Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سید محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران  با اشاره به سرنوشت ۳۸۰۰ واحد از ۲ هزار ملک شهرداری که در اختیار مدیران سابق شهرداری بوده است، گفت: پارسال با پیگیری‌های مدیر کل حقوقی شهرداری، ۴۱ ملک شهرداری که در اختیار مدیران سابق شهرداری و اعضای شورای چهارم بوده پس گرفته شد.

اخبار اجتماعی-او با اشاره به پس گرفتن ۲۹۰ پلاک ثبتی شهرداری که در اختیار مدیران سابق بوده است، ادامه داد: در بحث رسا تجارت تعدادی از املاک که بی حساب در اختیار مدیران سابق بوده را پس گرفتیم و به شهرداری برگرداندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از آقای حناچی خواسته ایم که اگر نمی‌خواهند اسم این افراد را که املاک در اختیارشان بوده اعلام کنند، مشخصات آن املاک را در صحن بیان کند.

او افزود: برای مثال یک مورد از پس گیری املاک مربوط به ملکی با ۶ واحد در محدوده میرداماد بوده که در دست یک نفر بود و ما آن را پس گرفتیم و مورد دیگر هم مربوط به فردی است که ۶ ملک را در خارج تهران به قیمت گران از او خریدند و یک ملک را در داخل تهران به قیمت ارزان به او فروختند. در حالی که شهرداری باید طبق آئین نامه مالی املاک را به مزایده گذارد و اگر بخواهد به کسی دهد باید از شهرداری مجوز گیرد، که آن هم مجوز بهره برداری است و واگذاری ملک نیست.

میرلوحی در پاسخ به این سوال که چرا اسم این افراد را که مدت‌ها به طور رایگان از اموال بیت المال استفاده کرده اند، را اعلام نمی‌کنید، اظهار کرد: در حال حاضر اولویت ما پس گرفتن این املاک است و اگر روزی شاهد مطالبه مردمی باشیم این کار را هم خواهیم کرد.

او اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲۲ هفته قبل گزارشی دادکه ۹۷ هکتار از زمین‌های این محدوده را تعیین تکلیف کرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری شورای شهر تهران شهرداری تهران املاک شهر اختیار مدیران سابق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد