Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری میاندوآب گفت: فعالیت مجتمع شیلات میاندوآب به علت خشکسالی و اجرای سیاست‌های احیای دریاچه ارومیه در سالیان گذشته متوقف و از چرخه تولید خارج شده بود، در تلاشیم تا با آغاز پرورش آرتمیا در مجتمع شیلات منطقه فسندوز میاندوآب این مجتمع را به چرخه تولید برگردانیم.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حسام شیرازه محبت در دیدار با مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان‌غربی اظهار داشت: فعالیت مجتمع شیلات میاندوآب به علت خشکسالی و اجرای سیاست‌های احیای دریاچه ارومیه در سالیان گذشته متوقف و از چرخه تولید خارج شده بود، در تلاشیم تا با آغاز پرورش آرتمیا در مجتمع شیلات منطقه فسندوز میاندوآب این مجتمع را به چرخه تولید برگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولید آرتمیا هیچگونه نیازی به آب شرب و کشاورزی ندارد و با احیای مجتمع شیلات علاوه بر ایجاد اشتغال، اقتصاد منطقه نیز رونق پیدا می‌کند.

محمد باقر قریشی، مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان‌غربی نیز در این دیدار با اشاره به پتانسیل‌های بخش شیلات شهرستان، بیان کرد: آرتمیا یکی از ذخایر ارزشمند دریاچه ارومیه است که اکثر آبزیان نظیر میگو، ماهیان خاویاری، ماهیان دریایی و زینتی در مراحل اولیه رشد (لارو) از آن تغذیه می‌کنند ، از اینرو توسعه پرورش این موجود ارزشمند تاثیر بسزایی در رشد و شکوفایی صنعت آبزی پروری در منطقه و بازسازی ذخائر آرتمیای دریاچه ارومیه دارد.

وی با تاکید بر ضرورت بهره وری هر چه بیشتر از آب‌های شور با عنایت به کمبود منابع آب‌های شیرین، خواستار مساعدت مسوولین ذیربط در خصوص صدور مجوز برداشت آب شور (پسآب) از زهکش مجتمع شیلات فسندوز برای توسعه و راه اندازی فاز دوم پرورش آرتمیا در این مجتمع شد.

آرتمیا جانداری سخت‌پوست است که در آب‌های شور زندگی می‌کند و دریاچه ارومیه یکی از غنی‌ترین منابع آرتمیا در جهان شمرده می‌شود به طوری که آرتمیا در صنایع پرورش میگو و ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دریاچه ارومیه خشکسالی آرتمیا آذربایجان غربی پرورش آرتمیا دریاچه ارومیه مجتمع شیلات چرخه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مجید رستگاری در تشریح این خبر گفت: در  این مرحله   ، نخست بخشی ازحقابه   از دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین رها سازی می شود  و در ادامه  از ذخایر پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می شود.

وی اضافه کرد: در مرحله نخست  ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و درمرحله بعدی    پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه     از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه  روانه می شود.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر   رهاسازی شده بود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳