Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» بهزاد رحیمی در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان سقز، با بیان اینکه زیرساخت اینترنت در روستاهای این دو شهرستان وضعیت مطلوبی ندارد، اظهار داشت: ایجاد این زیرساخت‌ها باعث توسعه روستایی می‌شود.

وی افزود: مدیران ادارات و مسئولان دولتی وظیفه اجرایی دارند و ما نمایندگان مجلس، به عنوان قانونگذار و اهرم نظارتی هیچ دخالتی در وظیفه آنها نداریم و صرفاً عملکرد آنها را رصد و نظارت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مطالبه جدی و ضروری اینترنت در روستاهای کردستان اشاره کرد و گفت: پوشش آنتن دهی موبایل در جاده سقز – مریوان و روستاهای تابعه آن با مشکلات جدی مواجه است بنابراین برای دسترسی مردم به اینترنت برای توسعه و ایجاد این زیرساخت‌ها ضروری است.

وی با بیان اینکه از مدیران کارآمد سقزی به عنوان مدیران کل استان در آینده استفاده می‌شود، افزود: حداقل پنج مدیر سقزی در آینده مدیریت کل بخش‌های مختلف استان را به عهده می‌گیرند، هر چند نهایتاً در انتخاب مدیران دخالتی انجام نمی‌دهم.

رحیمی فرودگاه سقز را طرحی استراتژیک و زیرساخت مهم در این منطقه دانست و گفت: فرودگاه سقز باعث جذب سرمایه گذار و توسعه این منطقه می‌شود و در آینده نزدیک با حضور مسئولان استانی بودجه‌ای دیگر برای تسریع در اتمام آن تزریق می‌شود.

وی اضافه کرد: سقز پتانسیل بالای در عرصه کشاورزی دارد و باید با استفاده از ظرفیت سد شهید کاظمی بتوانیم مطالبه میزان تخصیص آب ۲۰ هزار هکتاری کشاورزان این منطقه را مطالبه کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: برای پیگیری مطالبات مردم این دو شهرستان با مدیران و وزرای کشوری همچون ورزش و جوانان، دخانیات، کمیته امداد و مدیر فرودگاه‌های کشور دیدار و رایزنی داشتم و این مطالبات به حق مردم را هم در مجلس مطرح خواهد شد.

خبرنگاران سقزی هم در این نشست به ضرورت بازگشایی بازارچه مرزی سیف، توسعه زیرساخت‌های روستایی همچون راه‌ها و آب، اینترنت و آنتن دهی موبایل، بومی گزینی، استفاده از پتانسیل نیروهای تحصیل کرده سقز و بانه در پست‌های مدیریتی استان، تجهیز نمایندگی خانه مطبوعات سقز، بهورز خانم در روستاها، توجه به معادن غنی سقز و جلوگیری از خام فروشی آن و تشکیل فراکسیون کُرد و اهل سنت همانند مجلس پنجم اشاره کردند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بهزاد رحیمی خبرنگاران شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد.  

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ ارسلان قاسمی، معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران در خصوص مخالفت طلافروشان با سامان جامع تجارت ایران تصریح کرد: اینکه صنفی چه طلافروش، چه کشاورز و... در مقابل پرداخت مالیات و شفاف سازی امور اقتصادی در کشور مقاومت کند، کار بیهوده‌ای است.



وی ادامه داد: لازم است مالیات به مهم‌ترین منبع درآمد دولت تبدیل شود. در این راستا به ابزار‌هایی نیاز داریم که همین سامانه‌ها هستند. به نحوی که اطلاعات مودیان دسترسی داشته باشیم و بتوانیم مالیات ستانی عادلانه‌ای را در کشور پیش ببریم.

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: در کنار استفاده صحیح از سامانه ها، دولت باید به دنبال مالیات ستانی عادلانه و دقیق باشد. مالیات بر درآمد باید با دقت اعمال شود و از اجحاف جلوگیری کنیم.

قاسمی گفت: قطعاً همگان به مزیت‌های سامانه مودیان اذعان دارند. شفاف سازی امور در هر صنفی مفید است. به طور مثال، پیوستن طلافروشان به سامانه مودیان به نفع کسانی است که در این صنف به صورت قانونی و در فضای سالم و شفاف کار می‌کنند.

وی گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت، چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد. این روند‌ها در نهایت به نفع مردم هم هست.

وی ادامه داد: به طور کلی، استفاده از سامانه‌ها که در راستای شفاف سازی امور هستند، مثبت ارزیابی می‌شود. زیرا در سایه شفافیت، دولت بهتر می‌تواند به امور اقتصادی کشور نظارت داشته باشد و با مفاسد احتمالی مقابله کند.

قاسمی در پایان تأکید کرد: دولت باید به اطلاع رسانی به مردم بپردازد و مشخص کند که روند‌های فعلی در زمینه استفاده از سامانه‌ها در نهایت به نفع مردم است. همچنین باید با جدیت در راستای برطرف کردن نواقص فعلی سامانه‌ها اقدام کنیم.   

پایان پیام//

برچسب ها: طلا ، طلافروشان ، اعتصاب طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA8

دیگر خبرها

  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی