Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مذاکرات روسیه و آمریکا درباره مسائل ثبات راهبردی و کنترل تسلیحات درشرایطی که بین دو کشور تنش های شدید وجود دارد در وین آغاز شد. تاریخ انتشار: 13:36 - 07 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۴۳۸

خبرگزاری میزان -  مذاکرات هیات های روسیه و آمریکا درخصوص ثبات راهبردی و کنترل تسلیحات روز دوشنبه در وین آغاز شد و گفت وگوهای دو طرف در فرمت نشست سه گروه کاری وزارت خارجه و دفاع دو کشور جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دور از گفت وگوهای روسیه و آمریکا تا روز ۳۰ ماه جولای (پنجشنبه هفته جاری) ادامه خواهد داشت و گفت وگوهای دو طرف از نشست گروه کاری امنیت فضایی آغاز و نشست گروه کاری دکترین ها و ظرفیت ها و نیز گروه کاری شفافیت و راستی آزمایی برگزار می شود.

انتظار نمی رود که شرکت کنندگان در این مذاکرات، در حضور خبرنگاران در وین سخن بگویند.

ریاست هیات روسیه در این مذاکرات را «ولادیمیر لئونتیف» معاون عدم اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه روسیه برعهده دارد.

وزارت امور خارجه روسیه هم در بیانیه ای در مورد این مذاکرات خاطرنشان کرده بود که هیات های وزارتخانه های روسیه و آمریکا روز دوشنبه در نشست خود در وین درخصوص مسائل مهم همکاری های دو کشور در عرصه تقویت امنیت بین المللی و کنترل تسلیحات گفت وگو می کنند.

بر اساس این بیانیه مذاکرات در فرمت سه گروه کاری شامل دکترین ها و ظرفیتها، شفافیت و راستی آزمایی و امنیت فضایی برگزار می شود.

گفتنی است روسیه و آمریکا در این مسائل اختلافات اساسی دارند.

مذاکرات روسیه و آمریکا در عرصه کنترل تسلیحات در وین روز دوم تیر ماه در وین برگزار و بدون دستیابی به توافق پایان یافت.

در این مذاکرات «مارشال بیلینگزلی» فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور کنترل سلاح و "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امورخارجه روسیه شرکت داشتند.

«کریستوفر فورد» معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور امنیت بین‌الملل و عدم اشاعه هفته گذشته با متهم کردن روسیه به آزمایش سلاحی در فضا گفت که واشنگتن امیدوار است هنجارهای رفتار مسوولانه در فضا را ترویج کند و خواستار ثبات، پیش‌بینی‌پذیری و ابزارهای مدیریت بحران بیشتری شد.

بیشتر بخوانید: واکنش دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق به حمله هوایی ترکیه به عراق هیچ مدرکی دال بر تعیین جایزه برای ترور نظامیان آمریکا وجود ندارد آمریکا طرح خروج ۴ هزار نظامی دیگر از افغانستان را نهایی می‌کند آمریکا باید تحریم های ایران را لغو کند

وزارت امور خارجه روسیه نیز در بیانیه ای با رد ادعاهای ضدروسی آمریکا و انگلیس اعلام کرد که آزمایش فضایی روسیه هیچ تهدیدی در برنداشت و مطابق قوانین بین المللی صورت گرفت.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مذاکرات روسیه امریکا روسیه و آمریکا روسیه و آمریکا کنترل تسلیحات خارجه روسیه امور خارجه گروه کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تایید کرد که ایالات متحده در حال کار بر روی ترتیبات امنیتی بلندمدت با اوکراین است.

به گزارش ایسنا، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی یک نشست مطبوعاتی گفت: «باید بگویم ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که در حال کار بر روی راه‌هایی برای ارائه حمایت بلندمدت از امنیت اوکراین هستیم. ما روی ترتیبات امنیتی بلندمدت کار کرده‌ایم، این چیزی است که رئیس جمهور جو بایدن در زمان آخرین اجلاس سران ناتو علنی کرد.»

به گزارش اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین هفته گذشته در مصاحبه‌ای گفت که ایالات متحده و اوکراین در حال مذاکره درباره توافقنامه امنیتی دوجانبه مشابه توافقی هستند که کی‌یف با هشت کشور از جمله آلمان، بریتانیا، فرانسه و فنلاند تا به امروز امضا کرده است.

به گفته زلنسکی، کی‌یف قصد دارد با ایالات متحده یک توافقنامه کمک امنیتی امضا کند که «قوی‌تر» از همه توافق‌هایی است که اوکراین تاکنون امضا کرده است و شامل حمایت مالی، سیاسی، تسلیحاتی و تولید مشترک تسلیحات می‌شود.

کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه 2022، کمک‌های نظامی و مالی به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کرملین به طور مداوم نسبت به تداوم تحویل تسلیحات به کی‌یف هشدار داده و گفته است که منجر به تشدید بیشتر درگیری خواهد شد. در آوریل 2022، روسیه یک یادداشت دیپلماتیک به همه کشورهای ناتو درباره موضوع ارسال تسلیحات به اوکراین ارسال کرد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه هشدار داده که هرگونه محموله حاوی تسلیحات برای اوکراین به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • نشست سران سازمان همکاری اسلامی آغاز شد
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • پرواز بمب افکن‌های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • پرواز بمب افکن های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند