Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

کارفرما وظیفه رد کردن بیمه برای کارگر خود را دارد و در صورتی که از انجام این کار امتناع کند و بیمه کارگر خود را رفع کند کارگر می تواند مطابق با موارد قانونی از کارفرمای خود شکایت کند. 

اخبار اجتماعی-برای شکایت از کارفرما باید ابتدا به واحد نام نویسی شعبه که کارگاه مورد نظر اشتغال درآن در محدوده شعبه قرار داشته مراجعه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام این شکایت هم مدارک متعهدی مورد نیاز است مدارک هویتی مدعی شامل اصل و کپی شناسنامه، اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی انحصار وراثت (چنانچه مدعی فوت شده باشد )، اصل و کپی وکالتنامه وکیل قانونی مدعی (چنانچه مدعی بیماریا ... باشد)، دفترچه درمان مدعی (در صورت داشتن) باید همراه شاکی باشد. 

در بخش دوم شاکی یا همان کارگر باید حکم استخدامی، ارتقاء شغلی، تغییر سمت در دوره مورد ادعا ( احکام خارج از دوره مورد ادعا پذیرفته نمی شود)، لیست های حقوق کارگاه به انضمام اظهار نامه مالیاتی که به تائید اداره دارایی مربوطه رسیده باشد، دفاتر قانونی کارگاه و اسناد هزینه مربوطه و لیست های حقوق کارگاه، گواهی بانک ذیربط مبنی بر واریز حقوق ماهیانه مدعی ( طبق لیست های حقوق ارسالی به بانک مورد نظر)، فیش یا رسید حقوق یا چک بانکی، کارت افتتاح حساب بانکی، کارت های حضور و غیاب یا ورود و خروج یا دفاتر ثبت حضور و غیاب کارکنان کارگاه، کارت بهداشتی صادره از سوی اداره بهداشت محیط کار در دست کارگر باشد. 

کارگر با داشتن این مدارک می‌تواند به همان واحد بیمه‌ای که در آن ثبت نام شده است مراجعه کند و با داشتن این مدارک و دلایل منطقی و قانونی از کارفرمای خود شکایت کند و پس از آن بر اساس قانون بیمه به این موضوع رسیدگی می‌کند و در صورت تشخیص جرم از سوی کارفرما او را ملزم به پرداخت بیمه و رد کردن نام کارگر خود می‌کند.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نام نویسی تغییر سمت قانون کار بیمه کارفرما تغییر سمت اصل و کپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در این مراسم گفت: در واحد‌های تولیدی استان همدان، ۱۴۹ هزار کارگر با بیمه اجباری و ۲۵۷ هزار کارگر با بیمه تامین اجتماعی داریم.

یوسف شعبانی افزود: این کارگران در ۲۴ هزار واحد تولیدی و اداری مشغول به کارند و برای بهره مندی آنها از امکانات رفاهی و ورزشی، ۴۰ هزار متر مربع فضای ورزشی در دولت سیزدهم به مجموعه امکانات رفاهی آنها اضافه شده است.

امروز از کارگران شاغل در واحد‌های آتش نشانی، پمپ بنزین، کارگاه‌های تولیدی ترشی، سبزی، مربا، خیاطی، ظروف، سفال، چراغ خواب و لوستر، زیورآلات، اتصالات لوله‌های آبیاری کشاورزی، پایگاه‌های بسیج و موسسه‌های خیریه به مناسبت هفته کار و کارگر قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • لگدمال شدن آزادی در کشور‌های مدعی حقوق بشر
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند