Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: مجموعه واگذاری سهام‌ها در هپکو به نحوی صورت گرفت که سازمان تامین اجتماعی وارد بنگاهداری جدید نشده و بیشتر به امور سهامداری بپردازد. با این اقدام زمینه همسان سازی مستمری حقوق بازنشستگان نیز صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری این هفته سخنگوی دولت که به دلیل ابتلای علی ربیعی به کرونا برگزار نشد در بردارنده پاسخ سوال خبرنگاران به صورت اختصاصی بود؛ براین اساس ربیعی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو، درباره فرآیند واگذاری شرکت هپکو به تامین اجتماعی گفت: موضوع واگذاری شرکت هپکو به تامین اجتماعی با چند هدف صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دولت مکلف است در اجرای بند " و " تبصره " 2" قانون بودجه سال 99 کل کشور و همچنین ماده 12 قانون برنامه ششم توسعه " نسبت به تسویه بدهی‌های حسابرسی شده خود به سازمان تامین اجتماعی از محل واگذاری سهام قابل واگذاری دولت در قالب قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی و اصالحات بعدی آن اقدام نماید".
وی ادامه داد: مجموعه واگذاری سهام‌ها به نحوی صورت گرفت که سازمان تامین اجتماعی وارد بنگاهداری جدید نشده و بیشتر به امر سهامداری بپردازد. خوشبختانه با این اقدام زمینه همسان سازی مستمری حقوق بازنشستگان نیز صورت گرفت.
سخنگوی دولت با بیان اینکه در میان این واگذاری‌ها مجموعا 55 درصد از سهام شرکت هپکو، جمعا به ارزش تقریبی 320 هزار میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد، تصریح کرد: این واگذاری علاوه بر اینکه بر اساس ماده قانونی ذکر شده صورت گرفته از جنبه دیگری نشانگر نگاه حامیانه دولت به کارگران عزیز هپکو بوده است.

ربیعی خاطر نشان کرد: در جلسات متعددی که خود بنده با تشکل های مختلف هپکو و تعدادی از کارگران در طول سالهای قبل داشتم، نگرانی از تعطیل شدن کارخانه در میان آنها وجود داشت و به نحوی خواستار یک مدیریت باثبات بودند که بتواند مدتی با نگاه سازنده برای سرپا نگه داشتن هپکو برنامه ریزی نماید. این وعده از آن روز به کارگران داده شد.
وی در پایان تاکید کرد: مدتی کارخانه در اختیار هیات سه نفره قرار گرفت. بنابراین جهت‌گیری دولت، احترام به دلشوره کارگران و امکان سرمایه گذرای برای بازسازی، سرپا نگه‌داشتن و به روز کردن این کارخانه است تا امکان تصمیم‌گیری اطمینان بخش برای مدیریت آن فراهم شود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ربیعی سخنگوی دولت هپکو تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی واگذاری سهام صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم

به گزارش ورزش سه، پنجم اردیبهشت ماه یک روز مهم در تاریخ باشگاه داری فوتبال ایران است؛ روزی که پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شدند. در چنین روزی سید محمدمهدی احمدی مدیر کنسرسیوم بانک های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر حاضر شد و درباره شرایط این انتقال گفت: از سال ۱۳۸۴ اولین مصوبه هیأت دولت برای واگذاری ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس و استقلال تصویب شد ولی هیچوقت خریداری پیدا نشد و از طرف سازمان لیگ خصوصی سازی مورد تایید قرار نگرفت. تا اینکه در دولت آقای رییسی ۱۰ درصد سهام باشگاه استقلال و پرسپولیس بالاخره واگذار شد و با ۱۶ مزایده که از ۲۱ درصد تا ۵۱ درصد ادامه داشت و اخیرا مزایده ۸۵ درصدی برگزار شد، خریدار عمده برای خرید سهام آنها اقدام نکرد و این نگرانی وجود داشت که اگر مجموعه باشگاه‌ها که نشان تجاری بزرگ و هواداران بزرگی دارند، مشکلات بزرگی که ایجاد می‌شود مشکلات واگذاری آن بیشتر از مواهبش باشد. در نهایت به تعویق افتاد که بحث حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس و الزامات AFC دولت را مجبور کرد که تصمیم بگیرد مالکیتشان از دولت جدا شوند و چون که دولت می‌خواست در اقلیت هم باقی بماند و اعمال مدیریت کند،  سهامداری حاضر به خرید سهام این دو باشگاه نشود و ۸۵ درصد سهام در نهایت واگذار شود که دولت از این مسیر حذف شود.

او ادامه داد: همچنین ده درصد سهام استقلال و پرسپولیس به صورت سهام شناور و خرد عرضه شده و طبق قانون هم ۵ درصد باید به کارکنان، پیشکسوتان و بازنشستگان مجموعه‌ای که می‌خواهد واگذار شود، برسد و حق تقدم برای خرید، با بازیکنان و پرسنل است. که یکی از کنسرسیوم‌هایی که شکل گرفت، کنسرسیوم بانکی بود و ما یک منع قانونی به خاطر قانون ماده ۱۶ و ۱۷ داشتیم که بانک‌ها را از بنگاه‌داری منع می‌کرد. با توجه به مصوبه‌ای که شورای پول و اعتبار دو هفته قبل صادر کرد، دولت این عزم را کرد تا این مشکل حل شود. برای باشگاه پرسپولیس این منع برداشته شد و استدلال این بود که با توجه به شبکه هواداری و مسئولیت اجتماعی‌ بانک‌ها این مانع قانونی برداشته شود. با توجه به مصوبه آنها ۶ بانک به صورت کنسرسیوم کنار یکدیگر قرار گرفتند که بخش عمده این کنسرسیوم در اختیار بانک شهر است و ۳۰ درصد سهام را به صورت مستقیم داریم و مابقی هم به دیگر بانک‌ها رسید. طبق توافقی که شکل گرفت عملا مدیرعامل و سه عضو هیات مدیره بانک شهر مشخص خواهد کرد و دو عضو را هم بانک ملت و تجارت تعیین خواهند کرد. قرار شد یکی از این ۲ بانک رییس هیات مدیره را هم انتخاب کند که کل سیستم بانکی بتواند حامی این باشگاه پرطرفدار و معظم باشد.

احمدی درباره حضور پیشکسوتان گفت: بعد از اینکه فرایند واگذاری سهام شکل گرفت، طبق قانون اگر سهام ۵ درصدی وجود داشته باشد با نظر مجمع می‌تواند یک نفر را در هیات مدیره انتخاب کند. سهام مردم هم چون خرد است این قابلیت وجود ندارد. بالغ بر ۱۰۰ هزار شخص حقیقی و حقوقی سهام باشگاه پرسپولیس را خریده‌اند و امکان اینکه بخواهیم این کنسرسیوم را به این ابعاد برسانیم، وجود نخواهد داشت.

مدیر کنسرسیوم بانک های خریدار پرسپولیس توضیح داد: ما اصلا برای آمدیم که نظام بانکی به باشگاه پرسپولیس کمک کند و حاشیه های خارج از میدان بازی، از تیم دور شود. حواشی به خاطر هزینه‌ها و حقوق بازیکنان و کادر فنی و عدم شفافیت بود که ما آمدیم آنها را از باشگاه دور کنیم و هواداران ذهن‌شان به دنبال مسائل فنی باشد.

او اضافه کرد: ما همین امروز ده درصد از حقوق بازیکنان را که معوقه بود پرداخت کردیم تا در پایان فصل روحیه مضاعفی داشته باشند و انشالله بتوانند در جام باشگاه‌های ایران کسب موفقیت کنند چون خودشان باعث این می‌شوند برخی از اقساط تخفیف داشته باشد و این تخفیف به بازیکنان تخصیص پیدا می‌کند.

در بحث کادرفنی هم تغییری در ۵ هفته باقی مانده نخواهیم داشت و آقای درویش همراه با دیگر اعضا ادامه خواهند داد و ما یک عضو مالی که کرسی آن در باشگاه خالی است را اضافه می‌کنیم تا ریسک های مالی و فوتبالی را برطرف کنیم و امنیت داشته باشیم. هدف این است سال بعد پرسپولیس را به عنوان مدعی قهرمان آسیا تجهیز کنیم تا انشالله چیزی در شأن و در خورد نام نماینده ایران کسب شود. ما تفاوتی بین استقلال و پرسپولیس نمی‌گذاشتیم و مواهب این کارت هواداری برای دو باشگاه بود اما از حالا به بعد که پرسپولیسی شدیم، باشگاه ما پشت آنها خواهد بود. ما با افتخار کارهای کارت هواداری استقلال را انجام می‌دهیم اما این بانک پرسپولیسی شده است.

دیگر خبرها

  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • چه چیزی باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود؟
  • رئیسی کیا: عدم نظارت دولت باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود
  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟