Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که نماینده مردم نیشابور در مجلس ادعا می‌کند که به علت قطع اکسیژن 10 نفر از شهروندان مبتلا به کرونا فوت کرده‌اند فرماندار این شهرستان صحبت‌های هاجر چنارانی را تکذیب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، طی چند روز گذشته شایعه فوت تعدادی از مردم نیشابور به دلیل قطع دستگاه اکسیژن ساز در محافل غیررسمی شنیده می‌شد که پنج‌شنبه گذشته در نشست خبری معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نیشابور رسماً تکذیب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست پس از تکذیب خبر توسط قاسم جان بابایی، معاون وزیر بهداشت و محسن عظیمی نژاد، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، علیرضا قامتی طویل، فرماندار نیشابور ضمن تکذیب این شایعه گفت: یک ماه است که اکسیژن ساز به نیشابور آمده است و طی این مدت نیشابور بدون این دستگاه مدیریت کرده است و چطور می‌شود با آمدن این دستگاه تعداد فوتی‌ها افزایش یابد؟

وی ادامه داد: اکسیژن ساز برای کمک آمده است و پس از قطع دستگاه اکسیژن ساز، شرکت فولاد با دستگاه اکسیژن ساز مایع خود کپسول‌های ما را تأمین کرد و همه امکانات فراهم شد و 80 کپسول بیشتر از قبل با 250 کپسول بدون وقفه خدمات‌رسانی ارائه شد و طی 48 ساعت نیز دستگاه به مدار بازگشت.

هاجر چنارانی: مرگ ده نیشابوری در روز بازدید معاون وزیر

اما در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور هاجر چنارانی، نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در قسمتی از صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد و مدعی شد: در زیرساخت‌های شهرستان مشکل وجود دارد و مسئولین باید در زمینه زیرساخت‌ها فعالیت کنند و آن‌قدر ضعیف هستیم که ۱۰ نفر در زمان حضور معاون وزیر بهداشت در بیمارستان نیشابور به علت نبود اکسیژن فوت می‌کنند.

فرماندار نیشابور: خودم پای‌کار بودم و اکسیژن قطع نشد

پس از این صحبت‌ها بود که فرماندار نیشابور در جلسه شورای اداری دوباره واکنش نشان داد و گفت: هر کس می‌تواند مدعی شود که یک دقیقه اکسیژن بیمارستان قطع شده می‌تواند جایزه بگیرد.

وی افزود: دستگاه به دلیل فشار فیلترش جواب نداد، چطور در فروردین ماه توانستیم به مردم اکسیژن بدهیم و الآن نمی‌توانیم، با قطع دستگاه در عرض دو ساعت 80 کپسول جمع شد و گاز از طریق شرکت فولاد تأمین شد.

قامتی طویل تصریح کرد: خودم پای‌کار بودم و دو ساعت دو ساعت اکسیژن‌رسانی کردیم، کجای کار اکسیژن قطع شده است؟ خودمان نباید به دست خودمان زحمات کادر درمان را نادیده بگیریم.

وی بیان داشت: در مباحث بحرانی یک دقیقه غفلت نمی‌کنم، من بحران را می‌شناسم و همیشه میدانی وارد می‌شوم و از اتاقم مدیریت نکردم.

چنارانی: مستندها را نشان خواهیم داد/ قراردادهای ننگین دانشکده علوم پزشکی را منتشر خواهم کرد

اما هاجر چنارانی در انتهای مراسم در جمع خبرنگاران گفت: در این شرایط بحرانی و بغرنج ما اهمال کردیم و دلیل این مشکلات کمبود تجهیزات است.

وی خاطرنشان کرد: شکی در زحمت کشیدن تیم بهداشت و درمان نداریم، این قصه مربوط به دستگاه اکسیژن فقط نیست، دستگاه دیالیز هم همین‌طور است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه ادامه داد: متأسفانه مشکلاتی در بیمارستان 22 بهمن داریم که همه می‌خواهند سرپوش بگذارند.

وی ادامه داد: الآن چه کسی می‌خواهد گزارش دهد؟ پزشکی که بالای سر بوده است؟ خب اگر بگوید که رئیس دانشکده علوم پزشکی سر همه را با گیوتین میزند.

چنارانی با اشاره به صحبت‌هایش در جلسه شورای اداری نیشابور اضافه کرد: مستندها را نشان خواهیم داد، قراردادهای ننگینشان را نیز نمایش خواهم داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه اکسیژن هاجر چنارانی مردم نیشابور اکسیژن ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ببینید | برگزاری روز بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری در دبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟