Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@14:20:28 GMT

معضلات کسب و کارهای زنان در روزهای کرونا زده

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۱۷۸۹

معضلات کسب و کارهای زنان در روزهای کرونا زده

نشست کرونا و کسب و کارهای زنانه برگزار شد که طی آن مهمترین معضلات زنان هزینه بالای دریافت مدرک فنی حرفه ای جهت راه اندازی کارگاه، بیمه زنان سرپرست خانوار، هزینه بالای ثبت برند تولیدات، چارچوب های دست و پاگیر اداری راه اندازی کارگاه، بیمه و...، نبود فرصت های مناسب برای معرفی و فروش محصولات، نبود امکان اجاره مکان مناسب برای فعالیت ها، عدم وجود برنامه های فرهنگی و تفریحی برای زنان آسیب دیده و خانواده های آنها و بیمه غربالگری بیماری های زنان عنوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نشست کرونا و کسب و کارهای زنانه باهدف بررسی تاثیر کرونا بر کسب و کار زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار با حضور قاسم پور رئیس فراکسیون زنان مجلس و هم چنین جمعی از بانوان کارآفرین به همت واحد خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در محل دفتر این اتحادیه برگزار شد.

در این نشست بانوان به ارائه مسائل و مشکلات خود پرداختند. اکثر این افراد علاوه بر تامین مخارج زندگی خود برای چندین نفر از زنان سرپرست خانوار ایجاد شغل کرده اند ولی با شیوع کرونا و محدود شدن فضاهای عرضه محصولات و همچنین پایین آمدن قدرت خرید مردم مشکلاتشان بیشتر شده است.

از جمله مهمترین معضلات مطرح شده می توان به بیمه زنان سرپرست خانوار، هزینه بالای دریافت مدرک فنی حرفه ای جهت راه اندازی کارگاه، هزینه بالای ثبت برند تولیدات، چارچوب های دست و پاگیر اداری راه اندازی کارگاه، بیمه و...، نبود فرصت های مناسب برای معرفی و فروش محصولات، نبود امکان اجاره مکان مناسب برای فعالیت ها، عدم وجود برنامه های فرهنگی و تفریحی برای زنان آسیب دیده و خانواده های آنها، بیمه غربالگری بیماری های زنان اشاره کرد.

امکان تسهیل بیمه زنان کار آفرین و زیر مجموعه های آن ها، اختصاص مکانهایی برای راه اندازی کارگاه توسط ارگان های مربوطه، فراهم شدن فضاهایی برای معرفی و عرضه محصولات و همچنین امکان صادرات از مهمترین مطالبات این بانوان بود.

در پایان این جلسه قاسم پور پیشنهاداتی را جهت بهبود فعالیت های این افراد ارائه دادند و ضمن دادن قول مساعد پیگیری مسائل مطرح شده به حاضران، در قبال جامعه اسلامی دانشجویان نیز متعهد شدند تا مشکلات زنان سرپرست خانوار را پیگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنان زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار راه اندازی کارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۱۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی