Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره بازگرداندن کرایه سرویس مداراس در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ به والدین به دلیل تعطیلی مدارس گفت: بازگرداندن کرایه سرویس‌ها به والدین را ابلاغ کردیم، اگر جایی این مبلغ را برنگردانده باشند، تخلف کرده است.

«نور علی عباسپور» مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، درباره ساز و کار سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده که قرار است از ۱۵ شهریور آغاز شود، گفت: شروع سال تحصیلی با چند سناریو همراه است، سناریوها به این صورت است که در مناطق قرمز، تلاش می‌شود که حضور را نداشته باشیم، ممکن است در برخی مناطق هم حضور دانش آموزان به صورت تلفیقی باشد، یعنی دانش آموزان فقط در بعضی روزها به مدرسه بروند و اگر خانواده‌ها نیاز به سرویس داشته باشند، قطعا سرویس ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مناطقی که سفید هست نیز شرایط مانند همیشه و عادی است و خانواده‌ها می‌توانند سرویس درخواست کنند.

عباسپور با بیان اینکه پروتکل‌های بهداشتی در سرویس مدارس مانند سایر سرویس‌های حمل و نقل است، گفت: همه برنامه‌های مدارس تابع این سه سناریویی است که عنوان شد. در واقع پروتکل‌های رسمی که از سوی ستادملی مقابله با کرونا اعلام شده این ها بوده است و تاکید کرده‌اند که این کارها انجام شود. بنابراین شرایط سرویس مدارس هم مانند سایر سرویس‌های حمل ونقل اعلام شده که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و با حداکثر سه نفر ظرفیت باشد.

وی تاکید کرد: هر خودرو باید فقط سه سرنشین داشته باشد، همچنین رعایت پرتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک ضرورت دارد. علاوه بر نکاتی که در تجمعات گفته شده و باید رعایت شود برای سرویس مدارس هم حائز اهمیت است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره نرخ جدید کرایه سرویس‌های مدارس گفت: هزینه‌ها را شورای شهر هر شهرستان یا شهر تصویب و در نهایت ابلاغ می شود. در حال حاضر گزارشی نداریم مبنی بر اینکه کارگروه‌ها نرخ جدید کرایه سرویس مدارس را تعیین کرده باشند.

عباسپور تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که در قراردادی که برای سرویس مدارس و میزان کرایه مربوط به مدارس داده شده، آمده است که آن میزانی که دانش آموز از سرویس استفاده می‌کند، طبق آن نرخ محاسبه می شود و خارج از این نخواهد بود. 

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این که گفته می‌شود، مدارس از سال جدید ۵۰ درصد حضوری و ۵۰ درصد مجازی هستند، آیا موجب بیکاری برخی از رانندگان نخواهد شد؟ گفت: کار در سرویس مدرسه کار تمام وقتی نیست و بخش قابل توجهی از آنها، راننده تاکسی هستند و به طور کامل شغلشان سرویس مدارس نیست.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: لذا کاهش روزهای مدرسه برای رانندگان مشکلی ایجاد نمی‌کند. بعضا راننده‌های سرویس مدارس در ساعات باقیمانده کاری خود در جای دیگر کار می‌کنند و بخشی از ساعات خود را به سرویس مدارس اختصاص می‌دهند. درهر صورت کاهش روزهای مدرسه صدمه‌ای به کار آنها نخواهد زد.

عباسپور درباره بازگرداندن کرایه سرویس مدارس در سال تحصیلی۹۸-۹۹ به والدین به دلیل تعطیل بودن مدارس از اسفند تا خرداد ماه گفت: ما باز گرداندن کرایه سرویس‌ها به والدین را ابلاغ کردیم؛ اگر جایی این مبلغ را برنگردانده باشند، تخلف کرده است.

 وی ادامه داد: اگر خانواده‌ها تصمیم گرفتند، آن پول را به سال آینده انتقال دهند، بلامانع است، اما ممکن است خانواده‌ای بگوید باید پول را برگردانند که بایستی به آنها مبلغ را پس بدهند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: از آنجا که پول به حساب مدرسه می‌رود، مدیر مدرسه موظف است این مبلغ را بعد از پایان سال تحصیلی برگرداند. الان سال تحصیلی به پایان رسیده، حوزه شکایات و بازرسی آموزش و پرورش هم این را ابلاغ کرده که اگر چنانچه کسی طلبی دارد که پرداخت نشده است، در پورتال آموزش و پرورش قسمتی وجود دارد که  مربوط به شکایات است و می توانند در آنجا شکایاتشان را ثبت کنند تا در عرض یک هفته پیگیری شود.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش سرویس مدارس سال تحصیلی کرایه سرویس سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند