Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: متاسفانه استان بوشهر یک عقب ماندگی تاریخی در بحث درمان دارد و از لحاظ فاکتورهای درمانی عقب هستیم.

سعید کشمیری ظهر امروز سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۹ در نشست با خبرنگاران بیان کرد: در چشم انداز ۱۴۰۴ که در ارتباط با وضعیت درمانی بیمارستان‌ها ترسیم شده و تا آن زمان باید به ازای هر هزار نفر به ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ تخت بیمارستانی برسیم که در حال حاضر این سرانه ۱.۸ تخت به ازای هر هزار نفر است.

وی ادامه داد: در استان بوشهر هیچ روستای بالای ۵۰۰ نفر بدون خانه بهداشت وجود ندارد، و تقریباً خانواده روستایی بدون پرونده الکترونیک سلامت وجود ندارد. استقرار بهداشت خانواده در روستا باعث شده که خدمات شبانه روزی پزشک و مراسم مراکز جامع سلامت در تمام روستاها ارائه شود.

این مسئول با اشاره به اینکه از لحاظ بیماری‌های مختلف، کودکان و مادران باردار شاخص های خوبی داریم، عنوان کرد: در بحث درمان باید بیمارستان جایگزین فاطمه زهرا (س) را تکمیل کنیم که الان در مراحل اولیه ساخت است. همچنین بیمارستان ۱۷ شهریور در برازجان را تکمیل کرده و بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی عسلویه کلنگ‌زنی و طی سه سال آینده به بهره برداری برسد تا به اهداف خود در رابطه با سرانه تخت کافی برای ارائه خدمت دست پیدا کنیم.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر خروج مردم از استان برای دریافت خدمات درمانی و پزشکی کاهش چشمگیری داشته است. همزمان با هفته دولت در شهرستان دشتستان کلینیک بسیار خوب ۲۲۰۰ متری افتتاح خواهد شد و یک کلینیک ۶ هزار متری نیز در شهر بوشهر به بخش خدمات سرپایی اضافه می‌شود. همچنین سال گذشته یک کلینیک در خورموج افتتاح شده و در دیلم و گناوه نیز اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده است.

کشمیری یادآور شد: در جنوب استان بوشهر شاهد افتتاح بیمارستان دیّر بودیم و امید است که تا مهرماه سال جاری نیز یک بیمارستان مادر و کودک مجهز تقدیم مردم کنیم. توسعه بیمارستان ها در سطح استان از دیگر خدمات در بخش درمان بوده و اضافه شدن بخش‌هایی چون جراحی مغز بیمارستان کنگان موجب کاهش مرگ و میر شده است.

وی خاطرنشان کرد: خدمات اورژانس هوایی در سال گذشته بسیار پررنگ شده و ده‌ها عملیات مهم برای نجات جان انسان‌ها اتفاق افتاده است. خوشبختانه در تمام جاده ها در هر ۲۷ کیلومتر یک پایگاه اورژانس بین‌راهی داریم که شاخص کشوری در این زمینه هر ۴۰ کیلومتر یک پایگاه است. همچنین شاخص رسیدن بالای سر مریض در شهر ۶ دقیقه و در جاده ها تقریباً ۱۴ دقیقه است.

شرایط فشرده مراسمات بسیار خطرناک است

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر در خصوص برگزاری مراسمات ماه محرم اظهار کرد: مناطق گرمسیر و مرطوب مثل استان بوشهر در ایام پیش رو بسیار گرم بوده و شرایط سختی پیدا می کند، لذا اصلاً امکان‌پذیر نیست که مراسمات عزاداری آن هم در فضای بسته برگزار شود، چون با فضای بسته با کولر خنک می شود و تعداد بالای جمعیت و گرمای هوا و تعریق افراد در شرایط فشرده مراسمات بسیار خطرناک است. امکان برگزاری مراسم در فضای باز نیز به دلیل شرایط آب و هوایی اصلا وجود ندارد، چون دمای هوا در استان بوشهر بالای ۵۰ درجه است.

احتمال بدتر شدن شرایط وجود دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: شهرستان بوشهر به دلیل مراودات بیشتر با خوزستان شرایط به مراتب بدتری دارد و احتمال بدتر شدن شرایط نیز وجود دارد که لازم است مردم رعایت بیشتری کرده و اقدامات پیشگیرانه با حساسیت بیشتری دنبال شود.

سعید کشمیری با اشاره به اثرات بیمار شدن و ابتلا به کرونا گفت: با توجه به ممنوع شدن اعلام آمار تفکیک شده استانی، اطلاع رسانی را به سمت بیمارستان‌ها و اثرات بیماری برده‌ایم. البته تقریباً هر هفته جمع‌بندی را به مردم اعلام می کنیم و در مورد روند رو به رشد و تهدیدها و خطرات نیز هشدارهای لازم ارائه می شود. از ابتدا سعی شده بسیار شفاف و بدون هیچگونه پنهان کاری تمام موارد به اطلاع مردم رسانده شود. اعلام نکردن آمار مربوط به یک استان نیست، اما با توجه به لزوم آگاهی مردم آمارهای کلی و وضعیت هفتگی همواره اعلام می‌شود.

وی با اشاره به روند انجام آزمایشات و تست کرونا در آزمایشگاه ها گفت: متاسفانه کیت ها محدود است و کشور در شرایط تحریم قرار دارد؛ لذا امکان تست گیری از همه افراد وجود ندارد، در این زمینه سعی کرده ایم با نظارت بر روند انجام تست ها و آزمایشگاه ها شرایط بهتری را فراهم نماییم.

متوسط زمان ساخت واکسن ۷ سال است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه متوسط زمان ساخت یک واکسن هفت سال است، اظهار کرد: با وجود هزینه های فراوان و گذشت بیش از ۲۰ سال از شناسایی و شیوع بیماری ایدز هنوز دانشمندان نتوانسته‌اند واکسنی برای آن بسازند، باید بگویم که ساخت واکسن پیچیده، سخت و بسیار زمان‌بر است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: ما باید بالاترین پیش‌بینی را برای حفظ سلامت مردم انجام دهیم، تنها دارویی که در دسترس ما قرار دارد، استفاده از ماسک، رعایت بهداشت و شرکت نکردن در تجمعات است. این یک راه حل کاملا در دسترس برای جلوگیری از پیشروی و همچنین پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و بیماری کووید19 است.

کشمیری با اشاره به آمادگی جهت شرایط اضطراری توضیح داد: از مدت ها پیش بیمارستان های صحرایی سپاه و پدافند غیرعامل استانداری جهت شرایط اضطراری آماده شده، اما خوشبختانه هنوز ظرفیت بیمارستان ها پر نشده است که مجبور به استفاده از این بیمارستان‌ها باشیم. البته گاهی تعداد بیماران زیاد می‌شود و حتی پاره ای اوقات شبی ۱۰۰ بیمار در بیمارستان حضور دارند که بسیار رقم بالایی است. با این حال هیچ اطمینانی وجود ندارد که این شرایط پایدار بماند و در آینده هم اینگونه باشد؛ چون ممکن است آمار ابتلا از این بالاتر برود.

راه اندازی آزمایشگاه جهاد دانشگاهی بوشهر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با شرح شرایط انجام تست کرونا برای افراد گفت: علاوه بر آزمایشگاه هایی که اکنون ارائه خدمات انجام می دهند، آزمایشگاه جهاد دانشگاهی نیز در حال راه اندازی است که با کارکرد خوب و قیمت بسیار پایین‌تر از بخش خصوصی می‌تواند این خدمات -نمونه‌گیری و تست کرونا- را به مردم ارائه دهد و این به بخش درمان کمک خواهد رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا خوزستان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فاطمه زهرا استانی اجتماعی برازجان استان بوشهر بیمارستان ها گناوه كرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیمارستان ها وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: قوانین مربوط به این موضوع در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران پیاده سازی شده است و بیمه شدگان سلامت از امروز از آن بهره‌مند می‌شوند.


علی اربابی افزود: این طرح در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اجرا می‌شود که در قالب آن، تمامی خدمات در اسناد بستری، بستری موقت، تحت نظر اورژانس و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر هفت سال (به استثناء داروی سرپایی)، و استفاده از ابزار (کیت) تولید داخل غربالگری نوزادان، در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی، رایگان است.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید