Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:24:57 GMT

پیشکسوتان فرهنگی؛ مغز متفکر دستگاه تعیلم و تربیت

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۴۹۳۷

پیشکسوتان فرهنگی؛ مغز متفکر دستگاه تعیلم و تربیت

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش آستارا، پیشکسوتان عرصه آموزش و پرورش را مغز متفکر دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: باید شان و جایگاه زحمتکشان این عرصه حفظ و خدمات آنان در جامعه تبیین شود.

سید سجاد موسوی در جریان دیدار با «ریوانتاج گل‌بابازاده»، پیشکسوت فرهنگی شهرستان آستارا در منزل وی، اظهار کرد: تکریم از بازنشستگان فرهنگی یک ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با کانون بازنشستگان شهرستان آستارا مقرر شده دیدار و تکریم از بازنشستگان فرهنگی به صورت ماهانه در دستور کار قرار گیرد، ادامه داد: باید شان و جایگاه زحمتکشان این عرصه حفظ و خدمات آنان در جامعه تبیین شود.

مدیر آموزش و پرورش آستارا، پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت را مغز متفکر دستگاه تعلیم و تربیت دانست و تصریح کرد: برای فرهنگیان بازنشسته جای بسی افتخار و خرسندی است که بهترین لحظات عمر خود را در راه تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور و خدمت در مقدس‌ترین مکان یعنی مدرسه سپری کرده‌اند.

موسوی اضافه کرد: فرهنگیان علاوه بر عرصه های آموزشی و تربیتی کشور، در صحنه های انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و دوران پس آن هم ایثار و از جان گذشتگی کردند که تقدیم شهدای فرهنگی مثالی بارز بر این مهم است.

به گزارش ایسنا، «ریوانتاج گل‌بابازاده» متولد ۱۳۲۲ در بندر مرزی آستارا است که ۳۱ سال سابقه خدمت در مدارس شهرهای تربت جام در استان خراسان، سراب در استان آذربایجان شرقی، مشکین شهر و خلخال در استان اردبیل و آستارا و لوندویل در استان گیلان را دارد.

گل بابازاده، همسر مرحوم جمشید بشرویه، دبیر فقید مدارس شهرستان مرزی بندر آستارا و استاد ممتاز خوشنویسی و عضو انجمن خوشنویسان ایران است که پس از فوت همسر، دوران بازنشستگی خود را در کنار فرزندان سپری می‌کند.

در این مراسم، مدیر آموزش و پرورش آستارا با اهدای لوح تقدیر از زحمات این بانوی فرهنگی که عمر خود را صرف تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مدارس این مرز و بوم کرده، قدردانی به عمل آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرهنگيان آستارا آموزش و پرورش آموزش و پرورش تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند

ایسنا/اردبیل امام جمعه نمین طلاب حوزه علمیه خواهران را سنگربانان عرصه تربیت دانست و به حمایت همه جانبه مراکز فرهنگی و آموزشی از این مجموعه دینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام‌ کریم اسدزاده، هشتم اردیبهشت در نشست ستاد پذیرش مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) نمین که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت نشر و ترویج معارف علوم دینی، گفت: بازتاب عملکرد حوزه‌های علمیه خواهران در پرورش نیروی انسانی در جامعه امری مهم و انکارناپذیر است.

وی با تاکید بر اهمیت حضور بانوان طلبه در تمامی عرصه‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی افزود: امروزه وضعیت کنونی جامعه و هجمه‌های مختلف دشمنان، بسترسازی برای تحصیل در حوزه علمیه بانوان را بیش از گذشته ضروری کرده است.

امام جمعه شهرستان نمین بیان کرد: تربیت دینی، نقش مهمی در هدایت نسل حاضر و آینده دارد و به‌طور قطع تحقق این هدف با تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران میسر می‌شود.

حجت‌الاسلام اسدزاده اثرگذاری و عملکرد خواهران طلبه را ستودنی توصیف و اظهار کرد: مسئله جذب و پذیرش حوزه علمیه خواهران مسئله مهمی در زمینه پرورش بانوان فعال انقلابی و جهادی می‌باشد.

وی بانوان طلبه را سنگربانان عرصه تربیت دانست و تصریح کرد: نقش مراکز فرهنگی و آموزشی در حمایت مادی و معنوی از حوزه‌های علمیه خواهران در امر پذیرش بایستی پر رنگ باشد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است