Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: در سال ۹۹ دویست دستگاه و در سال ۱۴۰۰ هفتصد دستگاه ماشین آلات سنگین راه سازی و معدن کاوی را هپکو خواهد ساخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از صداوسیما، خداداد غریب پور در حاشیه امضای تفاهم نامه بین شرکت‌های بزرگ معدنی با هپکو افزود: پس از نزدیک به ۵۰ روز همکاری مشترک بین شرکت‌های بزرگ معدنی کشور با مدیریت ایمیدرو و شرکت هپکو امروز شاهد امضای تفاهم نامه برای همکاری‌های بیشتر و کمک به هپکو بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شرکت هپکو پس از دو بار خصوصی سازی با دستور رئیس جمهور و مصوبه هیئت وزیران، به دولت برگردانده شده؛ یکی از کارهای بزرگی که هپکو می‌تواند در کشور انجام دهد کمک به معدن کاوی در کشور است.

غریب پور اظهار داشت: این ظرفیت، معطل بود و شرکت‌های بزرگ معدن کار و فولاد ساز می‌توانستند از این ظرفیت استفاده کنند اما مسیری برای این کار ایجاد نشده است؛ پس از یک دوره ۵۰ روزه همکاری مشترک و بازدید شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی از مجموع هپکو مقرر شد که این تفاهم نامه برای کمک به هپکو امضا شود.

رئیس هیأت عامل شرکت ایمیدرو یادآور شد: بیش از ۷۰ درصد سنگ آهن کشور و ۶۰ درصد مس کشور کار معدن کاریشان در زیر مجموعه‌های شرکت‌هایی بود که امروز در این تفاهم نامه شرکت داشتند و امضا کردند.

وی افزود: این تفاهم نامه یک فصل جدید از همکاری برای فعال سازی هپکو است و شرکت‌های بزرگ ما مثل چادرملو، گل گهر، شرکت ملی مس، شرکت فولاد مبارکه، خانه معدن و صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی و پیمانکاران و معدن کاران امضا شد.

غریب پور تصریح کرد: این همکاری‌های مشترک در قالب برنامه‌های میان مدت کوتاه مدت و بلند مدت صورت می‌گیرد و در سال اول شرکت هپکو تمرکزش بر ماشین آلات راه سازی است و از سال‌های بعد ماشین آلات معدن کاری را خواهد ساخت.

رئیس هیأت عامل شرکت ایمیدرو گفت: ایمیدرو وظیفه ملی خود می‌داند که در کنار هپکو باشد اما همانطور که می‌دانید هپکو برای وزارت رفاه است و ما در کنار این عزیزان هپکو را حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: در مجموع برآورد می‌شود بالای هزار میلیارد تومان در طول سال ۹۹ و ۱۴۰۰ با همکاری بانک‌های استان مرکزی و دستگاه‌های اجرایی در استان این همکاری انجام شود.

معاون وزیر صمت بیان داشت: امیدواریم با همکاری و سفارش‌هایی که معدن کاران به شرکت هپکو می‌دهند این شرکت نجات پیدا کند.

 

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هپکو ماشین آلات سنگین راه سازی شرکت های بزرگ ماشین آلات تفاهم نامه شرکت هپکو حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ابطال بخشنامه جنجال‌برانگیز مدیران میانی گمرک از سوی دیوان عدالت اداری را عاملی برای رونق راه‌سازی دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قهرمانی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برخی ماشین‌آلات سنگین و راهداری را بدون ثبت سفارش از مبادی قانونی وارد کشور می‌کنند که از طریق گمرک به سازمان اموال تملیکی سپرده می‌شود و واردکنندگان، ماشین‌آلات را از اموال تملیکی خریداری می‌کنند. نظر شما در این باره چیست؟ گفت: در تاریخ 18 شهریور 1492 سرپرست واردات و مدیرکل حقوقی گمرک که رده سوم در گمرک هستند، بخشنامه‌ای صادر کردند و گفتند؛ ممنوعه قانونی از باب صلاحیت است و اینکه مصداقش چه هست را گمرک تشخیص می‌دهد و اگر دولت واردات کالایی را ممنوع کند، ممنوعه قانونی است.

وی تصریح کرد: اما در قانون، ممنوعه قانونی آن چیزی است که در قانون و شرع ممنوع باشند مانند اسلحه و مشروبات الکلی، و ممنوعه دولتی کالایی است که یکی از مقامات دولتی آن را ممنوع اعلام کند مانند گوجه و پیاز که در فصلی از سال ممنوع است و یا ماشین‌آلات در دوره‌ای ممنوع است و زمان اجرای پروژه‌های راه‌سازی و مسکن، رفع ممنوعیت می‌شود؛ اما بخشنامه اینطور القا کرد که ماشین‌آلات راه‌سازی ممنوعه دولتی نیست و ممنوعه قانونی است.

قهرمانی ادامه داد: در بحث ممنوع دولتی اگر شخص کالایی ممنوعه را وارد کند کارمند گمرک به او اخطار می‌دهد که کالا را برگرداند وگرنه ضبط می‌شود که قابل اعتراض در دادگاه‌های عمومی است. اگر هم ممنوعه دولتی باشد متروکه اعلام می‌شود و به سازمان اموال تملیکی برده می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: ما از دو شخصی که بخشنامه را امضا کرده بودند دعوت کردیم و جلسه گذاشتیم و 17 دلیل آوردیم که بخشنامه آن‌ها قانونی نیست و باید پایبند قانون باشیم. همزمان از آنجا که ابطال بخشنامه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، همزمان شخصی شکایتی را مطرح کرد و دیوان عدالت اداری رأی به ابطال بخشنامه می‌دهد. از طرفی دادگاه‌ها در هرمزگان و بوشهر و کرمان در شکایت صاحبان کالاها که گمرک دستور به بازگرداندن کالای وارداتی آن‌ها داده بود، حق را به آن‌ها داده بودند چون قانون مشخص است و برخلاف بخشنامه گمرک بود.

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

قهرمانی ادامه داد: بخشنامه یاد شده هرچند از سر دلسوزی بود اما ایجاد چالش کرده بود. اگر دستگاه قضایی ورود به موقع نمی‌کرد معلوم نبود چه اتفاقی می‌افتاد. از زمان صدور بخشنامه تا کنون بیش از هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی فقط در بندر شهید رجایی رسوب کرده که عودت آن خیلی سخت است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه ‌گفت: در عمل به این بخشنامه، صد در صد کالا به نفع دولت ضبط می‌شود اما وقتی قانون انجام شود، نود درصد به صاحب کالا بازمی‌گردد. به هر حال از زمان صدور آن بخشنامه دیگر هیچ ماشین‌آلات راه‌سازی وارد کسور نشده و زیان آن این است که راه‌سازی در کشور به مخاطره می‌افتد.

قهرمانی افزود: طبق مستندات دقیق شرکتی که برای حمایت از آن می‌گویند نباید دستگاه وارد کشور شود، خودش از این روش دستگاه وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم