Web Analytics Made Easy - Statcounter

بيژن اسدي معاون نظارت، حقوقي و وصول مطالبات بانك صنعت و معدن گفت: با تعامل مناسب اين بانك با مشتريان و عارضه يابي مؤثر بخش وصول مطالبات در خصوص واحدهاي توليدي بدهكار، ميزان وصولي هاي اين بانك در 4 ماهه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته 99 درصد افزايش يافته است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، اسدي با بيان مطلب فوق اظهار داشت: اين بانك به دليل ماهيت تخصصي و توسعه اي خود براي اعطاي تسهيلات بر گزارش هاي توجيهي طرح و گزينش مشتريان بر اساس اهليت و صلاحيت آنان تمركز دارد و براي وصول مطالبات نيز به لحاظ حمايت از توليدكنندگان و عدم تعطيلي بنگاه هاي توليدي با محدوديت هايي مواجه است كه مي بايست با تعامل مناسب با بدهكاران اقدام نمايد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بررسي آمار مربوط به ميزان وصول مطالبات در اين بانك در پايان 12 ماهه سال 98 نشان مي دهد ، با وجود مشكلات ناشي از تحريم هاي ظالمانه اقتصادي وصول معوقات اين بانك از رقم 78 هزار ميليارد ريال در پايان سال 97 به رقم 113 ميليارد ريال در پايان سال 98 رسيده است كه از رشد 45 درصدي برخوردار است و از ابتداي سال 99 تا پايان تيرماه نيز ميزان وصولي ها به رقم 54 هزار ميليارد ريال رسيده است كه در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد 99 درصدي برخوردار است.
عضو هيأت عامل بانك صنعت و معدن تصريح كرد: بسياري از بنگاه هاي توليدي به دليل شيوع ويروس كرونا و تحريم هاي ظالمانه اقتصادي با مشكلات عديده اي همچون نوسانات نرخ ارز، نرخ تسعير، افزايش قيمت مواد اوليه و فقدان نقدينگي لازم براي عمل به تعهدات خود و پرداخت اقساط وام هاي دريافتي دست به گريبان هستند و بانك ها از سويي بايد منافع بانك را در نظر بگيرند و از سوي ديگر محدوديت هايي در زمينه تعطيلي واحدهاي توليدي و بيكاري نيروي كار وجود دارد كه براي حفظ سطح توليد و اشتغال در كشور و تحقق شعار جهش توليد مي بايست شرايط مشتريان مد نظر قرار گيرد و در كنار آن مقوله وصول مطالبات را نيز به صورت جدي در دستور كار قرار داد تا بتوان تسهيلات لازم را به همه متقاضيان اعطا نمود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وصول مطالبات میزان وصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع