Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@03:26:00 GMT

نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۷۸۳۱

نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن

بدن ما می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین را به طور همزمان جذب کند. به همین دلیل توصیه می‌شود حداقل ۲۰ گرم پروتئین در هر وعده غذایی وجود داشته باشد. مصرف این مقدار به شما کمک می‌کند در طول روز سرحال و از انرژی کافی برخوردار باشید. علایمی وجود دارد که بدن به شما هشدار می‌دهد پروتئین بیشتری نیاز دارید، این علایم عبارت است از:

عضله‌سازی ندارید

اگر ورزش عضله ساز انجام می‌دهید، اما عضله شما زیاد نمی‌شود به احتمال زیاد پروتئین کافی مصرف نمی‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یاد داشته باشید تا یک ساعت بعد از تمرین، بدن بیشترین آمادگی را برای جذب مواد غذایی دارد؛ بنابراین پس از یک تمرین سخت از یک میان وعده پروتئین‌دار استفاده کنید.

تمایل به مصرف شکر و کربوهیدرات

وقتی وعده غذایی می‌خورید که فاقد پروتئین کافی است، به احتمال زیاد احساس نارضایتی می‌کنید و به سمت غذا‌های چرب و شیرین می‌روید. پروتئین همه چیز را متعادل می‌کند؛ بنابراین در هر وعده غذایی حتماً به میزان کافی پروتئین مصرف کنید.

پوست خشک

پروتئین ساختمان‌های مو، ناخن و پوست ما را تشکیل می‌دهد. اگر به اندازه کافی پروتئین مصرف نکنید، ممکن است مو‌های خشک و شکننده یا پوستی خشک پیدا کنید.

بعد از غذا خیلی زود گرسنه می‌شوید

کربوهیدرات‌ها نسبت به پروتئین و چربی زمان هضم کمتری دارند. این بدان معناست که اگر کربوهیدرات بیشتری مصرف کنید و وعده‌های غذایی خود را با پروتئین و چربی بیشتری متعادل نکنید، در زمان کمی گرسنه خواهید شد.

همیشه خسته‌اید

پروتئین باعث می‌شود احساس هوشیاری بیشتری داشته باشید. کمبود آهن که به آنمی نیز معروف است، می‌تواند باعث خستگی شدید شود. برخی از غذا‌های سرشار از آهن و پروتئین مانند لوبیا، گوشت گاو، جگرو مرغ را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

موی نازک

ریزش مو نشئت گرفته از رژیم‌های کم کالری و کم پروتئین است. اسید‌های آمینه نقش اصلی را در سلامت مو، پوست و ناخن‌ها ایفا می‌کند. اگر به هر دلیل میل به مصرف غذا‌های گوشتی ندارید، حتماً منابع گیاهی حاوی پروتئین کامل را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

 

منبع: خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کمبود پروتئین عضله سازی کربوهیدرات موی نازک سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: تکنیکی ساده برای کنترل خشم

رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229694 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد