Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ بر اساس یک تجزیه و تحلیل انجام شده، صرف هزینه 260میلیارد دلاری در طول دهه آتی به میزان قابل توجهی احتمال یک بیماری همه‌گیر دیگر در مقیاس شیوع کووید-19 را کاهش می‌دهد.

بر اساس تحلیلی که در ژورنال ساینس منتشر شد، این میزان تنها 2درصد از هزینه 11.5تریلیون دلاری است که گمان می‌شود بیماری همه‌گیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در زمینه‌های پزشکی، اقتصاد، محیط‌زسیت و حفظ منابع طبیعی این گزارش را تکمیل کرده‌اند و در این تحقیق بیان می‌کنند که در طول قرن گذشته دو ویروس در هر سال از میزبان‌های طبیعی خود به انسان منتقل شده است. امروزه این خطرات به دلیل تخریب مداوم طبیعت بسیار بیشتر است.

حفاظت از حیات وحش در آینده باید در اولویت قرار گیرد؛ به ویژه کاهش جنگل‌زدایی و تنظیم تجارت بین‌المللی حیوانات. انسان‌ها و حیوانات اهلی با حیات‌وحش تماس بیشتری پیدا کرده‌اند که به همین سبب احتمال انتقال بیماری‌ها افزایش یافته است.

این گزارش اظهار می‌کند که محیط‌های جنگلی گرمسیری به طور خاص یک سکوی پرتاب بزرگ برای ویروس‌های انسانی جدید هستند و احتمال تماس با حیات وحش با از بین رفتن 25درصد از پوشش اصلی جنگل بیشتر می‌شود.

در ادامه بیان می‌شود که "ارتباط مشخص بین جنگل‌زدایی و ظهور ویروس نشان می‌دهد که تلاش عمده برای حفظ پوشش جنگلی دست نخورده حتی اگر تنها فایده آن کاهش پیدایش ویروس باشد، بازده زیادی در سرمایه‌گذاری خواهد داشت." کاهش جنگل‌زدایی قطعا فواید دیگری نیز خواهد داشت: کاهش سطح دی‌اکسیدکربن که به بحران آب و هوایی دامن می‌زند.

در کنار حفظ جنگل‌ها، این گزارش چندین اقدام دیگر مانند کشف و کنترل زودهنگام موثر، پایان دادن به مصرف گوشت حیوانات وحشی در چین و کاهش سرایت بیماری از طریق حیوانات اهلی را توصیه می‌کند.

بحث و گفتگو در خصوص خاتمه دادن به بخش دامپروری 20میلیارد دلاری چین در حال انجام است و گمان می‌شود حدود 15میلیون نفر استخدام شوند.

این تلاش‌ها با این واقعیت توجیه می‌شود که این صنعت، خطراتی را برای ظهور بیماری ایجاد می‌کند در حالی که کمبود قابل توجه مقررات بهداشتی و ایمنی وجود دارد.

در این گزارش آمده است که قوانین ممنوعیت تجارت ملی و بین‌المللی منابع پرخطر ضروری بوده و این مقررات باید حیواناتی مانند شامپانزه‌ها، خفاش‌ها، پنگولین‌ها، گربه‌های زباد و جوندگان آسیب‌رسان را از بازارها و مصرف انسان دور نگاه دارد.

در نمودار ارائه شده، مقایسه هزینه جلوگیری از بیماری‌های همه‌گیر آینده با ضرر اقتصادی کووید-19 را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین کشف سوسک غول‌پیکر +عکس پول میلیاردی بده مدرک دانشگاهی ببر! حقوق معلمان حق التدریسی کامل پرداخت مـی‌شـود ابتلای مجریان معروف صدا و سیما به کرونا +عکس تصویری از پرستار ایرانی که همه را شوکه کرد +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس پیشگیری حیات وحش ضرر اقتصادی تاثیر اقتصادی کرونا کووید ۱۹ بیماری های همه گیر جنگل زدایی علل افزایش بیماری ها حفظ منابع طبیعی ویروس های انسانی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بیماری ها همه گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران