۷۶۰۰

نسل جدید5Gسهم اقتصاد دیجیتال را افزایش می دهد

مدیرعامل شرکت ایرانسل بابیان اینکه مردم مقوله شهر هوشمند و خانه هوشمند را با نسل جدید 5G تجربه خواهند کرد، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال با راه اندازی نسل جدید 5G افزایش می یابد و ۱۰ درصد اپراتورها تا سال ۱۴۰۴ به نسل پنجم متصل می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل در مراسم رونمایی از سایت ۵G در ساختمان مرکزی شرکت ایرانسل که صبح امروز برگزار شد، گفت: امروز از دومین سایت ۵G کشور را رونمایی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهریور۹۶ اولین پایلوت تست ۵G انجام شد که در واقع مقدمه‌ای برای حرکت ایرانسل به سمت فناوری بود در فرمایشات رئیس‌جمهور اشاره شد که این فناوری صرفاً ارتباطات نیست.

 

وی افزود: این فناوری ۳ بخش و محور دارد که اولین آن پهنای باند بالا است و دوم سرعت و ارتباط قابلیت ارتباط انبوه است که زمینه را برای توسعه شهرهوشمند و خانه هوشمند مهیا می‌کند که در واقع قابلیت اتصال انبوه است و سومین ویژگی پایداری بالا و عدم تأخیر است که در مجموع در زیرساخت‌های شهری نقش محوری دارد.

عباسی آرند تصریح کرد: در نسل ۵ یک آزادی و چابکی ایجاد می‌شود که شبکه‌ها به راحتی فعالیت می‌کنند که این قابلیت در اقتصاد کشور نقش ایفا می‌کند و سهم اقتصاد دیجیتال از ۶ درصد با ۵G بیشتر خواهد شد و شاهد یک تحول خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایرانسل در نسل ۲، نسل ۴ و در نهایت نسل ۵ پیش قدم بوده است، البته باید بگویم ما صرفاً به دنبال آوردن تکنولوژی نیستیم، زیرا این فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان این امکان را می‌دهد تا دستاورهای خوبی را در ارائه خدمات به مردم دهند. همچنین به طور مثال؛ یک شرکت دانش‌بنیان اکنون مودم نسل پنجم را طراحی و تولید می‌کند.

وی افزود: کیت‌هایی که اکنون برای مقابله با کرونا تولید می‌شوند، می‌تواند با نسل پنجم سرعت بیشتری بگیرد، البته در شبکه ایرانسل متمرکز شدیم بر جایگزینی نسل پنجم به جای نسل‌های قدیم که اکنون قابل استفاده است.

عباسی آرند ادامه داد: در سند شبکه ملی اطلاعات که مصوبه شورای عالی مجازی را دارد باید تا سال ۱۴۰۴ حداکثر نزدیک به ۱۰ درصد اپراتورها به نسل پنجم متصل شوند.

مدیرعامل شرکت ایرانسل گفت: اکنون تست سرعت از نسل پنجم انجام می‌شود، البته گوشی‌های جدیدی وجود دارد که می‌تواند سرعت را در نسل پنجم افزایش دهند که سعی خواهیم کرد در تأمین آنها بکوشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد فناوری دانش نسل جدید نسل پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای